Hát... talán a japán ebayról... de mi a francznak? Mit tud az a fujica, amit egy szabványos kodak kazettás masina nem tud? Mert ahhoz simán veszel kazettás filmet a németektől, vagy ha mazochista vagy, akár orosz, tölthető kazettát is, amit töltögethetsz sötétkamrában felibe vágott Foma DS-8-al:
Keszthelyen létesítendő filmtörténeti múzeumunk részére keresünk a régi filmezés iránt hozzánk hasonlóan elkötelezett munkatársakat. Ha érdekli egy lelkes csapat hozzáállása és a gyűjtemény bővítése akkor legyen tagja csoportunknak és alapítványunknak. Mentsük meg együtt a tegnap filmjeit és az ezzel kapcsolatos eszközöket.Hívjuk és várjuk amennyiben van kedve csapatban gondolkodni és dolgozni e nemes ügyért. Többen többre megyünk !
Tervem létrehozni egy filmtörténeti múzeumot Keszthelyen.Bármely filmes témával kapcsolatos tárgyi felajánlást szívesen és örömmel fogadok!(filmek,gépek,egyéb filmes eszközök,plakátok...minden ami a filmmel kapcsolatos)
Az adományozó nevét örökre bevéssük és az adományozott tárgy mellé tesszük egy kis emléktáblán a múzeumban.
Van pár super 8-as filmem, vettem hozzá egy használt vetítőt de az orsót nem küldték vele, mondván nem találták. a lényeg, hogy most keresek egy orsót amire át tudom fűzni de a neten nem találok, ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Sziasztok!Nem olvastam végig az összes hozzászólást,de meglepődtem hogy ennyi mindenkit érdekel ez a dolog.A képi világa zseniális.Teljesen amatőr vagyok,viszont bele szeretnék fogni a super 8-as filmezésbe,kis filmeket szeretnék forgatni hobbiból.Ha valaki tudna egy vázlatszerű listát írni a kameráról,kezelésről,filmezésről,előhívásról,digitalizálásról,vágásról azt nagyon szépen megköszönném!Tisztelettel S.witwicky
Tudom, hogy nem teljesen idevágó téma. De valakinek nincs egy 9,5mm-es vetítője (lehetőleg működőképes) eladó? Jó pár db összegyűlt az évek alatt, de nem tudom mivel levetíteni. Illetve Normal8 filmhez is keresnék gyári befűzőszalagot.
Elnézést a kései válaszért, de ritkán járok a fórumon, csak most láttam a válaszát. Kár, hogy az oldal nem küld értesítést (bár lehet, hogy be lehet állítani valahol). Amennyiben meglenne még az objektív, akkor természetesen érdekelne. Üdv. Gyula
Eladó a képen latható ritka super 8mm filmek. Ragasztas nelkuli ep filmekrol van szó.egyben elado 20.000ft vagy egyesével 4.000ft/db. Pesten szemelyesen atvehető vagy utalás utan postázom. Elerhetoseg 06203526586