Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 383
amocsok

roth bacsi tokre szimpi volt orosz bacsinal...

azt mondta hogy 3 milliardot is erne a kep kilora vagy m2-re...

jol atvertek az oreget...

a jobboldal prominencsei atb@sztak roth miksa unokaoccset....

az egeesz nemeskurtyt jellemzi. nem hiszem hogy egy ember MAGAATOL fostoget egy ilyesmit...

rosszul sikeredett a valasztas. majd legkozelebb lesz freskonk meg stukkonk...

neha fel szok fesleni a matrix. meglepetes lett volna a jelnek. nem jott ossze. roth bacsi mexivta...

cca ennyi a dolog.

a jobboldal is eltunt mert a dolognak nincs propagandaerteke.

legkozelebb a kantaatat dumaljuk meg... tokre jo...

Előzmény: Amocsok (382)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 382
Hoppá!
Leesett. Mármint a topic.

Mi az a grand design?
"amikor valami elfogadhatatlant elfogadhatova akarnak tenni?" Hát az nagyon aljas. Itt viszont nincs ilyesmiről szó. Vagy már nincs. Lehet, hogy lett volna ha ..., de már nincs. Már senki nem akarja elfogadhatóvá tenni. Nem kívánja senki az adófizetők pénzén legalizálni, hivatalos vonalat, stílust csinálni belőle. Az fogadja el aki akarja. Ha akarom van, ha akarom nincs. Tudhatok felőle, vagy akár nem.
Mindenki azt föst amit akar.(Persze ezt nem mindenki tudja így elfogadni, ugyi.) Semmi közöm addig hozzá, míg a pénzemet bele nem keverik. Meg lehet nagyon nekem nem tetsző valami, de minek fikáznám csak úgy, ha azt senki nem kívánná rámerőszakolni?
Persze ez a kép egy kicsit más. Volt előzménye. Egy vonulat egyik csúcsocskája. Nem a föstővel van a baj. Ő is abból él amiből tud. Ha erre van igény (mert van), és ő ezt tudja csinálni (ésszel, kézzel, ... gyomorral ...), hát csinálja!
A megrendelő szava pedig (főleg ha az ember pénzért és nem hitvallásból dolgozik) szent. Szélesebb orrot? Miért ne? Mosolygósabbra? Hajrá! Kicsit több nemzeti érzést bele? No az meg van bőven, ne sajnáljuk belőle!

Előzmény: alfredoo (381)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 381
amocsok

persze hogy nagy munka volt. persze hogy nem csak poenkodsz. hiszen a poenkodas, a csak poenkodas emberek maximalis lenezese lenne. nyilvan az ember igyekszik ironikust irni. es ettol fuggetlenul a vonal masik vegen is egy ember van.

akkor azt mondhatjuk hogy az egesz alkotas, valamint a feszty korkep is minket jellemez. ha lett volna antall kantaata, az is minket jellemzett volna. es nem itelhetnenk el senkit, semmiert. nem is szandekom.

de mi a grand design. valami aljas es sunyi? ami elfogadhatatlan (peldaul antall kantata)? amikor valami elfogadhatatlant elfogadhatova akarnak tenni?

Előzmény: Amocsok (380)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 380
Egyébként én nem (csak) poénkodok. A kép szerkezetének átfutó elemzése érzésem szerint, nem alapos ugyan, de naggyábul korrekt.
No, a tartalmi és színbeli elemzéssel már megbokrosodna a ló, ezért nem is szívesen tenném.
Kiegyezhetünk abban, hogy nagy meló volt? Kicsit túlcsöppent a dolog, de hát tudjuk, hogy a művész nem kívülálló volt. Sőt! Azzal, hogy magát is odaföstötte, bevállalta.
Biztos vagyok benne, hogy (bár nyíltan senki) van akinek a nyála cseppen el a kép előtt állva.
Nekem MS mestertől volt ilyen, mikor először láttam eredetiben. Másnak meg mástól. Jó, hogy így van.
Előzmény: alfredoo (376)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 379
Képezhetné, de történelemből (is) elég gyenge vagyok, nem mernék belekezdeni. Miért lenne bírálhatatlan? Mint alkotás, nekem nem nagyon tetszik. De elismerem, hogy bazi nagy munka volt. Az azért becsülendő. És ez vonatkozik Róth festőművész munkájára is. Baromi nagy energiát fektetett bele. Megérte? Majd az utókor.

