Köszönöm. Nem indiszkréció: árut beszererzni, ügyeket intézni kell. Ma pl. Zuglóból cipeltem egy tekercs modellezőpapírt Újpestre, mert ott kellett megvenni a pénztárgépet. Ez a tekercs volt kb. 10-12 kg. Újpestről már taxival mentem vissza az irodába. De kell venni gombokat, cérnákat, cippeket, néha anyagot, - bár azt máshonnan szerzik be - plakátot nyomtattatni, fénymásoló tonerért menni, stb.
Árak: nos, nem olcsó kategória, de szerintem még józan ész határain belül. Holnap nyílik saját üzletünk a Rózsadomb Centerben. (remélem nem veszik reklámozásnak, és bent maradhat)
Nem tudok róla. A C&A a szezonvégi kiárusításokkor már olyan olcsó, hogy nem marad semmi árujuk, amit outletbe vinnének - szerintem. :-)
>>mi a véleményetek a törökbálinti Paris Boutique-ról?
Biztosan változó ott is a kínálat, de szerintem az egyik legjobb bolt a GL-Outletben. 2-3-szor voltam kint T.bálinton, de ott volt mindig a leghasználhatóbb kínálat.
Hétfő óta dolgozom egy ruházati cégnél, és teljesen meglepődtem, amikor kiderült, hogy épp most tervezik outlet üzlet nyitását. Még nincs kész, de hamarosan. Erről lesz szó. Azonkívül az iwiw-en talált egykori osztálytársnőm ajánlotta. Ő itt dolgozott, de kilépett, mert visszament dolgozni abba az iparágba, ami másik nagy kedvencem. És beajánlott ex-főnökénél. Aki föl is vett, holott egy fontos kritériumnak nem felelek meg, nincs autóm. És erre belefutok az egyik vesszőparipámba, az outlet-témába. Hát nem kell ennél jobb. :-)
Bécs mellett, egy olyan bevásárlóparkszerűség.. Van pár szép nagy áruház, ruhás, műszaki, sport és játékbolt.. ezekre emlékszem, tavaly voltam arra én is.
Sziasztok, nem tudjátok véletlenül, hogy a sógoroknál mikor kezdődik a téli leárazás? Mert januárra tervezünk egy bevásárlást (Parndof+SCS), de akkor úgy időzítenénk. Parndorffal képben vok, hogy a leárazás egész éves :), de SCS esetében érdekelne, mert műszaki cikkeket is vennénk. Köszi! msmks
Nem tudja valaki veltelenul, hol tudok hozzajutni Burberry ferfi cucchoz legkozelebb?Ha jol sejtem Magyarorszagon erre nincs lehetoseg.Legkozelebb csak Bécs?
Sziasztok! Nem votlam még parndorfban, de szeretnék kimenni, hogyha tényleg olyan jó!lenne néhány kérdésem légyszives válaszoljatok ha tudtok!
Szóval a kérdések:mikor van nyitva?hétvégén nyitva van?hánytól hányig?lacoste outlet van?mennyire olcsók a ruhák?hány százalékos leértékelések vannak?köszi szépen a választv előre is.üdv:Linci
tudja valaki pontosan, hogy lesz nyitva a parndorfi outlet a most következő négynapos hétvégén?
Józan paraszti ésszel szombaton nyitva, vasárnap és kedden zárva, de mi van a hétfővel? Ott is szokás a munkanap-átszervezés? Nem találtam erről semmi infót a honlapjukon. És persze pont hétfőn járnánk arra...:))
Nem a Vörösmarty téren van, hanem bent a Váci utcában. A V. téri majd csak jövőre nyit. Ha nyit... De sajnos nincs se férfiruha, se gyerekcucc. Csak női, abból se a teljes választék.
csajoktól kérdezem, hogy a Vörösmarthy téren lévő H&M csak női ruhákat forgalmaz? Van az őszi kollekcióban egy fekete kétgombos öltöny ami tetszik, ezért kérdem. időt spórolnátok meg nekem a válsszal. köszi!
még egy OFF: nem is kell bemenni a faluba, az autópálya másik oldalán, kb. szemben az outlet centerrel van egy jó nagy MERKUR. Igen jó kis pénzdobáló hely az is. :-)))) főleg, mikor akcióban 49 cent a Rittersport... De a péksüteményeiket sem lehet kikerülni. ;-)
a faluban pedig van egy jó kis BILLA, oda is mindig beugrunk, ami nekünk kell (kisütős péksütik, sonkafélék, meg legnagyobb mennyiségben khm. khm. édesség pl. :), abból van bőven választék
bizony, és mennyivel "kultúráltabb" az egész... (nem is magyar outlet-hez - ott még nem jártam, de nem is fogok - hanem normál plázához viszonyítva is!)
1. nem terjeng kajaszag - nálunk hányinger, h. pl a fehérneműknek sültkrumpli szaga van...
2. nem szugerálják az ember minden mozdulatát biztonsági őrök
3. az új áruház természetesen új parkolóhelyekkel járt (700 db), sőt most már azt is elektromosan jelzik a bejárati részen, hogy melyik parkolóban hány hely van
4. a kedvezmények valóban kedvezmények, mi most legalább féláron vettünk mindent, és nem száz éves göncöket... idei modelleket is árulnak, egyidőben a "rendes" üzletekkel, persze ilyenkor is van kedvezmény - semmi hibájuk, csak "speciális outlet-áron" adják (vettem már cipőt így 10 euróval, most táskát 15-tel olcsóbban)