szalah: a motor nagyon jo a 3000 es a válto nagyon rossz.esetle ha ha valkit érdekel gyári navi 2000 es vagy felni. javithato ajto komplet belsö sajnos csunyán meg rongálva olcson ???06304199552
s-type 3000.hátso sárvédők,hátfal,kipuf dobok,komplett hátso futomü.motor alkatrészek 50 e futott.elado.és még sok megrongált de javithato cucc van hozzá.pl.komplet belseje.sajnos szét vagdosva.. .bal elsö ajto,csomag tér tetö ezek javithatok.ha esetleg érdekel valakit.korrekt áron.ellentéttbe a szervizzel.06704299221.
Segítséget kérnék, szükségem lenne Jaguar XK8 Cabrio kezelési útmutatójára, pdf - ben vagy egy link hogy hol tudom elérni. Jó angol nyelven is. Előr is köszönöm a segítségeteket.
3000.s-type hoz megrongált komplet belsö világos .hátso sárvédök hátfal hátso futomü.szintén megrongált bal elsö ajto és csomagtér ajto javithatok. és még még aproságok eladok.vennék szélvédöt ha tud valaki.köszönöm.06304199552
Tisztelt Fórumozók . Elektronikus hibakeresést, hibatároló kiolvasást, configurációs beállítások elvégzését szívesen vállaljuk, akár kiszállással is . Jaguar összes típusra , gyári diagnosztikával.
Jaguar S type-hez keresek egy pár első kerék doblemezt (műanyag), bézs belső kormány alsó-felső borítás, bal ajtó belső, gyermekzár gomb tető, volt már valakinek olyan hiba, hogy a kormánymozgatás a négy irányból csak két irányba működik? a kapcsolót kipróbáltam, másikkal is ugyanezt műveli) archimed@archimed.hu, 0630-9330305
2000.s-type 3000.kormány belső túkör gyári navi felniksérült de javithato bal első ajto csomag t tetö ülés air beg aproságok eladok és kereesnék szélvédöt ha tud valaki köszi.06304199552
...sziasztok...vettem egy 3000-es s-type-t...kellene egy magyar nyelvű használati utasitás-könyv, ha van valakinek, jó lenne ha valahogy le tudnám fénymásolni....előre iskösz ha tud vki segiteni....cat7612@gmail.com