Keresés

Részletes keresés

HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.10.03 0 0 83
Nézd, politikus esetében az "aljas" szerintem értelmezhetetlen kategória. Ök más dimenzókban müködnek és gondolkodnak.
Előzmény: halford (76)
lenolaj Creative Commons License 2003.10.03 0 0 82
"vergozos nyugdijas" LOL irj meg leccileccilecciii :-) ugyis leult a kedvenc topikom..de te talan potolod oket :o)))))
Előzmény: fertozott (74)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.03 0 0 81
"Átvitt értelemben, persze." Horn nem támogatja a politikai gyilkosság ötletét, a felvetésre igazi európai, feljegyzésre sem érdemes válasszal szolgál.
.
.
"Mi épült a fővárosban az elmúlt 12 év alatt, ami a közlekedést segítette volna?", tette fel magának a kérdést Horn. "Ami épült, az az átkosban épült." Erre többen tapsolni kezdtek. A hangulat olyan volt, hogyha Horn Gyula elkiáltja magát, éljen Kádár János, akkor a II. kerületi MSZP-nyugdíjasok vállukon viszik a Remetehegyi útra."

Vén komcsi a Horn et.
Nem is értem,hogy a szociáldemokrata balos nickek miért védik ezt az embert?!

Előzmény: qncogi (78)
lenolaj Creative Commons License 2003.10.03 0 0 80
"de most nem adná át," jah, hogy te gondolatolvaso vagy. igy mar ertem :-)) talan lepj fel az x-aknakban ..ilyen kepessegekkel...:-)))))
Előzmény: D2003-as szt tiszt. (72)
lenolaj Creative Commons License 2003.10.03 0 0 79
"Horn nem támogatja a politikai gyilkosság ötletét, a felvetésre igazi európai, feljegyzésre sem érdemes válasszal szolgál. "

szoval az europai valasz lanyha? :-)) azon kivul, hogy nem tamogatja, meg mit kellett volna mondania? :-)) hallottal te OVItol olyat, hogy nem tamogatja a pufajkazast, ugynokozest, hidfoglalast, fergezest, kotelezest? vagy barmelyiktol? ugye nem.

Előzmény: fanyűvő (71)
qncogi Creative Commons License 2003.10.03 0 0 78
Mit is mondott rá? (pontosan) Szerintem azt mondta: "én elhatárolódok ettől a kijelentéstől".
OxV mitől is határolódott el?
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.03 0 0 77
Az öregséggel jár a leépülés, a leépüléssel a fiatalkori emlékek,a régi szép "békeidők"-ben kialakult reflexekre való nosztalgiázás.
Tehát elfogás, megverés, megfenyegetés, ha kell láb alól eltevés stb.
Ennyi.
halford Creative Commons License 2003.10.03 0 0 76
Veszélyes és aljas ember!!
Előzmény: HitetlenTamaska (56)
belohin Creative Commons License 2003.10.03 0 0 75
Hajrá Gyula! Senki nem tudja úgy felbuzerálni a vérjobb nyafogókórust, mint ő. Már ezért is kedvelnem kell. :))

Levadászni meg csak a vadállatokat lehet. Orbánt már háziasították. A vérnyugdíjas hordáknak szólni kell, hogy az ilyen kijelentések megtorlásául tizenháromszor kezet kell csókolniuk a Vezérnek és nem haraphatnak a kezébe.

fertozott Creative Commons License 2003.10.03 0 0 74
A kérdés tehát:

Miért nem határolódott el Horn a vérgőzös sztálinista nyugdíjas kijelentésétől ?

fanyűvő Creative Commons License 2003.10.03 0 0 73
Én meg az (57)-ben.
Előzmény: HitetlenTamaska (65)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.03 0 0 72
Igaz, fiatal vagyok, 1960-as.:-))
Át,... de most nem adná át, pufajkás Horn meghülyült, mint Csurka.
Öregség,pia,cigi...ajajajaj...
Előzmény: lenolaj (67)
fanyűvő Creative Commons License 2003.10.03 0 0 71
Horn Gyula egy lanyha megjegyzésen kívül elhatárolódott a levadászástól? Nem. Ergo egyetértett vele. Indulhatna is a werberi sajtóhadjárat, majd a céltáblás tüntetés. Valamelyik jobbos Váncsa kifejtené, hogy Hornék Orbán alatt az egész magyar jobboldalt értették és máris kérdezhetném tőled, miért vagy olyan magabiztos, nálad van a dobtáras?
Előzmény: lenolaj (66)
zuglo_14 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 70
"Orbánék nincsnek hatalomban, demokratikusan átadták a kormányt."

