Bárkit szívesen látunk a meccsünkön. Ha jön a következőre,akkor pont a legjobbkor jön. :)))) Szombaton ha gondolod,akkor tarthatnánk egy két személyes topiktalit meccs közben :))))
Mit nem értesz? :-) Fölötte ott a válasz. És hogy miért nem? Háát, ha én ezt minden egyes esetben beírtam volna...nem 400-nál járnánk.:-))) Csak vicc vicc, nem is! :-)
Nem emlékszem, CSak arra, hogy benne volt. Őöö... lehet, hogy megálmodtam a Következő meccs eredményét és nem is tUdok róla?:-)) TYű, de nehéz dolog ez a "kreativitás".:-))) Hajrá Magyarok!
Miután a mocskos EHF megint ki....ott velünk, és itthon kezdünk, lehet nem is jó az időpont. De az, hogy megnézem a csoporttársam meccsét az még nem ok arra, hogy kitagadj szeretett csapatom meccseiről:)
Háát....mondom, ez a tantárgy nekem annyiban merült ki, hogy sétáltunk Marcal I-en.:-))) Fogadok, Ti esetleg egy picinykét komolyabban veszitek, vagy nem?:-)
Juteszembe valamelyik nap az álmomban benne volt ez a topik. asszem hétfőn.
Ez igazis. Képzeld, még a múlt században kezdtem oda járni.:-))) Az ÉKF a fakultás neve volt nem a szaké. Hihi, és eszembe jutott, hogy volt egy választható tárgyunk a közlekedésesektől. Győr egy részét jártuk kisebb csoportban és a parkolókat kellett megszámolni, vagymi, és a végén kellett egy parkolót tervezni valahová. Kb. akkor is ennyi közöm volt hozzá. :-)) Közlekedéstervezés, talán? Nna, ebben az egy tárgyban tudnék segíteni.:-))
Tudom, szombaton Alsóőrs ellen meccs, hogy felejthetném el! :-)
TyűHa, micsoda aktivitás!:-)) Nem, ÉKF-es voltam (legAlábbis akkor úgy hívták), úgyhogy saJnos nemtok segíteni. :-( Amúgy nem tudom, mi az a KLI. És akkoR még csÁK :-) E előadó volt, asszem. JA és lécCi kódold nekem Gerkom utolsó 4 sorát.:-)))
Nem kell a melléduma.... A most összehívott egy személyes statárium , bűnösnek talált, 2nap alatt történő klubhovatartozás 180fokos megváltozásáért, amelynek a büntetési tétele: EHF döntőre történő jegymegtagadás :))))
Na,mik derülnek ki?? Mindenki ugyanazokat a padokat koptatta? :)))) Remélem KLI-s voltál,és most a vizsgaidőszak kezdetével ,kitudod segíteni kedvenc topikod gazdáját :))))