vegighallgattam vegre egyben az egeszet pl meg csak most tunt fel, hogy a GONE is a Midnight Express c film fo temajabol merit sample-t, amibol Madonna egyik "almost official" mash-mixe, a Hollywood Express is meritett :-)))
Egyébként szerintem nagyon is jó, hogy rákerült néhány a "gagyibb", régi slágerek közül, mert betekintést kapunk Dannii egész karrierjébe (az is ő volt, nem tagadhatja le, és nincs is miért szégyenkeznie). Így teljes egy gh, ha minden korszakból van valami. Ha hiányos lenne, szar lenne. Meg sztem nem is olyan borzalmasak azok a régi slágerek, én rosszabbakra számítottam. Így is csak 5 van belőlük, szóval sokat lehagytak (ami persze már nem is baj). Ennyi pont elég is.
Ez a THAB nagyon eltalált lemez! Ilyen élvezhető best of-ja ritkán van egy előadónak. Ez természetesen az új számoknak köszönhető főleg, na meg a slágerek is nagyon rendben vannak. Ha mindenkinek így tele lenne tömve a válogatása új számokkal, sokkal jobban szeretném a greatest hits-eket.
Kedves SB! Gondolom Neked megvan a DM John/Lilian 2-trackes CD. Szükségem lenne a két single version-re 320-as mp3-ban. Ugye tudnál segíteni ez ügyben? :-) Köszönet. JB
Most is tartom magamat ahhoz, hogy Dannii egészen a Girl albumig nem csinált semmi értékelhetőt- és ebben a közegben mégjobban kitűnik a gagyi jellege a régi "slágereknek"...
Girl, Neon Nights meg az a pár elejtett single... azok jók most is. Inkább ezekről kellett volna szemezgetni,meg a hozzájuk kapcsolódó B-side-okat összeszedni egy csokorba. Az lenne csak igazán Hits and Beyond....
ma kaptam manchesterből everything i wanted cd1 et!!!!!!!csináltam új fotót;D:
ja,ami meg fura hogy most van a neon nights albumon és a begin cd2-n matrica az azért van(mert ugyebár nem voltak)mert nem bírtam elviselni hogy nincs rajtuk ezért nyomtattam rájuk;D,remélem nem tartotok bolondnak:))))
igen,hálistennek!bár még változhat...de itt szerencsére ezen a tracklisten pont nincs rajta az express theory mix,az egyetlen ami nekem pont nem teccik annyire és nem annyira elektrós..ha marad örülök!
a thriller jill,steve pitron crash,riff and rays viszi a pálmát!!!
2-Track CD 1. So Under Pressure (Radio Edit) 2. Feel Like I Do (exclusive bonus track)
Maxi CD 1. Radio Edit 2. SoulSeekerz Remix 3. Extended Mix 4. Steve Pitron Remix 5. Riffs & Rays Remix 6. Thriller Jill Remix 7. SO UNDER PRESSURE - Video
Végre-valahára itt a VÉGLEGES tracklist (igazából csak a Beyond-on változtattak kicsit az előzőhöz képest):
THE HITS
1 Put The Needle On It 2 I Begin To Wonder 3 So Under Pressure 4 You Won’t Forget About Me 5 All I Wanna Do 6 This Is It 7 Don’t Wanna Lose This Feeling 8 Baby Love 9 Everything I Wanted 10 Disremembrance 11 Jump To The Beat 12 Love And Kisses 13 $ucce$$ 14 Perfection 15 Who Do You Love Now?
& BEYOND
16 Love Fight 17 Sunrise 18 I Can’t Sleep At Night 19 Gone 20 Good Times