Keresés

Részletes keresés

Tintin alias Creative Commons License 2003.02.23 0 0 59
Az elsőre szavazok.
Szméagol Creative Commons License 2003.02.23 0 0 58
1 mellette,
amúgy a világ tényleg nagyon sötét :)))
Előzmény: Catalan (55)
Catalan Creative Commons License 2003.02.23 0 0 57
Akinek esetleg már koszos a nyelve, annak itt van mégegy.
Előzmény: Catalan (56)
Catalan Creative Commons License 2003.02.23 0 0 56

Akinek nem tetszik, nyalja meg a monitort.

Catalan Creative Commons License 2003.02.23 0 0 55
Mivel imádom a Barçát és annak minden játékosát ezért úgy döntöttem csinálok minden Barçás játékosról(akiről van persze topic is) egy bannert. Úgty gondoltam erről is, de nem az akarom ráírni, hogy 'Mendieta tényleg elfelejtett focizni?', hanem hogy 'Gaizka Mendieta'. Persze ha kell. Ha nem akkor megutálom Mendietát és az egész világot, a Barça tippjátékkal együtt.
GDávid Creative Commons License 2003.02.23 0 0 54
Ronaldo egyik nagy "bűne" az én szememben, hogy Moro, Portillo, Guti és még egypár ember miatta nem játszik semmit vagy irtó keveset. És ezek olyan játékosok akiket mi Madrid-szurkolók nagyon szeretünk.
Előzmény: Ramos_ (49)
Ramos_ Creative Commons License 2003.02.23 0 0 53
ő maga nyilatkozta hogy Bilbaoba született?:))
Hát ezt eddig is tudtuk!

Én jobban örülnék ha Valenciába menne de Gaizka szava szent! ráadásul a Bilbaot is csak megszeretném miatta

Előzmény: General Horny (52)
General Horny Creative Commons License 2003.02.23 0 0 52
Szerintem már nem megy vissza Valenciába! Bilbaoban fogja befejezni. Egy nagy álma,h ott játszon (ugyanis Bilbaoban született), ezt ő maga nyilatkozta!
Előzmény: Ramos_ (47)
Ramos_ Creative Commons License 2003.02.23 0 0 51
Mielőtt valaki félreértené természetesen ezt mindet Ronaldoról írtad:)) ami igaz is

Nehogy aztán Mendietára higyjék!
Mendi nagy volt tegnap és végül is róla szól a topic

Előzmény: Youme (50)
Youme Creative Commons License 2003.02.23 0 0 50
A tegnapi meccsen már szinte a fél stadion kifütyülte, mert szinte minden labdát eladot, vagy meg sem próbálta akaratosan elérni. Aztán kb. 15 másodperc mulva jött a gólja, ami tényleg nagy gól volt. Ezzel nyert egy kis időt, a füttyösök elcsendesedtek egy időre, de a 2. félidő közepe felé, már megint kezdték egyre többen fütyülni a Bernabeuban, mert szerintük elfogadhatatlan ez a hozzáállás, gól ide vagy oda. Portillo pl. jelenleg 100x jobb csatár nála.
Előzmény: Ramos_ (49)
Ramos_ Creative Commons License 2003.02.23 0 0 49
Örülnél te nagyon ha az a 96-os Ronaldo nálatok játszana!

A mostani az kell a kutyának! csak egy felfuvalkodott hólyag
Komolyan hihetetlen hogy nem is csinál semmit valahogy mégis talál egy gólt és ezért nem kezdi ki a sajtó a sulya miatt

Előzmény: GDávid (48)
GDávid Creative Commons License 2003.02.23 0 0 48
Azt én nem bánnám, ha Ronaldo a barcában focizna, csak ne itt. Valahogy a góljai ellenére sem bírtam megkedvelni.
Figo nem döntött szvsz rosszul, hogy otthagyta a barcát. Itt sem játszik rosszul, és itt nyert BL-t és bajnokságot is.
Szerintem is a Valenciában fogja Mendieta befejezni. és szerintem is messze van az még.
Előzmény: Ramos_ (47)
Ramos_ Creative Commons License 2003.02.23 0 0 47
Szerintem Valenciába fogja majd befejezni a pályafutását de az még odébb van!
Hogy hiba volt??? lehet
Figo-nak és Ronaldo-nak is hiba volt elhagyni Barcelonát! Figo a legjobb madridi teljesítményét megnézve is más dimenzióban játszott Barcelonában!
Ronaldo pedig a világ legjobb játékával rukkolt elő itt. Na akkor tényleg ő volt a világ legjobbja szinte megállíthatatlan volt de hol van már az
Előzmény: GDávid (46)
GDávid Creative Commons License 2003.02.23 0 0 46
Én még mindig azt mondom, hogy rosszul döntött, hogy elment Valenciából. lehet, hogy lesz ő még nagyon jó, de igazán ott találta a helyét a pályán.
Ramos_ Creative Commons License 2003.02.23 0 0 45

Ramos_ Creative Commons License 2003.02.23 0 0 44
Az egyik kedvenc topicom:))

kösz srácok hogy felhoztátok. Amit irtatok azzal mind egyetértek!

