Kaptam mailben egy nagyon kedves felajánlást,
5000 Ft-ot az egyik Rd könyvért. Mivel nem ajánlkozott más, ugy gondolom elszámolok a topicban 3-ig aztán senki többet és odaadom mindkettőt zusammen 5000-ért.
tehát:
eeeeeegy
a pénzt el tudom utalni a caték számlájára, a cd-t pedig majd valamikor megkapom. biztos járok felétek, majd írom mikor. én mobilabb vagyok!
alice, nem vagyok gyűjtő. nekem ilyen régiségem csak egy pár darab van és ezeket is csak őrzöm itthon. szóval három darab dédis, ill. nagymamás szakácskönyvvel büszkélkedhetek, amik újrafűzve figyelnek a mai modern szakácskönyveim mellett. merthogy szeretek főzni :) és használom őket. érdekesek, szépek és nagyon finomak a receptek. a te füzeteidet is e mellé szánom. és nem kívánom ingyen, sőt ha valaki gyűjtő rácuppan, természetesen megértem. de akkor is licitálok jövő hónapban:)
Én az Óbuda-Újpest tengelyen sunnyogok és már 8. hónapja bérlet nélkül .. ez morálisan nagyon sekélyes személyiségre utal, tudom de pl most hagytunk 13475 forintot a papir-iroszerboltban a gyerekeimmel szóval tényleg nagyon szégyellem magam, Demszky úr.
Cat, te merrefele szoktál járni ?
Nézzétek meg azt a két szép könyvet is ( rá kell kattintani a cimre ) a Readers Digest honlapon !
köszi nextdoor, természetesen jó lesz ha zsuzsa "lemond" róla. :O)
még egy karikát kell szerválnom rá, és cat-al akkor majd egyeztetünk.
egyébként hamu hamu, de elfelejtettem felirni a méretet. holnapra igérem megjegyzem.:O)
off..
MIért? Téged valóban érdekelnek ezek a régi dolgok, esetleg ilyen kutatási területed van? A nagymamám nevelt lánya volt egy Murai Károly nevezetű színdarabírónak, mikor meghalt egy kukányi levelet régi dolgot találtam a lakásában. Természetesen nem dobtam ki, sőt... megtaláltam ennek a Muray Károlynak néhány kézzel írt színdarabját, selyemszínlapját ilyesmit, odaadtam a Szinháztörténeti múzeumnak ingyen, mert tudtam, hogy jó kezekbe kerül. (Szép köszönőlevelük a mai napig birtokomban). Ha te valóban tudod értékelni, lehet odaadom neked ingyen is.
Ahol akarod ( bár nincs BKV bérletem, légy kiméletes..) de jogod van ki is próbálni !! nehommá zsákbamacsek legyen.
Cat esetleg nem tudod elvinni ? te mindenütt zizegsz autóval, vagy te is csak gyalogkakukk vagy mint én ?
Tényleg nincs senkinek egy eladó húsdarálója ?
Tul.képp elektromost is szivesne megveszek ah enm túl drága.
No kérem, 3 nap alatt összegyütt eddig 3500 Ft licit a Maria Callas CD-re meg 4000 a spéci kutyanyakörvre azaz jelenleg 7500 Ft-nál tartunk, ami szép összeg.
Van egy 1902-1907-ig tartó 5 kézzel írt konyhakönyvem vagy mi, lényeg, hogy minden napra le van írva, hogy mi volt a reggeli, ebéd, vacsora, ozsonna, tízórai, és összességében hány korona hány krajzár azt is felajánlom, de csak olyanoknak akik értékelik.
Adok érte 4 000,-t + kérem, Catnak továbbítsd az ékszert, én meg a pénzt rögtön neki: így egy kijövő kutyának lesz szp a nyakán meg pénze is lesz:))))
(amikor ki kell hozni kutyát, mindig szükség van nyakörvre+pórázra+pénzre)
Jó lesz így?
még soha életében nem húzott .... legfeljebb ölembe mászik mint Scooby Doo ha megijed ( és meg szokott )
Viszont olyan nyakörv kéne ami kb igy a tiedhez hasonlóan kapcsolódik, ugyanis a textil meg bör nyakörveknél a ször miatt nagyon nehezen találom meg a lukat a pánton. Ha megmérnéd mennyi a hossza, akkor megnézem ki tud e bujni belöle az eb. ( Egyébként nagyon szép nyakörv )
egy jámbor nyuszitermészetü dög is tud ám húzni pár kiló erővel.:O)))
megmérem otthon hány centi, csütörtökre mondom.
az összekötőből lehet kivenni szemeket ha szükebb kell, de magát a láncot nem lehet (sztem) megbontani)
Havanese-nek ez nem jó, ugye ? :-) Nekünk kéne nyakörv ( a sok szür miatt közepes kutyára való kellene, de jábor nyuszitermészetü kutyára talán a fojtónyakörv tulzás....)
Én pedig becsületes árat fizetnék egy használt húsdarálóért ! Ha pedig volna 3-4-5 db sötétebb szinü thonet vagy kárpitos széketek akármilyen rozoga felujitandó állapotban azért szeptemberben fizetnék ! ( tavaly költöztünk és még mindig nincsenek székeink..)
felajánlok (némi dorgálás után.:O))) egy kétsoros fojtó nyakláncot, közepes méretü (gyk: labrador) dögnek. 1x használt kitünő állapotban, metálkróm fényezéssel.:O)
a centihosszát nemtudom, de ha kell megmérem.
fogalmam sincs mennyibe kerül, de gondolom nem egy nagy összeg. aki amennyit ad érte továbbitom cat-nek.
emigyen néz ki:
a karika hiánycikk a végéről, de megpróbálok szerezni rá egyet...
Nezd meg ezt a forumot az Illatos úti sintértelepről és az Illatos út meg a Noé bárkája alapitvány honlapját Ha nincs pénzed vagy épp másra kell, de fel tudsz ajánlani valamit, ami neked felesleges, de másoknak pont erre van szüksége és azt a pénzt kutyamentésre szánod, esteleg a nagymamádnal pont az alábbiak közül valamelyiket vennéd meg a születésnapjára irj ide. Kérlek csak olyasmit ajánlj fel, ami nem törvénysértő, valóban a tied és tényleg használható dolog.
Én most az alábbiakat tudom felajánlani, nézz körül otthon, hátha neked is van valami hasonló holmid :
1.
Bizet Carmen c. operája EMi Classic Maria Callas, Nicolai Gedda cond. Georges Prétre dupla CD hibátlan állapotban,háromnyelvü szövegkönyvvel talán 3x hallgattam meg.
2.
Van két szép Readers Digest kiadásában megjelent könyv bontatlan eredeti csomagolásban:
Útmutató az egészséges élethez 3.
Gyógyitó ételek, ártalmas ételek A bolti ár mindkettönek közel 6K, nézd meg a linkeken
Mindegyiknek a kiindulási ára 3000 Ft, lehet rá 100 Ft-ként licitálni max jövő hét szerdáig és max 4500Ft-ig, hogy azért a boldog nyertes is jól járjon. Ha elkel az árverésen bármi is ezekből a cuccokból, az egész összeget az Illatos úti kutyeszok kapják, azaz a Noe Bárkája alapitványhoz kerül ( Adószáma: 18056738-1-41 ) Cat-hoz aki az ő Terézanyjuk és ezen a számon hivhatod fel 30-429-2923.