Alkotása válogatja. Ha az ábrázolt személyeket olyan környezetben, olyan pózokban, olyan tulajdonságokkal, ... . Tehát ül a dolog. Akkor az jó alkotás. Ha meg csak a poén kedvéért, túltúlozva, elferdítve, akkor az nem az ábrázolt személyt sérti. Bunkó a "művész". Nagy ügy.
Tehet-e arról Dávid Ibolya, hogy szemérmes szexdívaként ábrázolják? Nem. De ez még nem zárja azt ki, hogy valaki így lássa, vagy így látná szívesen.

Most tkp. mi a kérdés?

Előzmény: alfredoo (376)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 378
"Jól csak a szívével lát az ember."
Vagy valami ilyesmi.
Előzmény: alfredoo (375)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 377
"Még a kutyák között is vannak kutyák, hát még az emberek között."
Előzmény: alfredoo (374)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 376
amocsok

poenkodunk meg minden. en az elejen leirtam hogy egyaltalan nem vagyok meggyozodve arrol hogy a feszty korkep, a magyarok bejovetele, nem kepezhetne hasonlo elemzesek targyat.

es akkor viszont ott vagyunk ahol a part szakad.

hiszen innen mar csak egy lepes a huscafat meg az onanizalo korona.

es azokat a magatartasformakat nem tudom ervenyesnek elfogadni. hiszen meglevo es jogos erzekenysegeket sert.

de akkor jo a feszty korkep? biralhatatlan?

jo ez az adott keep? biralhatatlan? hiszen ezen keep biralata is teljesen jogos erzekenysegeket sert. hiszen lendvay boszorkanykent, orban viktor AKAARMIKENT torteno abrazolasa jogos erzekenysegeket sert. orban viktor az ellenzek, magyarorszag feleenek(???) idolikus, kultikus alakja. o.k. hogy nem fogadom el. de serthetek emberi erzekenysegeket?

Előzmény: Amocsok (372)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 375
amocsok

kebzeld. meeg egy tapsolo embert is odahamisitottak. ezek a szamitogepek ma mar tenyleg mindenre kepesek. persze ha a titanicot meg lehetett csinalni akkor ez mar semmi.

tapsolo ember. gyufaarus kislany. eneklo kutya!

Előzmény: Amocsok (373)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 374
amocsok

most vettem eszre. most neeztem meg alaposabban. eegek mint a reichstag. hogy hogy nem tudtam eszrevenni. hiszen nagyitoval neztem. es nem lattam. laatod ez az a magyar kozmondas hogy nem latja a faatol az erdot. persze a nagyobbivu emberek rogton latjak.

igazad van. ott van a keepen a magyar kutya. igazad van es bocsanatot keerek. igyekszek majd tanulni es ugy latni a dolgokat ahogy latni kell. nem elveszni a reszletekben.

a magyar kutya ott es itt van. bennunk es kivulunk. mi vagyunk a magyar kutya!!!!

Előzmény: Amocsok (372)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 373
Tudom, hogy csak félrecímezted.
De ha már így történt, megjegyzem, ilyen szánalmas hamisítványokkal én nem kívánok foglalkozni. Ezek miatt mondhatja az ellenzék a legnagyobb művészeti értékekre is, hogy provokáció.
:[
Előzmény: alfredoo (371)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 372
Nos.
Nagyon figyelemre méltó, amit írtál, és ugyan ezen még nem töprengtem, de bizony ugy lehet valahogy. Nem kizárt, hogy Dávid Ibolya az (bár ezzel az erővel bármelyik szereplő lehetne Dávid Ibolya), de ez nem a földi, politikus Dávid Ibolya. Attól sokkal több. Nagyon sokkal több. Igen. Ő a magyar anya. A tiszta, a szűz, a szerény ám mégis kihívó. A magyar Vénusz. Minden, ami valaha volt, van és lesz a magyar anya.

Nincs kutya a képen? Te tényleg nem nézted meg.

Előzmény: alfredoo (369)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 371
amocsok

megneztem a keepet. nem a festett egu keepet hanem a nepszabadsag keepet. es szornyu gyanu dul keblemben. az az ember akirol beszeltem es minosithetetlenul rohog, szajat keze moge rejtven, az lehet hogy MAGA orban viktor. hala istennek idolunknak jo kedve van. es felvette a munkat. hala istennek jo kezekben van az orszag...

