Elkéne 1 kis segítség. Feltettem a SIMS2 8kiegészítőjét meg Razor-oztam és azóta a falak piros színben villognak. Már mindent kipróbáltam de semmire nem jutottam. Ha valakinek van infója és megosztaná azt megköszönném!!!
Sziasztok! Feltettem a Sims 2-őt és minden rendben volt crack nélkül kérte a cd-t. Crackeltem és azt írta ki, hogy nincs kompatibilis grafikus adapter a rendszerben,pedig jó directX verzió van fent és teszteltem is. ez Miért van? Valaki segítsen!
Találtam 1 olyan oldalt ahol le lehet tölteni az építkezős crack-et 1 másik oldalon ezt mondta valaki: ha nem tudsz építeni tölts le egy cracket a www.gameburnworld.com-ról! De ezen az oldalon nem találom azt a crack-et!! Tud valaki segíteni? Köszi!!
Segítsetek kérlek. A játékban milyen kiterjesztéssel, hová melyik alkönyvtárban vannak mentve a pillanatnyi játékok? Hol vannak a fel töltött házak, karakterek, kiegészítők?
Ez nagyon offline, de iden a Balatonon azt lattam, hogy egyenesen 2 gatya van egyes fiatalembereken!!!! :) (Egy hagyomanyos szukbugyi jellegu, rajta a terdveros bobugyogo, ezutobbi letolva kisse, hogy latszodjon az also IS.)
Viszont Sim site-okon mar lehet terdverotlen verziokat is letolteni, hihihi.
Nem jól gondolod. Házaspár, etyepetye után -- egyikük meglátja pucéran a másikat, és megkökken rajta, üvölt, égnek kapja a kezét, és gyorsan elfordul vagy elsiet onnan. Lököttségig prűd amerikaiak csinálták a programot... :)
(Sokáig azt hittem, hogy amerikaiakon kívül senki se annyira terhelt, hogy a strandon térdig érő bőgatyában menjen a vízbe, de ez a förtelem nálunk is divat vagy szokás vagy miafene lett...)
Aw igen tudom, van erre egy mod, de asszem Squinge-féle, az övéi pedig le lettek véve amikor elhagyta a communityt... megnézem nekem mim van és még jelentkezem.
Sporttársak! Van-e valakinek közűletek arra megoldása, hogy ezek az ütődött szimek, ha meglátnak egy pucér szimet, akkor ne kapja el őket a pánikroham? Nekem korábban volt erre egy modom, de a rendszerem újratelepítésekor elveszett, és nemléxem, hogy honnan szedtem le, vagy hogy miképpen nevezték a modot.
Ugye Total Commanderrel nyitottam meg, és ott van egy ilyen RAR fájl: rld-s2pe És ezt megnyitom akkor van benne egy rld-s2pe.bin fájl!! És amikor arra klikkelek kérdezei hogy unpack and execute vagy unpack all mindegy hogy melyikre megyek ilyet ír ki először hogy disk error, aztán file not found, nem értem miért nem találja!! És a mappában ugyanilyen WinRAR fálj (rld-s2pe) és abban is 2db fálj van ami mindegyiknál ugyan az!!! 1 .bin és 1 .cue (rld-s2pe)!! Most mit csináljak? Ja meg van 1 reloaded.nfo! =(
Sziasztok! segítségeteket szeretném kérni! Nem tudjátok, hol, és mennyiért lehet ps2-re megvenni a sims 2 alapjátékot? Csak eredeti játék megy még rajta, mert garanciás a gép. Neten rendelni esetleg? Ahogy keresgéltem, pc-re való van, ps-re meg a kiegészítőket hirdetik.
Na megvan, letöltöttem a Pets-et!! Akkor most csomagoljam ki azokat a fájlokat vagy mit tegyek? (bocs hogy ilyen vagyok de szeretném mrendesen megcsinálni, nem pedig elkúrni!!)
Én viszont már jártam ugy hogy valamiért az alcohol nem volt hajlandó megnyitni iso-t ,de nekiugrottam isobuster-el és igy sikerült működőképes isot gyártanom.Bár Nokikának asszem az a legegyszerübb ha leszedi mégegyszer.
Hát annyira nagyon nem, de azért meg tudnám csinálni!! Most is próbálgatom, és még mindig diagnosztikai hibát hoz fel, nem értem miért! Nem tudod honnan tudnám rendesen letölteni? Vagy nem tudnád átküldeni valahogy? Ha citromail-es vagy és 1Gb-nál kevesebb, akkor Óriás fájlban el tudod küldeni én meg letölteni! Ha el tudod küldeni akkor elküldenéd megkérhetlek? (nokika@citromail.hu) Ha meg nem akkor meg nem tudom.. Azért köszi!!!