Ma azt hiszem felporgettem kicsit a topicot, igazan elegedettek lehettek velem. Remeljuk Vegetable nem olvassa ezt a forumot igy kellokeppen megsertodik, azutan jon Iranon, hogy megvedje es igy tovabb...
Nincs valami masik forum ami erdekes lehet? Itt mar lassan mindenki elott lebukunk plusz nem is tudom tovabb fesziteni mar nagyon a hurt.
Javaslatokat M.Corleone jeligere a szerkesztosegbe varok :)
De birlak, de nem szoktam lanyokkal baratkozni. Attol meg egy forumban eldumalhatunk.
Szerintem kitoroltem veletlenul a leveled a tobbievel egyutt mikor mar sok volt.
A masik forumban egy kicsit kaptal..
Nem tehetek rola, nekem tenyleg bejonnek az ilyen nok. Ha csak egy feloras erzelmektol mentes szexre van ingerenciad es megigered, hogy nem kell elotte beszelgetnem veled akkor megbeszelhetunk egy talalkozot. :) A szobat persze te fizeted :)
Elhiszem.
Ez esetben lehet, hogy félregépeltem a címed, és másvalaki örülhet.:-)))
Bóknak veszem, mert az alapján amiket írtál, csak ócska, pénzért megvehető ribancok az eseteid. (Nem sértésként írtam, ha neked ez így jó, akkor légy boldog velük.:-))
Az én "esetem" 35-55 közötti, intelligens... Már az első kikötés sem igaz Rád.
Bár hozzáteszem, hogy a férjem pl. 31, ő viszont nem az "esetem", de mégis minden földi lénynél jobban szeretem.
Van olyan személyes ismerősöm (és nem is 1) aki azt állítja, hogy olvasni szokta az index fórumait, de soha nem ír ide.
Mondjuk ezt nem nagyon tudom elhinni, szerintem csak titkolni akarja a nickjét.:-))
Ananké (ide is eljutottunk): de most komolyan, nem tok mindegy hogy milyen lanyokat szeretek? A sztorijaim igazak voltak (az IRC is :) ) ebbol leszurheted kb. milyen viszonyom van a noi nemmel. Nem hiszem, hogy erdekelnelek teged hiszen nem tartozol abba a kategoriaba akivel foglalkozni szoktam. Es ezt vedd egy nagyon komoly boknak! :)
Igen, azt hittem csak az olvassa aki ir is bele, mert nem olyan felkapott topic amit sokan csak ugy olvashatnak. Tevedtem.
Bar Mambo is gyanus nekunk regota :)
Viccen kívül: ha a 150 cm magas, szőke hajú, barna szemű, barna bőrű, anorexiás,
mell, comb és fenék nélküli lányokat szereted, akkor tényleg nem vagyok az eseted.