Remélem, összejön holnap a zsinórban ötödik bajnoki győzelem, és akkor a telet úgy töltjük el, hogy csak egy ponttal leszünk lemaradva a hozzánk képest négyszeres-ötszörös költségvetéssel gazdálkodó Debrecentől és Újpesttől!
Tartottam kicsit ettől a meccstől - a Tatabányának ugyanis már lényegében semmi vesztenivalója - így nem egyszerűen nagy kövek, hanem egy egész hegylánc gördült le a szívemről Leandro gólja után!
Kínkeserves volt, de erre számítottam. Arra viszont nem, hogy mi magunk tesszük ennyire nehézzé! Az a flegma játék a második félidő elején... Iszonyú irritáló volt. Ha a végén kiestünk volna, csak Kovács Zolit sajnáltam volna a csapatból (meg esetleg Oláhot), a többiek mélyen a tudásuk alatt teljesítettek. Na jó, Szakályt felmentem, mert ő még fel sem épült teljesen a betegségéből, ennek ellenére vállalta a játékot, s végülis az első gólunk előtt remek volt az átadása. A lényeg persze a továbbjutás, aminek így is nagyon örülök, de több jót nehezen lehetne elmondani a meccsről.
Nos, nem biztos, hogy tudnak róla. Itt van például az nb1.hu Zahorecz-cel készített interjújának egy részlete.
- Mindezek után mit vársz a visszavágótól, amelyen a jelek szerint nem léphetsz pályára. - Küzdelmes meccs lesz, annyi biztos. A Fradinak támadnia kell, nekünk viszont továbbra is a saját játékunkat kell játszanunk. Mindenképpen továbbjutást várok a csapattól.
Ez például tájékozatlanságról árulkodik. Talán valaki szólhatna odabent a székházban, hogy csak győzelem esetén lépünk tovább, mert kinézem a vezetésből, hogy nem olvasták el vagy nem értették meg a kupakiírás alább idézett passzusát, aztán ők fognak a legjobban csodálkozni egy esetleges gikszer esetén! Mindamellett persze azt mondom, ha nem tudjuk a mostani Fradit hazai környezetben legyőzni, akkor nem is érdemlünk továbbjutást!
Bízzunk benne, hogy tudják, igaz elég hülye szabály. És remélem normális bíró lesz a visszavágón. Ettől függetlenül tegnap simán nyerhettünk volna. Lóri 5 méterről hogy bírt mellé fejelni, még most sem értem.
Számomra ez meglepő újdonság, de remélem a klubnál tisztában vannak vele!
A 2007-2008. évi bajnokságok különböző osztályaiban szereplő sportszervezetek
mérkőzésein a továbbjutás az alábbiak szerint történik:
- ha a két mérkőzés rendes játékidejében mindkét sportszervezet
csapata azonos gólkülönbséggel egy-egy győzelmet ér el, vagy
mindkét mérkőzés bármilyen döntetlen eredménnyel fejeződik be,
akkor az alacsonyabb osztályú sportszervezet csapata a továbbjutó;
Azaz, amennyiben nem nyerünk a visszavágón, akkor a Fradi a továbbjutó még 0-0 vagy 1-1 esetén is!
Arra tényleg jó ez a sorozat, hogy a "B" keret is "tétmérkőzéseket" játszhasson. Sajnos, nem voltak túl meggyőzőek, bár a tendencia - szerencsére - javuló volt: az utolsó két mérkőzés miatt már nem kellett szégyenkezni.
Hello ! Nem hallgattam,csak olvastam,h adta vmi helyi radio . En okt. 20.-an fogom kovetni a Kaposvar- VASAS meccset . Vmi megoldast kellett keresnem ,ha mar a Petofin megszuntettek azok a ...... a Korkapcsolast . Udv
hello Mki ! egy kerdesem lenne . Olvastam a rakoczifc.hu oldalon,hogy a tegnapi ,kispesti meccset adta eloben a neten egy kaposvari radio . 2 het mulva K.var - VASAS lesz Somogyban . Sajna,nem tok ott lenni ,kisse messze vagyok . Arrol a meccsrol is lesz kozvetites ??