a hiteltelenségük , ugy szitották fel a hangulatot, hogy közben köztük is ott ülnek az elmult rendszer emberei és haszonélvezői
hány embert csaptak be pl az egykori kisgazdákat, miközben a mezőgazdaságért szinte semmit sem tettek...
a Fidesz vezetőit éppen elég jól ismerem...
ez a párt már minden országban rég megsemmisült volna ilyen személyi állománnyal, és ilyen dolgok után
az az egyetlen szerencséje, hogy az mszp és főleg az szdsz tul távol van a Fidesz maradék szavazóitól, pedig ezekhez képest már lassan ők is kinevezhetnék magukat konzervativ pártnak
ugyan már mit számit ezeknek értékrend?
neked lehet hogy számit de nekik aligha
csak egy gyalog vagy a sakktáblán , egy adat a közvéleménykutatásaikban, hogy kisakkozák mikor , hol merre forduljanak...
én csupán megismertem a Fidesz valódi arcát...
remélem egyszer még hiteles embereket tud piacra dobni
muszáj bőviteni a pártot mert a jelenlegi arcok
hát...
maradjunk annál, hogy én egész jól képviselem magamat.
Az pedig egyáltalán nem zavar, ha olyan értékrendű emberek vezetik az országot amely értékrend szerint én is élek és amely értékrend gyökeresen ellenkezik azzal az értékrenddel amely azoknak az embereknek az értékrendje akik most vezetik az országot.
"Téged komolyan nem zavar hogy ilyen emberek képviselnek téged?
komolyan nem???"
Hát téged a Rétessy dadogása?
A cserepedés, a magyar hungarikum?
Az se zavar, hogy egy ilyen korlátolt, tompa, ostoba ember képvisel téged?
Komolyan nem?
mindenesetre nagy szerencséje van a Fidesznek hogy ezek az infok csupán a politika iránt érdeklődők számára ismeretesek
ha elgondolom hogy néhány exkisgazda idősebb rokonom milyen szemeket meresztene , ha megismerkedne a "polgári oldal" néhány politikusának multjával és életvitelével
hát...
Schmitt és kupa igazán jó emberek. Kár, hogy mindketten szerepelnek az u.n "K" telefonkönyvben. Ettől aztán mondhatjuk, hogy rendszerváltó elvtársak. Olyanok, mint grósz. A haladás hírnökei. Ők tudták, merre van a előre. Kupa most is tudja. Nem elveszett ember, csak szemétláda.
Jó helye lehetne pl a nem létező centrum pártban kupa elvtárs mellett. El is nosztalgiázhatnának a régi szép időkön. Fölvetődött e már qagyatokban, hogy honnan volt a centrum kapány pénze? Gondolom nem kupa elvtárs konyhapénzéből.
de csökken
a hagyományos jobboldal szavazói minden megprobáltatás ellenére láthatóan kitartanak a fidesz mellett, jóllehet személyi állománya és magatartásmintái szinte mindenben ellenkeznek az elveikkel
az mdf pedig ugy látom nem igazán gyakorol hatást nemhogy a kormánypártok hanem még a Fideszre szavazó , de sok tekintetben liberális v. ballib álláspontot valló , de az mszp utáló szavazókra sem
Semmi gond, Viktor lenyeleti a Schmitt-pirulát még miép-es barátainkkal is, mert ezek valójában olyan szervilisek a vezér iránt, hogy pisszenést sem engednek meg maguknak.
Így lesz Schmitt, a pártállam sikerembere a jobboldal főkádere.
Nyilván Wermer azt súgta Orbánnak, hogy most ez a helyes irány.