Ki is volt az a jeles államférfi aki a Antall kormányban a privatiziciót felügyelte? Mádl? Martonyi? Ja Martonyi nem ö a Németh kormányban spontán orivatizélt
ccc...az OTP is benne volt a buliban.... A lényeg Orbánék Wallisos fikunak privatizáltak, de többek közt előbb pl. Rejtő E. Tibornak adtak bagóért egy villát az állami tulajdonból...tudod ki Ő?
Aztán Szíjjártóék vagyonkáját is lehetne kutatni. Kormányokon átívelő állami céggel, cégekkel való üzletelés. Gondolom valami sógorság-komaság itt is előkaparható. És meglehetne kérni Szíjjártót arra is, hogy nézzen utána, ki szállította el Antallék idejében Mosonmagyaróvárról az állami sótartalékot /5700t ?/...mingyá csendesebben vígadna.
A Klárika kgb-s apja bolgár bűnöző körökben mozgott, akinek társát Franciaországban körözték és elitélték. Az Apró-Dobrev-Gyurcsány-klán, egyesülve a Leisztinger-birodalommal, ma talán a legnagyobb gazdasági, pénzügyi erő a Wallis-birodalom, és a Reichmannok strómanjának, Demján Sándornak a birodalma mellett.
Tekintettel arra hogy alapvető szövegértelmezési gondjaid vannak, beszüntetem a veled való csevegést. Azt írtam, hogy "HA nem éltél" még akkor, mester. Tehát feltéve, de meg nem engedve. Érted ? Jellemzésed elsősorban tenmagadra illik. Nem védek senkit, elmondom a véleményem, oszt vagy tetszik neked, vagy nem.
Én nem személyeskedem, csak rámutatok arra, milyen nagy hitelt érdemelnek egy olyan ember szavai, aki arra sem képes, hogy megtanulja: Bulgáriában bolgárok laknak. Ez közérdek, piiista.
Ptiszai, egyre borzalmasabb a helyesírásod. Az ember itt rád pazarolja az idejét, hogy okosodj, és tiszta csalódás vagy. Bolgár és maffiózó. Csak, hogy tudd.
Talán részletezd, hogy mi volt ez. Enélkül erröl a két sorról csak annyit lehet mondani, hogy egy vállalat akkor bocsát ki kötvényt amikor akar s azt a PIAC veszi meg. Azaz a piac hitelezi a céget. Nem pedig egy bankba beültetett családtag, üzleti haver.
Ezt én pontosan tudom, de azt magyarázzátok már el nekem tagoltan, hogy Antall J. miért tette meg az állami vagyon gazdájának ezt a Szilvásyt? Az, hogy ő adott ennek-annak, természetesnek tartom, de azt, hogy pont az ő kezébe tették a vagyonjogi kormányrudat, hát azt már nem. Vakság, dilettantizmus a köbön.
Talán mielött újra redundáns és zagyvatag hülyeségeket irsz (már mint hogy nem éltem még 1994-ben????), olvasd el tényleg azt a topicot, hogy alapismereteid legyenek az ország mafia vezéreiröl és manipulációikról. Az a topic mentes a felesleges flood-beirásoktól. Nem úgy mint a legtöbb index topic, melyek semmi tényböl nem állnak, csak a szeretett oldal mocskának kimagyarázásából meg returban a másik oldal obligát bemocskolásából. Na te most egy ilyen szánalmas hozzászólást gyártottál. Ilyeneken ne erölködj tovább.
AKKOR NÉZD MEG A CD-HUNGARY PRIVATIZÁCIÓJÁT. HOGYAN KAPHATOTT EGY 20MILLIÓS TÖRZSTŐKÉJŰ KFT MILLIÁRDOS NAGYSÁGRENDŰ KÖTVÉNYKIBOCSÁTÁSI JOGOT ORBÁNÉK ALATT?
A CSALÁDI kapcsolatait mindenki felhasználja, kinek mi van. Ez lenne a nagy bűn ? Magánemberként, vállalkozóként azt csinál amit akar. Legfeljebb megbüntetik, ha törvénysértést követ el. Vannak azonban olyan pozíciók, amikben ezt nem lehet megtenni. És nem is tette meg tudtommal. Az elődjéért már nem tenném tűzbe a kezem.
Az öszödi biznisz pedig csak álmaidban volt korrupció. Vagy a fogalommal nem vagy tisztában. Talán az ügyeskedés szót lehetne rá alkalmazi, de ezt Kádár után már nem büntetik. De megsúgom, ha még nem éltél akkor, hogy akkoriban ez volt a divat pártfüggetlenül. Nagyobb is volt az egyetértés az urak és az elvtársak között, csak aztán elfogyott a konc. Orbán Viktor későn futott, neki csak a füle jutott. De még oly fiatal és oly tehetséges e téren, övé a jövő. De azért remélem, hogy a jövőben csak magánemberként tudja majd felhasználni családi kapcsolatait.
Olvasd már el a Dobrev Klára megkerült topicot (1 óra), hogy tudd, hogy hogyan használta fel Ferko a CSALÁDI kapcsolatát a vagyonszerzésre. Magyarázd már el nekem, hogy hogyan kaphat valaki cégvásárlásra 100 milliós nagyágrendü hiteleket, miközben szakmai gyakorlata még a 2 évet se üti meg, ráadásul az sem vezetöi gyakorlat? Csak nem azért volt ez a súlyosan referencia hiányos Ferko pajtás hitelképes, mert a Dobrev anyós ott ült az elbiráló bank FB-jében?
De azt is megmagyarázhatnád, hogy hogy van az, hogy az öszödi bizniszröl kiderült, hogy kemyény korrupció volt, miközben az ügylet teljesen szabályosan zajlott le?Ahogy Don Ferko nyilatkozta 2003 májusában a miniszteri kinevezése elött a cégbirodalmáról:
Vagyonomtól nem tudok, nem akarok megszabadulni, azt úgy kell működtetni, hogy magánüzlet és a közpolitika között világos határvonal legyen - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.
A cégnek lízingszerződése van egy balatonöszödi állami üdülőingatlanra, amelyet nyilvános pályázaton nyertek el, s amely ez év végén kerül tulajdonukba.