Egy hónap azért mégiscsak túlzás, de most 7végén wellness szombatot tarottam... kis túlzással a wc-én és a konyhán kívül csak az ágyamban jártam. A pizsimet is csak vasárnap délben vettem le. :)
Még mindig olyan vagyok, mint az őszilégy...
Szerintem minimum egy hét alvás minuszban vagyok és ha jól belegondolok a heti programomba ezen nem nagyon fogok javítani, sőt.
Az internetböngészőbe (Explorer pl.) másold be a címet, akkor megkérdezi, hogy open, vagy save. Ha a mediaplayer megnyitja, már régen rossz. Az csak összekutyul mindent!
küldjél mélt inkább...
de mindegy amúgy...
csak azt válaszold meg, hogy mikor bemásoltam a címet és a mediaplayer letöltötte... utána saveas-szel akartam elmenteni,de nem a számot mentette el, hanem az oldalt ahonnan letöltötte... hogy ez miért van???
Csináltam pár képet, majd megmutatom, hogy ne legyen teljesen hiányérzeted. :)
Mindenesetre azt látnod kellett volna, ahogy a srácok fociznak (vagy legalábbis imitálják).
Napközben Leányfalun kevertem a maltert (illetve csak a munkásokat élelmeztem meg ilyenek). Este pedig a szomszédos Tahiban voltam egy születésnapi zsúron, ahol ekszidentli megjelentek Nefogazzék is. Nagyon nagy arcok!
Mintha valami olyasmit írtál volna, hogy hétvégén apunak, anyunak segítesz, erre meg kiderül, hogy a Nefogazzal buliztál. Akkor most hogy is van ez? Ők is rokonok?!