Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
(Forintban) minimum 14 millió indokuk van arra, hogy inkább a pályán legyenek. Profi sportolónak lenni ebből a szempontból szívás, pl. mi van, ha szezon közben (vagy akár az offseason-ban) elcserélnek valakit Miamiból Seattle-be... Ez nem csak NFL-specifikus, az angol labdarúgóbajnokságban is egy csomó meccs van ilyenkor, ciklokrosszban is majd minden nap verseny van, a Négysánc-verseny is ilyenkor van. A 25-ét általában kihagyják, amennyire lehet, de egyébként a biznisznek mennie kell.
Nem megy vérre a dolog. Persze mi nem örülünk az “eredménynek”, de ilyen a sport. Mégha veszít is a csapat, a társaságot akkor is összehozza grillezni. Eddig mi cikiztük a többi keleti csapatot joggal, most ők teszik ezt. Kivéve a Jets. :) Nekik nincs lap osztva, annyira szerencsétlenek. Ahogy én látom, itt mindenkiben Fradi mentalitás van. Kitartanak a csapattal. Persze megy az agyalás, hogy mi lesz a jövő, de sok értelmeset nem hallottam. A legtöbb BB távozásával kapcsolatos. De ezek olyan titkok, amiket nem hagynak kiszivárogni. Személy szerint én nem bújom a statisztikákat. nem tudom, hogy a következő drafton mik az esélyeink. Az viszont tuti, hogy betlire nem játszanak, így remélem valami összejön jövőre. Gondolkodom elmenni a Jets elleni meccsre. Egy biztos, a hangulat jó lesz. Az meg mindent megér.
1. Neked is és persze mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
2. Kérdezném, hogy a kintieknek mi a véleményük a csapat elmúlt 2-3 heti teljesítményéről? Itthon egy picit ilyen suck for Luck mentalitás van és totál dühösek az eltékozolt alacsony draftcetli miatt. Én ugyan nem vagyok ezen a véleményen, illetve értem, de akkor sem fogok a csapat vereségéért szorítani. Szóval a kintiek hogy állnak ehhez? Vagy ott is megoszlás van?
A Browns meccs kapcsán felmerült bennem, hogy mennyivel érdekesebbek lennének a meccsek rugók nélkül :)
Volt itt minden, és összeségében szerintem jobban jött ki a Browns a szitukból, a 2 pontosokból is 2/3 volt, és a negyedik kísérleteket is rendre megcsinálták
Érdekes volt, na Cooper-re meg nincsenek szavak, meg Flacco-ra sem
Hát ez igaz, nem én hobby néző vagyok most is darts-ozok helyette (vb). Az nyilván megint más ha a késő éjjeli meccset nézi, én inkább azt furcsáltam, ha mondjuk valaki az este 7 órás elé tesped le, mondjuk úgy hogy a család többi része nem ezt teszi.
Jó ez persze más, ha mindenkit érdekel, de mondjuk nálunk érdekesen nézne ki, ha én hétkor közölném, hogy húzok tv-t nézni NFL-et.... és szerintem ez sok családba igy lenne, de megint leszögezném nem bántó szándékkal kérdeztem csak nekem fura, mint ahogy az is, hogy a kommentátorok is ünneplés , család helyett a stúdióba vannak. (oké tudom munka pénzt kap érte stb.)
Az USA-ban az ünnepek (Thanksgiving és karácsony) szerves része, hogy a család együtt nézi a football meccseket. Aki évek, évtizedek óta rajnogója ennek a sportnak, arra ez részben átragad. Idén megint vasárnapra esik a szenteste. Természetesen együtt vacsorázik majd a család, az én esetemben húgoméknál, ahol van még kisgyerek, de annak kb. 23:00-kor vége és még simán hazaérek, hogy megnézzem az éjjeli meccset.
Ha szereted a sportot miért ne? Már a célegyenesben vagyunk :)
Jó nyilván azért a 7órás meccseket sanszosan sokan csak a második félidőtől nézik, de az esti meccseket simán lehet nézni.
De amúgy kedden megyünk rokonokhoz, ott PL boxing day forduló nézése megy már több mint 15 éve. Lehet, hogy ez máshol kiverné a biztosítékot, de mivel az egész család szereti a focit, ez már náluk szinte karácsonyi műsor :)
Most ti tényleg képesek vagytok karikor NFL-t nézni? Nekem 8 tényleg minden genyóság nélkül mondom de az nem a családról és egyebekről szól? Én pl nézem a darts vb-t de kéne a fenének a karácsony 3 napján. (nincs is és ez igy van rendjén) de megismétlem ez csak 1 kérdés senkit nem áll szándékomba megbántani.
A fekete hétfő megint korán jött el, most LA-be. Azt nézem, hoy nem elég, hogy rosszul megy a csapatnak, de már 42 millió dollárral túllépik a jövő évi fizetési sapkát. Csak J.C. Jackson 20 millióval számít ebbe, aki már a Patriotsnál van. Innen szép nyerni...
Azt számolgattam, hogy ha a szezon végén a Bengals és a Colts (és csak ők!) holtversenyben áll az AFC hetedik legjobb mérlegével, akkor a Bengals jut a rájátszásba. Ha a Broncos is azonos mérleggel áll, akkor lehet, hogy a Colts jut a rájátszásba, mert akkor a konferencián belüli mérlege jobb (lehet), mint a másik kettőé...