Várhidi nyilatkozata pedig gusztustalan volt, már csak ezért is kivánom Gaizkának hogy dörgölje az orra alá hogy már megint mekkorát tévedet az olaszfoci "nagy" szakértője

Gaizka pihen:DD

General Horny Creative Commons License 2003.02.23 0 0 43
Kezdi visszanyerni régi formáját! A nagy Valenciában igazán nem is volt posztja...hol itt tűnt fel, hol amott...Ha nem vandál lett volna a Barça edzője ősztől, akkor már rég parádézna és mindenki róla beszélne...így még várni kell pár meccset...:)
FORÇA GAIZKA!! FORÇA BARÇA!!
Előzmény: el mariachi grande (42)
el mariachi grande Creative Commons License 2003.02.23 0 0 42
Tegnap tényleg jól játszott a Betis ellen, egy gólpaszt is adott Saviolának, nem lézengett, hanem feltűnt a pálya minden részén!
Talán a Barca újabb sikerei, és az , hogy bíznak benne végre visszatereli a helyes útra, és az ilyen sport 1 féle "szakkommentátoroknak" is csattanós választ ad a játékával
ZiTuS Creative Commons License 2003.01.22 0 0 41
Szegény kicsi Ramos, nem válaszol neked senki...:-( Hát majd én:-)) Kár, hogy fogalmam sincs a fociról, hiszen tudod ;-)) De azért szeretlek!
Előzmény: Ramos_ (40)
Ramos_ Creative Commons License 2003.01.18 0 0 40
Mendieta kinyitotta a száját, mert szeretne középen játszani!
Ez várható volt, mint ahogy az is hogy ezek után nincs bent a kezdőben!
Egy ideje már csereként se lép pályára
Mindez azután, hogy a Mallorca ellen már mondhatni jól focizott!

Vanhál megijedt nehogy hasznára legyen a csapatnak!:(
vg dögölj meg

Forca Mendieta! talán csereként beáll

Ramos_ Creative Commons License 2003.01.03 0 0 39
Mendieta iskola gólja a mostani csapata ellen!

http://post.symatrix.pl/~barca/plik.php?id=352

elcondor Creative Commons License 2002.12.26 0 0 38
Azon a döntőn nagyon leblokkolt a Valencia,szinte egyik ásznak sem ment,Roby Carlos megette Mendiétát a jobb szélen,a csatárok meg egyáltalán nem kerültek helyzetbe.
Előzmény: GDávid (37)
GDávid Creative Commons License 2002.12.26 0 0 37
Én is nagyon sajnáltam őket. Nagyon jó csapat volt. Sajnálhatják, hogy pont a Reallal játszották a döntőt.
Előzmény: elcondor (36)
elcondor Creative Commons License 2002.12.26 0 0 36
Megelőztél,én is pont ezt akartam írni,bár akkor az egész Valencia fantasztikus volt,Claudióval,Kilyvel,Gerarddal,és karmesteri pálcát kézben tartó Mendiétával.Igazán megérdemeltek volna egy BL-címet.
Előzmény: Ramos_ (35)
Ramos_ Creative Commons License 2002.12.26 0 0 35
Fura volt látni a eurosporton a Valencia 99/2000-es bl menetelését!

Mendieta lefocizta a pályáról az elődöntőben az egész Barcelonát mindkét meccsen!
Kurva jól játszott, és már azon a meccsen is VanGaal ellen tüntettek a zsebkendőkkel a szurkolók!

Ez a klubb nem tanul a hibáiból!
Ha Mendieta így játszana mint akkor....:(

zlotyi11 Creative Commons License 2002.12.24 0 0 34
Mendieta remek focista csak érteni kell hozzá hogyan kell úgymond meccs hangulatba hozni.
vangal erre is mint sok másra alkalmatlan!
ennyi...
Cocu Creative Commons License 2002.12.23 0 0 33
Hehe, ezt én is vállalom!:)
Számlaszám nálam is!;)
Előzmény: Tintin alias (14)
Tintin alias Creative Commons License 2002.12.22 0 0 32
hüpp-hüpp:)
meghatódtam...:)
Előzmény: Ramos_ (31)
Ramos_ Creative Commons License 2002.12.22 0 0 31
Mendi ezt a puszit azoknak külddi akik bíznak még benne!:)

mendi

Catalan Creative Commons License 2002.12.22 0 0 30
Már rúgott hármat 11 ember ellen is. De Mendieta ennyire még nem játszott jól idén. Sikerült neki pár csel, és adott egy gólpasszt, amit Kluivert nélkűl elég nehéz lett volna elérnie... :o)
Én csak remélni tudom, hogy végre jól fog játszani, mert kellene a sikerhez és a felkapaszkodáshoz....
Előzmény: Ramos_ (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!