KDNP nevű párt a valóságban nem létezik, így nincs is önálló véleménye és politikája. Azonkívül keresztény kurzus sem jön, és ennek leginkább maguk a keresztények örülhetnek....
A KDNP elsősorban spirituális alapokon kívánja visszafogni a vasárnapi munkavégzést és a vasárnapi kereskedelmet. És ez a lényeg.
Fanyaloghatnak itt a topiktársak, hogy kit érdekel, nehogy mán, ... meg különbön is a GDP meg a személyes szabadság... a terv nagy valószínűséggel meg fog valósulni. Beáll mögé a Fidesz, beáll a Jobbik és szép lassan bezárnak vasárnap a hipermarketek és bevásárlócentrumok. Keresztény kurzus jön.
A hétköznap történő bevásárlással csak az a problémám hogy este 8-ra érek haza. A hétvégit meg átgondolja az ember, listát ír ráér. Hétköznap fáradt, nyűgös, éhes, várja a gyerek, macska kutya papagáj mittomén. Vásárok ma is vannak, pl a pécsi, igaz az árukínálat messze nem a régi. Ha ugyanazt a kínai árut kapod a vásárban mint a supermarketben, akkor nemérdemes vásárba menni. Ez érződik is régebben minden vasárnap blokkolta az embertömeg a pécsi vásártér környékét, ma már csak a "nagyvásár" idején, de akkor se az igazi. Én pl vasárnap szoktam visszajönni a fővárosba, nemis rég pont jól jött hogy le tudtunk szaladni a metroba 74Ah-s akksiért. A kúton is van tudom csak ami a metroban 18ezer az a kúton 30.
Ne erolkodj ezzel az 2000 evvel ezelott volt, most hol van szolga,szolgalo.
meg mi a faxnak minden topicba odaeroltetni a zsidokat Mo-on el vagy 200 ezer vagy meg annyi se ennek csak egy kisebb resze vallasos es jar zsinagogaba, ortodox meg meg kevesebb van.