Előzmény: Amocsok (368)
Powersystem Creative Commons License 2004.02.17 0 0 370
Én csak azon lepődtem volna meg ha normálisan viselkedtek volna!
Előzmény: alfredoo (367)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 369
amocsok

tehat ugy veled hogy david ibolya nincs is a kepen. mert ugyan kormanytag de lehet hogy eppen beteg volt? ugy gondolod hogy a szoke holgy, aki nem veletlensegbol ellenpontozza a sok sok gondterhelt (orszaggondterhelt vagy csak egyszeruen terhelt) vilagrengeto, megvalto leetet az esetleg a kutyalelovos schmidt maria?

lehet hogy csak a magyar anya megtestesitoje? de mintha pont olyan kiemelt helyzetben lenne a 'magyar anya' mint a magyar szent korona. mintha a letezese energiai arrafele osszpontosulnanak. de ha tenyleg schmidt maria akkor talan valami aranyos kutyat is kellene a kepre. a 'magyar kutyat'.

Előzmény: Amocsok (363)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 368
Nem, nem.
Ilyet feltételezni sem mernék.
joy nézte meg. Milyen emberek vannak?
Élő eleme? Csak nem te vagy az eggyik puttó? Na, elmészte ... !!!
Te lennél a titkos vevő? Nagyon megnézném eredetiben. Ígérd meg! Igy 72 dpi-ben csak szánalmas találgatás. Milyen lehet eredetiben? Te jó ég!
Elég konzervatív panelproli vagyok, a pedofília nem nagyon érdekel. A hölgyet, ha lehetne! Esetleg más pózokban is.
Előzmény: alfredoo (365)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 367
ps

kinyitom a nepszabadsagot es mit ad isten, ott egy keep. az ellenzek hallgatja medgyessy peter beszedet. a muvesz ecsetjere illik.

szegyellnem magam ha erre a BUNKO ellenzekre szavaztam volna. persze biztos ez is hamisitott kep mint a goncz beszed ellen tunteto skinheadek eloterbe es kozpontba allitasa. hiszen biztosan komolyan hallgattak vegig medgyessy peter beszedet, aki egyebkent hazank, magyarorszag miniszterelnoke. es meeg csak nem is aader. hanem a mellette levo 'uriember' rohogestol eltorzult 'pofaja'. es ez mutatja hogy igaza volt orban viktornak. ILYEN ellenzek nelkul mukodokepes lenne a parlament. az ovodakban viszont boven lenne helyuk es tanulhatnanak TISZTESSEGET!

es meeg a magyar nemzet hozta hirul hogy medgyessyne dohanyzott. ugyan hazudott a magyar nemzet de megszoktuk.

mi lenne ha cikk jelenne meg az ellenzek MINOSITHETETLEN magatartasarol. orszagronto rohogcseleseirol. vagy ilyen nem lesz?

biztos valaki ide tudja linkelni a keepet. lehet hogy rossz az olvasatom?

Előzmény: Powersystem (364)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 366
No!
Igen. Ezek a gondolatok ugyan már kicsit meghaladják a pőre műelemzés kitételeit, de segíthetik a mű megértését és befogadását. És, bár vitára adhatnak okot, feltétlenül pozitívnak kell tekinteni.
Mi van a piramissal? "Hogyha két életem volna ..."?
Előzmény: joy (346)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.17 0 0 365
amocsok

ugye nem ram gondoltal, amikor azt irtad hogy valaki megnezte a keepet??? mert en nem neztem meg. nem akarok szerenytelenkedni, de bevallhatom hogy en a keep egyik eelo eleme vagyok. ott voltam, amikor az esemeny tortent. sokat tudnek meselni es beszelni, de a szerenyseg visszafogotta tesz...

eredetiben pestlorincen termeszetesen megneznem. vagy amikor a muvesz majdan leszallitja kies bergengoci tanyaamra a muvet, majd ott is fogom nezegetni. a pufok puttok kepeit majd reszletesen rarakom az internetre. manapsag ez a divat. pedofil kepek terjesztese... kortunet...

Előzmény: Amocsok (363)
Powersystem Creative Commons License 2004.02.17 0 0 364
Áder szánalmasra sikeredett válaszán is így röhögtek?
Előzmény: Törölt nick (354)
Amocsok Creative Commons License 2004.02.17 0 0 363
Hogy nem foglalkoztam? No, igen. Így direktben nem. Miért nem? Mert panelproli létemre is, van bennem valami szexuális visszafogottság, polgárias szemérem. Azt viszont el kell mondanom (természetesen nem róvón), hogy nem olvasol elég figyelmesen. Tehát mégegyszer. Hová tekintget a belűgyminniszter? Pajkos mosollyal szájaszegletében? Ugye?! Sőt! Vegyük csak alaposabban szemügyre Martonyi pillantását! Csak úgy a szeme sarkából. Kevesebbért is történt már emberhalál a féltékeny férjek több évezredes történelmében. No, jön is a válasz a másik oldalról, attól a hölgy mellett álló fekete öltönyös úrtól. Annak a nézésnek éle is meg hegye is van. Lelki szemeim előtt már peregnek is a következő másodpercek eseményei. Martonyi elkapván e nézést, zavartan körüljártatja tekintetét a terem falán, valami kis penészfolton megakad, miközben szája lefelé görbületet vesz és nyel egy gombócosat.
Dávid Ibolyával tehát én nem kívánnék különösebben foglalkozni, de a képen szereplő meghatározhatatlan korú szőke hölggyel, ...
Nos. Ez már valóban a HUSZ-ba tartozik.

