Iskolához kapcsolódóan el köll olvasnom A lét elviselhetetlen könnyűsége című Milan Kundera-könyvet. Épp csak belekezdtem, de nem fűlt nagyon hozzá a fogam. Nem tudom, miért.
Aztán ma megtaláltam hangoskönyvben - amúgy utálom a beszélő könyveket -, de ezen derék Elzsé koma olvassa föl a regényt, közel 10 órán keresztül. Jöhet. :o) Hátha így már jobban elviselem.
Igen, láttam aztán a mailt, de 31-én jöttem haza egy utónyaralásból, és minden levelemet csak 1-jén este olvastam el. Nem baj, látom, így is sokan voltatok!
köszönhetünk Neked egy Lali- (Delta werkfilm), majd egy LZs-képsorozatot. milyen kár, hogy az előző (1. BL-LZs topictali) találkozás alkalmával olyan bátortalanok voltunk és nem készültek fényképek! és milyen nagy kár, hogy már nem lehet több olyan találkozó...
köszi a képeket! ezek szerint már átkerültek a fotómasinádról a gépedre. várjuk a többit is :P, de nem a fórumon - "ha érted ezt a konspiratív beszédet" (A balkáni kobra c. előadás, Kecskemét)
igazán jól jellemezted a találkozót, vagyis inkább LZs-t. szeressük. :)
26-án este beszéltem LZs-vel, 27-én késő este írtam az első köremilt az esetleges érdeklődőknek. Neked a barrix@freemail.hu címre küldtem a levelet, más elérhetőségedet nem ismerem. A fórumra már csak akkor tettem be a hírt, amikor a válaszok beérkezése után megszületett a találkozó időpontja. Sajnálom, hogy nem voltál itt! :(
it was my pleasure - ahogy a művelt svéd mondja. ;)
a köszönet egyértelműen LZs-t illeti, általa lett szép az esténk és egy időre jó a kedvünk - gondolom legalábbis, hogy a többiek is úgy érzik, feltöltődtek.
megejtő, hogy pont velünk történik ilyesmi. ;)
remélem, a következő találkozóra nem kell 4 évet várni!
ezen a rég várt találkozón LZs barátságosan, oldottan, nyitottan, kedvesen, őszintén, partnerként beszélgetett velünk színházról, nyaralásról, az élet dolgairól.
Még új vagyok itt, nemrég találtam rá erre a fórumra.
Lehet, hogy pofátlanság, hogy már rögtön kérnék is valamit, de nincs meg valakinek a Tartuffe című előadás dvd-n?
(Egyszer adták a tv-ben, de lemaradtam róla, és már sajnálom, mert nagyon szeretném megnézni)
Egyébként kíváló színésznek tartom topicalanyunkat, és ott van a kedvenceim között:)Bár sajnos csak a filmjeit láttam eddig(vagy épp sorozatait: Tűzvonalban), mert nem pesti vagyok, ezért az ottani színházakat nem igazán tudom látogatni:(
"Nagyon erős a halott nádas, a ködben úszó folyó, a fakó, kopár táj. És persze a szépséges Bertók Lajos, akinek hihetetlen jelenléte van, még ezekből az elcsípett pillanatokból is egyértelmű."