hehe. R&Á topik... ez jó. hogy szükség volt-e rá, vagy sem, majd elválik. mindenesetre benézegetek.
egészen odáig, hogy nem láttam őket ánplágdolni, nem sokra tartottam őket, de egy 2órás koncert teljesen meggyőző volt. pénteken is lesz egy Veszprémben a Partióta Lokálban, ami nélkülük is elég frankó hely, de asszem így elég okos kis este lesz.
huh. összefüggés nem sok fentebb, te tuggyuk be a reggelnek;)
Azért tetszett az interjúd, mert nem általános volt. Én az aktuális dolgokról kérdeztem őt, amik nem túl eredetiek, de úgy gondoltam, hogy a képi világ majd feldobja az egész anyagot. Remélem sikerül jól összevágni. :))
Ne aggódj, velem sem beszélt valami összefüggően, de egy írott médiumba nem nyomhatom bele, hogy őőő, meg úúú:)) (Akkor Medgyessy Úr minden beszéde tele lenne Őőőő-vel:))
Remélem azért ez az interjú pár ismeretlen dologra is rávilágított!
Nekem is tetszett az interjú.
Én nemrégiben csináltam velük egyet, bár az nem cikk, hanem tv-s interjú. Még nincs teljesen kész, de nem lett rossz.
Bár ott Roy-papa nem beszélt ilyen folyékonyan. Kb. 2-2,5 órás koncert után interjúvoltam. Alig bírt szegény egy ép mondatot kinyögni, olyan fáradt volt. De jó volt. :))))
Trixynek kell igazat adnom. Ők nem nullák. Nagyon is tehetséges zenészek. Egyszer hallgasd meg őket élőben.
Bár annyit helyesbítenék Trixy irományán, hogy Paul McCartney kizárólag nekik engedte meg, hogy a saját nyelvükön dolgozzák fel, és adják ki ezt a dalt. Más zenei feldolgozások készültek, ugyan, de ugyanazzal a szöveggel.
Hát igen. Szabó Leslie ismét nagyot alkotott. :))
Ja, ha tudjátok, nekem is küldjétek el azt a cikket.
mercseka@wallrisk.hu
És miért gondolod, hogy nullák lennének? Fejtsd ki légyszíves kicsit bővebben és indokold is!
Képzett zenészek mind, egy élő koncerten magam is meglepődtem milyen jót alkotnak!
Azóta szeretem őket!
És emberként is nagyon jó arcok, van szerencsém ismerni őket!
Hát... asszem lány vagyok... legalábbis minden jel erre utal! :)
De ez miért fontos?
Hogy tetszik a Tea főcímzenéje?
Hogy tetszik Roy hangja?
Szerinted 10-es skálán hányas pasi az Ádám?
Szerinted a "Csapból is ők folynak"?
Tudtad, hogy a "Feketén a hófehér" c. szám eredetijét Paul McCartney kizárólag nekik engedte (sőt, rendkívülinek találta!) feldolgozni, és hivatalosan kiadni?