Lehet,h ,,nem ertelek",de ha kifejtened a velemenyed lehet es valaszolnal,ahogy en tettem,akkor talan sikerulne.Azt nem tudom,h te miert nem ertesz engem mikor mar masodjara magyarzom a hozzaszolast amiben Dunga szakmai tudasat kritizalom,ha ebbol az jon le imadom,akkor vak vagy.
Szoval miert tartalakos ez a valogatott? (a valogatasi elvekkel semmi gond nincs)
Ronaldo ideny kozben is serult volt,aztan mikor kezdett belejonni,a Real eladta a Milannak.Iden nem is volt lehetoseg erre.A Copa utan lesz erdekes.
Én nem értelek téged, te engem nem. Ez van. Érdekes, az origon másnak is ez a véleménye, csak az indexen imádják Dungát. Elég fura. Amúgy Ronaldot akkor sem engedte játszani, amikor nem volt sérült, de tök mindegy.
Ertelmes valaszra nem is szamitottam a kerdesemre,de vmilyen valaszra azert igen.
Ronaldo SERULT.Kakaek meg lemondtak,kar osszeeskuves elmeleteket gyartani.
En nem hiszem azt,h Dunga alkalmas a posztra,de turelmes voltam vele,most viszont kezd kijonni a az alkalmatlansaga.Errol irtam az elob hosszabb terjedelembe.
(Neha azt sem tudom,h te elolvasod e amit irok es ugy reagalsz.A kerdesre nem valaszolsz,csak mellebeszelsz,nem ez az elso.Dungarol leirtam a velemenyem,de azert visszakerdezel)
Ronaldo miatta nem játszik pl, mert a nagy Dunga nem engedi. Mivel nyertünk most is? Egy vitatott 11essel. Bocsi, ha nem ujjongok. Érdekes, máskor is ennyit játszott ronaldinho vagy többet, még is lemondta, Kakával együtt. és ha leírod őket, akkor egészségedre.
Mivel ezt mar hangoztattad,kivancsi volnek ki miatt tartalekos?
Ronaldinho masfel eve folyamatosan megy lefele,rettenetesen belassult a jateka,ez a fo problemaja.Vele semmit nem nyernenek,plane ha Kaka is a palyan van,akivel rendre kioltjak egymast.Kakanak fantasztikus szezonja volt,ha egyedul a palyan lehetne vszinuleg hasznos volna,pech h pihenni szeretne.
Adriano olyan mely godorben van,h nem tudom kimaszik e valaha,a csapatvaltas az egyetlen eselye.
Ronaldo Capello erkezte ota folyamatosan javult,aminek gyumolcset a Milan elvezhette,de meg egy kicsit en is,jo volt latni a valtozast rajta.O ugye serult es amugy is beszelgetniuk kell Dungaval.
Fred azt hiszem szinten serult,o kiemelkedik a brazil ,,tucat" tamadok kozul,alapember lehet.
A tobbi ven roka ugye lemondta a valogatottsagot.
A vedekezo emberek kozul egyertelmu,h hianyzonak paran,ezt alairom,de nem miattuk szar a tamadojatek.Ennel jobb keretet nem nagyon lehet osszehivni.
A valogatasi elveivel nekem nincs semmi bajom,jo jatekosok alkotjak a keretet.Most talan ugy tunhet,h hianyzik par rutinos roka,ami igaz is,minden csapatreszbe kellene legalabb egy az ujoncok melle.En ezt a megujolo Ronaldot szivesen latnam meg a valogatottban,sokat segithetne,ha valoban oylan elszant ebben az iranyban mint mondja,seruleseitol fuggoen akar meg a VB-re is odaerhetne.(Nem fix elkenysztetett kezdokent.)Turelmes voltam vele,de latszik h szakmailag nem nagyon van kepben,ennyi kreativ jatekost ennyi ido alatt ossze lehetne hangolni.Nekem a legnagyobb bajom a mentalitassal van.Nyilvan a faraszto szezon utan nehez elerni h hazajuk valogatottjaert a lelkuket is kilehelljek,de ennel tobb kellene.