Azért némi mormogás kihallatszott :-)))))

Előzmény: D2003-as szt tiszt. (64)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.03 0 0 69
Tévedsz, ezt Tasnádi mondta az ATV-ben 2002 nyarán.
Előzmény: zuglo_14 (60)
thorsten Creative Commons License 2003.10.03 0 0 68
én egy frei nevű firkászra emlékszem aki ilyennel szórakozott, nem tudom melyik fideszes képviselőre gondolsz vonagló...
lenolaj Creative Commons License 2003.10.03 0 0 67
te meg nagyon ifju lehetsz, ha nem emlexel arra, hogy horn mar egyszer atadta a hatalmat bekesen...de ne zavarjanak holmi tenyek :-)))
Előzmény: D2003-as szt tiszt. (64)
lenolaj Creative Commons License 2003.10.03 0 0 66
marmint abbol a kijelentesbol, amit egy nyugdijas tett egy lakossagi forumon? :)) hat ebbol tenyleg sokat ki tudnanak hozni...pont mint pl a megfigyelesi ugybol anno :)))
Előzmény: fanyűvő (63)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.10.03 0 0 65
En a saját véleményemet pontosan 42.-ben mondtam el.
Előzmény: fanyűvő (59)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.03 0 0 64
Nem azok vágynak (törnek) a hatalomra akik levadásznák a másikat?
Orbánék nincsnek hatalomban, demokratikusan átadták a kormányt.
Hornál ez már nem menne?
fanyűvő Creative Commons License 2003.10.03 0 0 63
Engem nem kell meggyözni. Normális esetben ilyenre csak legyinteni kell, vagy még azt sem. A baloldal kampányát (ami most is folyik) viszont Werber irányítja és Kovácsék már képtelenek váltani.
A Fidesz werberi módszerekkel elég sokat ki tudna hozni ebből a kijelentésből.
Előzmény: qncogi (58)
D2003-as szt tiszt. Creative Commons License 2003.10.03 0 0 62
Pufajkás Horn már csak az öreg komcsi nyugdijasok között Menő Menó.
Ez volt a miniszterelnökünk!, és még azt mondják a balosok, hogy szociáldemokrata párt az MSZ(M)P!!!!
lenolaj Creative Commons License 2003.10.03 0 0 61
latod ez a kulonbseg. van kulonbseg akozott, hogy egy orszaggyulesi kepviselo akar vadaszni a parlamentben, vagy egy megvadult (hyhyhy) nyugdijas egy lakossagi forumon. ha nem erzekeled a kulonbseget, az eleg gaaaaaz :)))
zuglo_14 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 60
Azért az érdekes, hogy amikor ezt a "levadászos" megjegyzést a FIDESZ valamely országgyülési képviselöje tette a parlamentben, valahogy kevéssé háborodtak fel egyesek.....
fanyűvő Creative Commons License 2003.10.03 0 0 59
Orbán -Kövérrel ellentétben- valóban veszélyes ember, mert a hatalom bűvöletében a végtelenségig gátlástalan.

Tehát le kell vadászni! Ezért nem határolódsz el Horn Gyula társaságától?

qncogi Creative Commons License 2003.10.03 0 0 58
Nem. Ez egy db. nyugdíjas volt, Horn pontos regálását nem is ismerjük. (Egyetértő nem lehetett, az NAGY poén lett volna.) Ezen az alapon hernyók és nyüvek (esetleg vesztüket érző visító disznók) módjára felakaszthatnánk magunkat. (Ráadásul ezeket egy jobbos közszereplő mondta.)
Előzmény: fanyűvő (53)
fanyűvő Creative Commons License 2003.10.03 0 0 57
Nem marasztalta el. Meg kell keresni a pontos ítéletet. Valami olyan volt benne, hogy a beszédében a kötél és az akasztás is előfordult, tehát Tóth Károly nem hazudott.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (54)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.10.03 0 0 56
Tévedsz fanyüvő,
nem Kövér privát agymenésére gondoltam, amiért kifejezetten hálás vagyok neki, hiszen annyira önleleplező volt, hanem elsősorban a hazaárulózásra, és mindenek felett a dicsőséges nagy kokárda hadjáratra, aminél mocskosabb és a plurális demokráciát, a lakosság belső békéjét jobban fenyegető dolog nem történt a rendszerváltás 12 éve alatt.

Orbán -Kövérrel ellentétben- valóban veszélyes ember, mert a hatalom bűvöletében a végtelenségig gátlástalan.

lenolaj Creative Commons License 2003.10.03 0 0 55
"azok közül egy megvadult nyíltan ..."

te tenyleg fertozott vagy :-)))

Budapest, 2003. oktober 3. PolgarPress
Magyarorszagon felborult a vilag. Megvadult nyugdijashordak vadasznak Orban Viktor fejere. A Fidesz prominens tagjai illegalitasba vonultak, mert a sztalinista csocselek a pufajkas rem vezetesevel panikba kergette oket. Rettegve, fogvacogva kucirignak buvohelyeiken, mikozben a kormany semmit nem tesz vedelmukben. A helyzet sulyossaga miatt valsagtanacsot tartott a NATO es Clinton elnok az ENSZ bekefenntarto eroinek bevetesere tett javaslatot. A CNN valsagforgatocsoportja eloben sugarozza a budapesti esemenyeket es a vilag kozvelemenyet elborzasztja a verbenforgoszemu, vicsprgo nyugdijasbandak latvanya.

LOLLLL

:-)))

Előzmény: fertozott (22)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.10.03 0 0 54
Kövér Lászlót kötelező beszédjéért a bíróság elmarasztalta.
Gondolom erről nem tudsz, mert nem nyomatta az MN és a Hír TV.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!