Hát gratulálok! Ezért a tartalmas szűzbeszédért tényleg megérte fáradságosan regisztrálnod!
De én vagyok a hülye, aki (bár nem rendszeresen) olvasom a lapot, és újra meg újra ide jövök, mert azt hiszem, hogy itt a mancsról lesz szó, és nem 1 (2) monomániás "beszélget" a saját másodnickjeivel.
Jajj, de rossz korán kelni, pláne bal lábbal.
Szívből gratulálok a Cosmopolitan-beli karrieréhez! Örülök, hogy a jövőben a női olvasókat is szórakoztatja filmkritikáival! és az interjúja a feltörekvő költőnővel is igen frappánsra sikeredett. ugyan tömör, kissé rövidke ám velős, és tabudöntögető!
remélem, hogy más rovatokban (pl. életmód, tippek-trendek) is előbb-utóbb szót kap. Szívesen olvasnám személyes tanácsait is!
illetve bízom benne, hogy más jelentős személyiségeket is mikrofonvégre kap,
Te, Testaccio. Amíg Turcs. főszerk. helyettes a lapnál, nyilván nagy bánatunkra ő írja majd a filmkritikák többségét. A hülye hasonlatain kívül az zavar a leginkább, h a vizsgált műről általában egy szó sem esik.
nem kimondottan a macskarugdosás oldaláról közelítettem meg a dolgot, és igen, volt egy olyan véleményem is, hogy "haknisztár". Ezt tartom. De haknizni csak olyan tud, aki rutinból csinálja, és a rutin mélyén valahol van eredetiség is. Éppen ezért idegesítő, ha nem veszi komolyan, mert tudod, hogy sokkal jobbat is tudna.
Volt egyszer valahol egy kritikája, amelynek az elején azt a hasonlatot használta, hogy "ilyenkor szoktam belerúgni a macskámba" vagy "olyan ez, amikor kedvem van csizmával az udvarra rúgni a macskámat". Aki mostan kikeresi és pontosan idézi, az halkan majd rájön valamire.
én azt szeretném panaszolni itten, mennyire gáz az ún. irodalmi szószedet c. új rovat. Ennyire nem lehet ebben az országban kultúra vagy izé tárgyban témát találni? És éppen Esterházy pontosvesszőről szóló "himnusza"?
egy őskövülés, kérem
plusz!!
nekem most már hiányzik Turcsányi, Karafiáthnak van véleménye? vagy csak nem engedik neki? vagy majd belejön?