Háát, hogy zúztunk-e azt fentről nehéz megítélni, mindenesetre a végén egy szakállas mókuska odasétált és közölte, hogy a nyolcvanas évek hazai underground szellemisége tovább él... (Ezt én zúzásnak fordítottam le magamban :)
Hivatalból (vagy magánszorgalomból) nem jössz le az EFOTT-ra? Leigazolod gyorsan a műsorközlőt, aztán tolunk egy sört! :)
Igazán köszönöm a mai kurta koncertet, igazán hangulatos volt, a hely is, a hangzás is, leszámítva Nagyi piros bilincsét, hogy a fene egye meg... Lesz néhány kép holnap, ennyi delej maradt az akkuban.
Dehogy vettem magamra, csak megírtam az én véleményem... Én és a rendezés, ugyan... (Még magam sem tudom megrendezni eléggé, bár szakadatlanul törekszem rá.)
nem kéne magadra vedd, amikor gondolom, nem te rendezted :-) malíciáról egyébként szó sem volt, maximális jóindulat mellett is lehet valamit gagyinak tartani.
A nyomorult youtube a jogdíjak miatt levette már, de be akartam linkelni a Cure-tól a Let's Go to Bed klipjét... Gondolom ismered: minimál+low-cost+ripacsos is, de működik! ;-)
Hm, némi malíciát vélek kihallani a soraidból... Ez nyilván egy low-budget klip, de ahogy a filmek (horribile dictu: a dalok) minősége és a rájuk fordított összeg között nincs szoros és egyértelmű korreláció, így a klipeknél sem. Simán lehet egy minimalista film (pl. Tarr Béla rendezésében), egy két akkordos punk vagy szintipop dal kereskedelmi telitalálat és még művészileg is értékes. De hogy konkrét legyek: az Álom 2.0 klipje egyáltalán nem rossz. Nem pejoratív értelemben trendi, képernyőbarát, fogyasztható, befogadható. Nekem kimondottan tetszik például a régi FMK-beli fellépés bejátszása és az önirónia, ahogyan a klip végén nevetnek rakta a fiúk... A ripacskodás meg lehet ugyanolyan klisé, ahogyan akármi más is. Nincs ezzel semmi baj(om). Persze ettől még a rajzfilm is működhetNE.
2001 körül nyomtuk a Szent István Parkban, hihetetlen, de október vége volt... Mondanom sem kell, hogy a vége iszás lett, talán Balázsbán lehet is látni amikor a kölcsönkapott fogkefével (nyakban lógó szintivel) denszel a bokorban. El is zúgott egyszer, amit a háttérben ülő két öregasszony (nem statiszták voltak) hangos kacajjal díjazott...
Wow. Gratula ehhez és nagyon örülök! (Milyen érdekes, hogy amikor nem görcsöl az ember a szervezésen, szépen összejönnek a bulik... Már csak egy Szigetes fellépés esne jól és kerek is lenne a 2009.)