Stav, az L-esre is SZAbi és Őrmező F.C feliratot kérnék nem id-sat!
Nem tudom mit beszéltünk már meg erre a kicsi pólóra, azért írom most meg.
KÖSZI!!!
Én csak 16h körül tudnék érte menni holnap. Utána meg vidékre utazom, szombaton se leszek emiatt sajna. Ha akkor még ott leszel, akkor beugranék értük, köszi.
ha szombatra lesznek polok, és wuhen jön a dokumentáló eszközével, akkor meglehetne csinálni az egyéni egységes képeket ht-s poloban a perszonál datapédzshez...
stavros is da man! kérdés. már nem lehet pólót kérni? csak azért, mert későn jutott eszembe, hogy, ha irl focin a kapuban vagyok, akkor levetetik rólam az egyenszínt...:)
nah, ki van találva, ht-mailt irtam, és vissza is okéztad... hajjj, de jó lenne szombati focsin átvenni... remélem nem vmi maradék S-es polora lesz nyomva az enyém... :)))
ha nem találnád meg a levelem (ht-mail), és még nincs meg semmi háta az enyémnek, akkor legyen ez mind2: Parafenomán SC és alatta meg a team id 93866 de remélem csak lemaradtam a listáról...
Leadtam már minden anyagot, innentől az emberem ahogy tudja, csinálja. De még ő sem tudja mikorra lesznek készen, ezért én sem. Az első darabokat a hétre ígérte. Sajnos low priority a meló, mivel nem fizetünk érte...
Már megbocsáss, de ha a legutolsó pókerunkra visszagondolsz, akkor eszedbe kéne jusson h Te -1000 forintban végeztél , én meg 1500 feletti plusszal tértem haza.....:-O
nem kéne félrevezetni itt a HT-s barátainkat.....JÓ ÖREG? :))