Hat szivesen felrakom valahova, ha mondasz egy helyet, de mondom, az elso ket szam tele van hibaval. A tobbi asszem jo. Vagy csak ez az egy szam kell?
Mondj egy helyet es felrakom.
Sziasztok. Olyan miskolci emberek segitsege kellene, akik '95-96 - ban jartak a Szikla discoban es tudjak mi volt a kezdozene eloadoja, cime... Koszi...
Megvan a teljes cd-n, csak ez meg a cd-irok kezdeti korszakaban lett lemasolva, es neha ugrik reszeket, meg kattog. Mintha bakelitrol lenne. Es a cimet meg nem tudom, meg az eloadot sem, mert nem lett rairva a cd-re. :-((((((
mostanaban hallottam tobbszor is a radioban, de csak a refrenjere emlexem, valahogy igy van:
ma sem var egy level sem otthon,
a szolotoken nincsenek szemek,
elfogyott a dobozbol a bonbon,
...
a füstifecskéket 2 humorista szinész alapitotta.
cigányzenét játszottak áttdolgozott magyar slágerekkel keverve.ha jol emlészem 1 vagy 2 lemez után abbahagyták.hozzájárulttalán az is,hogy a soderben leleplezték addig titokban tartott szerepeiket az együttesben.
Nem tudja vki, hogy mi annak a számnak a címe és előadója, amely az egyik lakáshitelezési reklám alatt megy? Pillanat képekből épül fel és olyan Enya-s - Lionkinges beütésű...
Kösz!
Hát, nem mondtál túl sokat, de ha Danubius-on ment, akkor sláger, ha pedig francia nyelvű, akkor az én tippem Kate Ryan, az első slágerének a címe Desenchantée (ha így írják), a második Libertine.
A másik lehetőség Alizée, neki a Moi...Lolita volt nagy slágere, de talán azóta is volt 1-2, címeket nem tudok.
Elég furcsa lesz: szóval nyáron gyakran ment a danubiuson egy szám aminek se az előadóját se címét nem tudom. SZóval egy nő énekel talán franciául-a hangszerelés elektronikus jellegű.
Mi ez?