Jo. Akkor részletezem.
A kép 1988. március 15-én készült. Remélem felismered a letartóztatás alatt lévőt.
Ugy tudom ebben az időszakban Medgyessy Péter Magyarország miniszterelnökhelyettese volt. Kiszolgált egy olyan kormányt aki az ellenzékieket üldözte. Persze önként dalolva.
Ez már önmagában elég ok arra, hogy bocsánatot kérjen.
Magyorország regnáló miniszterelnöke Magyarország megygyilkolt miniszterelnökének az emlékhelye előtt - Magyarország nemzeti ünnepén - külföldön hajt fejet:(
No comment.
Közelebb nem talált füttymentes temetőt?
Máskérdés, hogy sztem a külföldi emlékhelyeket inkább az ott élő magyaroknak kell, lehet, illik koszoruzni.
A miniszterelnöknek egy nemzeti ünnepen itthon van KÖTELESSÉGE.
Vagy igy oldotta meg, hogy ne kelljen bocsánatot kérnie?
pl. ezért:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] meg sok másért:(
Franciaország a második hazája (Románia után), ott nem fütyülik ki, nem kell(ene)beszédet tartania, nem ismerik fel, így nem mondják meg neki kicsoda...
Látom, te valóban szánalmas és buta vagy. Ki beszélt az 56-ban felvonulókról?
Én a mai "utódokról" beszéltem, akiknek van pofájuk felverni egy temető csendjét, akik odatolakodnak más pártok rendezvényeire, hogy randalírozzanak. Akik egykor lelkes hívei voltak Rákosi elvtársnak, ma meg hős 56-os ellenállóknak hazudják magukat. ("Ellenállt... ellenállt... Ellenállt maga akkor, amikor ki akarták rángatni a budiból!")
Erről a moslékról beszélek, de ezt a kis buta fejeddel soha nem fogod megérteni.
Én úgy érzem jól tette, hogy elment.
Nem az Ő napja volt a tegnapi.
Ő pedálozzon a következő "valagrendért".
Van még mit eladni a franciáknak és lehet még egy-két tanáccsal is szolgálni.
dekóder
Nem csak őt.Senki mellett nem állt ki, csodás villát is kapott érte, meg haláláig tartó zsoldot.Megteremtette magának a nagy ellenálló figuráját, ami abban csúcsosodott ki, hogy megevett valami üzenetet a kihallgatására várva.
Turul
Ki a tahó?
Ha már a témánál vagyunk. November 4-én illetve junius 16 án kellene Medgyessynek koszorúzni.Október 23 -án kitört a forradalom, nem pedig eltemetődött, kivégződött, hogy még magyarosabban mondjam.Elment, koszorúzott rendben van, de ne kelljen már hőssé avatni.A tahót meg hagyd meg Gellért Kis lelki társadnak.ÍVagy enélkül nem megy?
melipramin
Remélem ugyanezen szoktál sopánkodni, amikor Orbán tesz valamit.Egyébként Medgyessy nagyon helyesen tette, ez volt az egyetlen jó lépése , amióta miniszterelnök lett. Neki tényleg nem sok keresnivalója van 56 körül.
Azt az asszony vette a GYES-ből.
És amit az előző kormány pótlékokat nem fizetett ki, most azt is megkapja.
Szerintem az OVi család csinálta ezt a balhét is a háttérből, hogy lehessen gyarapítani a tőkét.
A szőlőtőkét.:-))
Na mi van, rinyáltok, mert hoppon maradtatok a sípjaitokkal?!
Azok után, amit a Deák-emlékház avatáson műveltetek, van még képetek ezt számonkérni?
Nektek az lenne az egyetlen elfogadható, ha szépen kiáll a bandátok elé, akik jól kifütyülhetik, megdobálhatják. Csak úgy, az október 23-ai megemlékezés alkalmából...
Tévedés. Senki sem akarja és nincs is miért védeni. Csak ugye nem mindenki áll hozzá úgy, hogy már megint nincs rajta sapka és ezt próbálja megértetni néhány szánnivaló, buta egyeddel.
Tudod én csak olyan emberkére emlékezem aki Tudjmantól saját szigetet kapott .
Orbán Viktor ezt az ajándékot valahogy máig nem tüntette fel az adóbevallásában.
Végigolvasva a fórumot, a helyzet a következő (szerintem):
- van, aki +próbálja védeni Medgyesit
- és van, akinak az sem elég, ha lehozzák a csillagot az égről.
Vonja le mindenki a megfelelő konzekvenciákat.
De ha nagyon aktívak vagytok, várom a véleményeket ezzel a témával kapcsolatban.