Mert a városnéző e-buszos téma kb. senkit se érdekel, de az idei beszerzéses, új rendszámos BirdieCar-ok szépen ellepták a várat. Nemcsak az újpofás 14 ülésesek jelentek meg, de az újpofás 23 személyesek is. A 2018/2019-es beszerzésú Y-os sorozatból pedig alig van már, kb csak a legutolsó darabok a flottából, a "selejtsor" pedig gondolom ment vidékre, és a kanálban feltalált mélyedésre: a City-busz-ra(!!) LOLL :D Arra azért kíváncsi lennék, hogy a teljes eddigi flottából fut-e még mind, vagy van-e már selejt. Egyszer talán lekeresőzöm.
Ezekre a helyszínekre a város különböző pontjairól, szállodákból mennek a járatok. Pl Danubius Aréna, Danubius Hélia, Raddison Szekszárdi u, Aquincum Hotel, Mercure, Korona stb.
Első kettőt (Honvéd és Csörsz) főleg Reformokkal a Pannon Buszrent látja el, a NAK új stadionhoz gyakorlatilag csak VB jár.
Gondoltam rá a héten, hogy le kéne menni valahová, lehete cikk is erről, de elengedtem. Majd ha a Komárom-Esztergomot vagy a Győr-Veszprémet zárják be, arra elmegyek. :D
Pedig még nekem is van TikTok-om. S közben engem boomereztek le a nyüwes kölykök. :D
Hello Boomer!
(Ilyenkor kell levezetni a Ratko hullámokat nekik a korfából, hogy igazából nem is mi vagyunk a Baby boomer generáció, hanem öreganyád, apád, mindjárt lilára unják magukat.)