Sziasztok!segítségre van szükségem!Van egy 2002 évj.307sw 2.0 hdi autóm amely mindenféle előjel nélkül elkezdte a hűtősapka szelepén keresztül kitolni a hűtővizet ahogy 70 fokot eléri a mutató menet közben.Mint egy hengerfejes autó....!De már kezdek beletörődni,hogy hengerfejes lehet,mert már nincs ötletem,ugyanis termosztátot kicseréltem nem folyik máshol a hűtővíz,légtelenítettem a kis satyikoknál,fűtésem állandóan van,ami egy hengerfejes autónál elég ritka meg az is ,hogy ahogy leveszem reggel a sapkát szisszen a rendszer!Tudtok e valami típus hibáról mert a kipufogómon sem jön semmi gyanús,jó az alapjárat,jó a motorhang,semmi gyanús!Hűtősapka zár-nyit,mondjuk tettem rá egy után gyártottat is,mégis liftezik a víz a tartályban ha eléri az üzemi hőfokot..!.Köszönök előre is minden tanácsot!
Sziasztok.Lenne egy nagyon buta kérdésem.Pug 307 sw 136le.2.0 d.Néha a kocsi alatt vízszerű tócsa van.Nem folyik semmim nem lesz kevesebb semmilyen folyadék.Lehet a légkondi??,
Anyit tudok hogy a sràc minen autót meg tud nézni. Akkor csak jóval nézte. Lehet hogy nem is az a gond? Lehet hogy màs mutatna aval amit javasoltàl?
Sziasztok. Kis segitséget kérnék van egy 307sw 1.6.16v peugeot om. Hirtelen fel ugrott a fogyasztàsom. Ma elmentem tankolni a mutató fél tankot mutatott. A kúttól hazàig mentem kb két kilómétert. A következő tankolàsig 390 km ert írt. Kb egy óra mulva màr csak 290 km ert írt ki. A benzin nem szivàrog mert gondolom azt lehetne érezni. És a mutató is kevesebbet mutatott. Mentem vele kicsit és a pillanatnyi fogyasztàs hihetetlenül nagy értékeket mutatott. 60 km/h nàl benyomott kuplungal gurulva alap jàraton 2,2/100 at mutatott. Ma ràdugattam gépre és ezt adta ki: p0571 hibakód menet sebesség szabàlyozó érték nem megfelelő. A sràc azt mondta hogy ezét nem megfelelő üzemanyag szintet mutat. A neten ràkerestem a hibakódra és csak fékpedàl kapcsoló hibàt talàltm rà. Valaki meg tudnà mondani hol talàlható ez a szabàlyozó.
Segítségetek szeretném kérni: 2003. évi 307SW 2.0 HDI Peugeotnak a gyári rádióhoz nincs meg a kódja, és mivel le kellett venni az aksiról a sarut, így azóta nem működik a rádió.
Tud-e valaki hozzá kódot adni vagy olyan linket küldeni, ahol ingyenesen lehet generálni kódot hozzá?
Nem tudom milyen adatokra van szükség, egy párat beírok:
Heló én ózdi vagyok.Sikerült-e megoldani ezt a problémát az autóddal,mert nekem is pont ez a jelenség,de nekem a számítógép és a kijelzőm sem ír ki semmilyen hibát.A szerelőm gázpedálcserét javasolt,mert szerinte a potméter van kikopva.Előre is köszönöm válaszod.