Miért lenne ez tartalékos, gyenge csapat? Sokkal erősebb, jobb nevekből álló keret ez, mint a 2004-ben Copát nyert csapaté! Julio Cesar, Lucio, Kaká és Ronldinho persze simán beférne a kezdőbe, de a többi poszton jelenleg én nem nagyon tudnék jobb játékost mondani, mint akit Dunga játszat.
Ettől persze még a játék lehet kaki. Csak ennek nem a keret gyengesége az oka.
Nekem semmi bajom Dungával, mint szövetségi kapitánnyal, de az elmúlt négy meccs elég elkeserítő lehet egy brazil szurkolónak. Főleg azért, mert minden handabanda ellenére, ennél sokkal erősebb keretet most senki sem tudna összeállítani: tényleg a legjobb brazil játékosok alkották és alkotják Dunga kereteit.
a tegnapi meccsből semmit nem láttam, a péntekiből se sokat. most csapatépítés van, egy új generáció. nem látok most annyi olyan játékost, akikből akkora klasszisok válhatnának, mint akár a 2002es csapatban voltak sokat.
meg hát egyhamar nem fog úgy játszani a csapat, mint a 2005ös Copán.
Azert meg eleg sok embert megszivat vele,de lendulet,akaras es tarsak nelkul eleg nehez.Tegnap talan o mozgott a legtobbet,meg ugye o adta azt a nagy zsugat Maiconnak.Hihetetlen h mennyire le volt lassulva a jatek elszantsagtol fuggetlenul is.Komoly kinzassal ert fel a meccs,de a torokok legalabb szimpatikusan fociztak.
Annyira szánalmas már Robinho az állandó biciklicseleivel. A tegnapi meccsből kb. 30 percet láttam, abból a legfelemelőbb pillanat az volt, amikor megint biciklizett, a török védő simán szerelte, majd a kis Robika hasraesett.
Wagner Love azert jobb jatekos,mint ahogy kinez,de ugy tunik egy komoylabb vedelem ellen osszeomlik.Probalkozott o,meg voltak nagyon szep lefordulasai,de utana passz vagy loves helyett meg cselezgetni probalt,persze nyomban ott termett meg ket vedo es konnyeden szereltek.Tul sokat egyenieskednek,de ami a leginkabb feltunt,h vagy nagyon sokat varnak es nem adjak idoben vagy csinaljak a gyors kenyszeritoket,amik aztan telleg villamgyorsak,de azok meg pontatlanok.Tobb alazatos jatekos kellene,mint pl. Diego,nala megvolt a ,,sziv",meg is elenkult a jatek a beallasaval es a golt is megerdemelte.
Engem egy kicsit idegesített ez a Love. Eddig olyan normális fizimiskákkal mentek ki a brazilok erre odavergődik ez a szerensétlen fonott divatgyöngy. Ha csak egy képet mutatnának róla azt mondanám valami Afrika-kupa szülött.
Igen, szerelmes Vágner egyedül vergődött a tokát növesztett King és Terry között - reménytelenül. Viszont Afonso Alves 5 perc alatt majdnem szerzett két gólt.
En is kulon figyeltem ra,mert nem birom a nagykepu stilusat,jo volt latni,h kicsit helyrerakjak.Cicinho szimpatikusabb volt mikor formaban volt.
Amugy a Ronaldinho-Kaka parossal kezdeni kene vmit,Dunga nem nagyon talalja a megfelelo szerkezetet es lehet a vegen meg Ronaldo is bekuzdheti magat a valogatottba,persze ha valoban kuzd erte. (szukseg volna egy jo csatarra)
Daniel Alves játékát néztem főleg, mert már kezdtem magamnak bebeszélni, hogy ő a világ legjobb jobbhátvédje. Nem az. A readingi újonc férjjelölt mellett egyszer sem ment el, kétszer teljesen ártatlan helyzetben simán eladta a labdát, a legfeltűnőbb pedig az volt, amikor szépen lassan átvette, gondolkodott, hogy kinek is kellene passzolni, ám mire felemelte a fejét, már szerelték.