Egyébként amit írtál, azt nem vitatom. Örülök, hogy végre van valaki, aki veszi a fáradtságot és az alkotást is megnézi mielőtt bősz politikai sommázatokat lapátolna rá.

Előzmény: alfredoo (347)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.16 0 0 362
kb

anyuval ezt annakidejen megbeszeltuk. tudja hogy kamu. es azt mondta hogy neki mar ugyis mindegy.

ezert meg nem szoktak kimoderazni. oszt megis mondtam VALAMIT ami nagyjabol fedi a velemenyemet...

Előzmény: kábelbúvár (360)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.16 0 0 361
xyz

eerdemben? nekem ez a harom ember akit emlitettem viszonylag (ismetlem viszonylag) hiteles. erzem a lejarato kampanyt. nem azt mondom hogy naluk semmi de semmi rossz nincs. de erzem a lejarato kampanyt. rosszul erzem?

cukorkat ettem? vagy en is a lejarato kampany resze lennek?

ugye te sem hiszel abban hogy az egyik oldal jo, a masik oldal meg rossz?

Előzmény: xyz4567 (359)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.02.16 0 0 360
Mér szidod szegény édesanyádat?!

SZVSZ nem érdemli + !

PS. Pokorni szerintem szívesen eltüntetné ezt a képet...

Előzmény: alfredoo (356)
xyz4567 Creative Commons License 2004.02.16 0 0 359
Jól becukorkáztak!
Előzmény: alfredoo (356)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.16 0 0 358
tomi

most peldaul abszolut nem ertelek hogy mit irsz es/vagy mit nem irsz. a smileyk tulsagosan nem foglalkoztatnak. nem latok mimikat, nem latok hangsulyt. es onmagam is ambivalens vagyok sajat kijelentesemet illetoen. hiszen annyira de annyire (szinte mar gyanusan) egyiranyba mennek a dolgok. hogy ki a jo es ki a rosszember. mint hollywoodban.

en a reszemrol semmifele falka, csorda tagja nem szivesen vagyok. amit elhiszek es amit erzek azt szivesen kepviselem. amit elhiszek es amit erzek...

persze a tevedes kockazata ott van. perszse lehet hogy mindenkinek farka van es mindenkinek pataaja van. lehet. hiszem ha laatom...

Előzmény: Törölt nick (353)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.16 0 0 357
tomi

most peldaul abszolut nem ertelek hogy mit irsz es/vagy mit nem irsz. a smileyk tulsagosan nem foglalkoztatnak. nem latok mimikat, nem latok hangsulyt. es onmagam is ambivalens vagyok sajat kijelentesemet illetoen. hiszen annyira de annyire (szinte mar gyanusan) egyiranyba mennek a dolgok. hogy ki a jo es ki a rosszember. mint hollywoodban.

en a reszemrol semmifele falka, csorda tagja nem szivesen vagyok. amit elhiszek es amit erzek azt szivesen kepviselem. amit elhiszek es amit erzek...

persze a tevedes kockazata ott van. perszse lehet hogy mindenkinek farka van es mindenkinek pataaja van. lehet. hiszem ha laatom...

Előzmény: Törölt nick (353)
alfredoo Creative Commons License 2004.02.16 0 0 356
kb

nem lehet mindig sirni rini. az eletben vannak szep pillanatok is. ezekert erdemes elni. egy kellemes mosoly, egy barati tarsasagban tortene nevetgeles....

de tenyleg...

ja es a kurva anyaamat!

Előzmény: kábelbúvár (355)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.02.16 0 0 355
Csak nem benn volt OV?!

Télleg nem te Photoshopoltad oda?

Szegény Pokorni! :(

Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.16 0 0 353
"(ezt veletlenul nem hulyesegbol irom...)"
:)))
Alf

Pihend ki magad.
A túlhajtott szellemi munka teljes hiánya miatt furcsa kijelentéseket teszel.

Előzmény: alfredoo (352)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!