Egy-két év és összecsiszolódtok... Hasonlókat átéltem fiatal házasként (ma már csak nevetünk rajta,a pasas ugyanaz) Nekem is voltak raplijaim,de a háttérbe valami nem volt rendbe,és ahelyett hogy azt mondtam volna,az élő fába is..... Ha fáradtan hazaértem akkor nem panaszkodtam(pedig egyszerübb lett volna) hanem morgolodtam...
írok én is ide ha már itt vagyok, de csak panaszkodni tudok! állandóan veszexünk a párommal! minden féle apróságon! most pl kitalálta hogy váltsak tusfürdőt!!! kérdezem én: minek? kicsit dinka! kiszórta az új 1x használt Old Spice fire man tusfürdőmet, amit tegnap d.e. vettem, mert megtetszett az illata , erre most hazaértem nemrég és azt vettem észre h már nincs meg! állandoan van valami, akkor is veszek egy másikat, azt be***hatja...
ha valaki hasonló gondokkal küzd az ossza már meg velem h ugye nem vagyok egyedül köszi h elmondhattam :) könnyítettem magamon
volt kakaós, túrós, barack- és szilvalekváros....kicsit nehézkesen indult be, ugyanis miután hazaértünk a boltból, akkor vettük észre, hogy tejet nem hoztunk....Csaló bácsi visszament érte....aztán amikor elővettem a lisztet, ugrott be, hogy csak ennyi van....na, mondom, akkor megcsináljuk azzal, ami van....így lett félig sima lisztből, félig rozs lisztből a palacsinta....nem lett rossz, viszont nagyon laktató volt