Akkó' meg vagyok nyugodva. Én csak síkhülye vagyok, ebből következőleg Te meg dimbes-dombos. Tőlem...
Mit óberkocc baszki, a'sszed, mert a nyelved Vik-tor! Vik-tor! seggében már állandó lakcím gyanánt fungál, akkó' a háréd is Csapajeves? Egyelőre még le sem szart a Vezér! Ehhez tartsd magad! Szerényebben Boxster eftárs! Szerénység! Ha valamit szeret a Vezér, az a szerénység.
Ne akarjál már az őszi Armani konfekcióöltönyének valagából egyből kilógni! Tessék felküzdeni magad! Legalább a vastagbélig... Vagy a környékére...
Orbán nekem is hiányzik. Nem feltétlenül a személye, hanem egy markáns politikus, aki összefogja a jobboldalt.
Itt a polfórumon már többször leírtam, hogy az én életem egyik legfelemelöbb élménye a Terror Házának a megnyitója volt, amiben Orbán személyes kisugárzásának óriási jelentösége volt.
Aztán késöbb már nekem is rá kellett döbbenem, hogy van az éremnek egy másik oldala is. Erre jó példa volt a választások éjszakája, amikor kiderült a vereségünk. A fanatizált fiatalok, akik ünnepeltek és a gyülésröl hazatérve döbbentek rá, hogy valójában veszítettek. Addig Orbán varázsában éltek. Párhuzamokat nem akarok írni történelmi személyekkel és eseményekkel, mindenki elgondolkozhat rajta.
A válsztások óta szerintem egy nagy tévút a Fidesz és OVI viselkedése. Óriási hiba Bayerrel és a többiekkel egy színtéren mutatkozni.
Orbán még fiatal. Túl fiatal is a politikához. Lehiggadva -talán évek múltán- lesz még ö Mo. miniszeterelnöke sok éven át.
Jelenleg Mo.-n mindezek ellenére nincsen más választás, mint a Fidesz. A nagytökével öszzefonódott kommancsok a lehetö legrosszabb alternatíva az EU csatlakozás küszöbén. Föleg a proliknak.
Ez jó! :D Laza, nagyon lazza! :))) Már ezért érdemes volt megnyitni ezt a "szinvonalas" topikot!
Egyébként nekem is csak egy kérdésem van a kedves topiknyitóhoz: ki tiltotta meg Orbán Viktor (ex)miniszterelnök úrnak, h bejárjon munkahelyére, a Parlamentbe, és ott "szellemesen riposztozzék"??? Vagy úgy gondolod, h ő nem "ereszkedhet le" holmi pór képviselők közé, neki csak a miniszterelnöki székből való szellemes riposztozás engedhető meg??? (Ő maga valszeg így gondolja... :(((