Keresés

Részletes keresés

ametiszt Creative Commons License 2002.06.13 0 0 63
Szia Dó, Peti, Andris, sziasztok!

Nagy örömmel látom, hogy már 4-en is írunk rendszeresen:)Akár tarthatnánk már topictalálkozót is. A Petőfi Csarnok tán picit még nagy lenne számunkra :) viszont az e heti Lázon összefuthatnánk, feltéve, ha a tanuló ifjúságnak megfelel az időpont (mármint, aki tényleg tanul, ugye Peti??? :)))))))

Dó, Andris, azt hiszem, még nem említettem, hogy a június 24-vel kezdődő héten mindenféle intenzív tanfolyam lesz az Oktogonban, nézzétek meg a honlapjukon a kínálatot. Szeretnék menni a club fokozatú bugitanfolyamra, de itt állok egy szál magamban:( (siránkozás on:)

Peti, vasárnap mi is tanultunk egy szuper új figurát bugin, ami a swingesektől van átvéve, szerencsére a fiúlépes a lánylépés tükörképe, tehát végre értelmesen el tudom majd magyarázni, nem úgy, mint az eddigieket:))

Andris, az Oktogonos tánctáborba jössz?

Sziasztok,jó tanulást, magamnak pedig jó munkát:)

Ame

Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.13 0 0 62
Sziasztok!

Kedves Dó, köszi szépen az infót a szigeti buliról (Kicsit lassú most a reakcióidőm, de fogjuk rá a vizsgaidőszakra :-) Sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni.
Viszont közérdekű közlemény: A latin koktél is üzemel nyáron - legalábbis júliusban biztos. Két hete láttam a NewYork-os tánctanárunkat "tárgyalni" a láz elején, és múlt szombaton már minden teli volt nyári latin koktélos szórólapokkal a Forgách utcában, sőt még a bejáratnál is azt osztogattak. (Nagyon nyomul a konkurencia :-)

Képzeld Ame, tanultunk ma pár izgi rocky figurát a NewYork-ban! Nagyon tutik, remélem, Neked is tetszeni fognak :) Majd a lázban kipróbáljuk most szombaton!

Na sziasztok, aki még vizsgázik, annak egy kalappal, aki már nem, annak jó nyaralást, aki pedig dolgozik... (Hát, izé, részvétem :-)

Peti

Előzmény: PDF (59)
PDF Creative Commons License 2002.06.11 0 0 61
Szia Andresz!

Köszi az infot, megnéztem, kiráááááá!
Nem tudod véletlenül, h melyik tévében és mikor lehet esélyem megtekinteni az eseményeket?

Puszi:

Előzmény: andresz (60)
andresz Creative Commons License 2002.06.10 0 0 60

Sziasztok!

37 éve először nyert magyar páros a Savaria Nemzetközi Táncversenyen!
Van egy csomó kép a táncosokról és akad backstage felvétel is :)))

Tánc-történeti siker

PDF Creative Commons License 2002.06.10 0 0 59
Hali Ame! (na meg a többiek...)

A szigeti buli nem volt rossz... kevesen voltak az eső miatt, pedig volt fedett rész... Mi tánciztunk 1 kicsit Andrissal...

Szenzációs hír, h lesz nyáron is Láz!!! Fantasztikus!!! Aszittem, csak a Tea üzemel nyáron... Kirááááááááááááá!

A tánctábor még mindig bizonytalan... bár szerintem én nem megyek... De Andris megy!!!

Na zuzz...
pusssssssssssssssz:

ui.: Ame, mikor hozunk már össze 1 közös táncit???

Előzmény: ametiszt (58)
ametiszt Creative Commons License 2002.06.10 0 0 58
Szia Dó, Sziasztok!

Milyen volt a szigeti buli? Vagy az eső elmosta?
Múlt szombaton(8-án, Medárd napján) azt mondták a Forgách utcában, hogy a Szombat Esti Lázt nyáron is folyamatosan megtartják, bár eddig úgy tudtuk, hogy 22-e, az évadzáró buli után nyári szünet lesz.

Jó táncolást!

Ui: Ki megy tánctáborba?

Ame

Előzmény: PDF (57)
PDF Creative Commons License 2002.06.04 0 0 57
Szasztok!

Kedves Peti, örülök, h betévedtél ide... A pénteki utcabálról annyi infóm van még, h asszem 7kor kezdődik és 11ig tart, helyszín a margitszigeti víztorony és környéke. Kb ennyit tudok az eseményről, na meg, h tuti a jó zene, sok tánci, műsorok, büfé és persze Székely Attila... ;o) Szóval remélem eljöttök és jól érzitek majd magatokat!

Hc! Nem pofátlankodsz, sőt, köszönjük az információkat! Andris már említette, h hallott táncos buliról péntekenként, lehet, h ez az... Mindenesetre köszi, és amint vége van az érettségiknek/felvételiknek/vizsgaidőszaknak, benézünk!!!

Na a pénteki viszontlátásra... sok puszi mindenkinek és jó táncikálást!

hc Creative Commons License 2002.06.04 0 0 56
Bocsánat, hogy belepofátlan-reklámozok a topicba, de:
Minden pénteken este 8-tól 11-ig latin-buli a Desperados Music Pubban (Astoriánál). Utána hajnalig techno-mentes disco.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.04 0 0 55
Sziasztok!

Dó, Andris: Tudnátok írni még pár infót a 7-ei margitszigeti utcabálról. Ez az utcabál nagyon jól hangzik, csak a Harmoniás honlapon semmi nincs róla... Köszi.

Ame, ugye Te is inkább a Margitszigetre szeretnél jönni, mint a penteki hazibulira. Nem akarlak befolyasolni, de... (azaz igenis befolyasolni szeretnélek :))
Már akaratlanul szerveztem is tömeget a szigetre (ami jelenleg +2 embert jelent :-)
Akkor holnap (azaz ma) boogie-n (Remélem a lábad már átvészelte a szombati idegenvezetést :)

Peti

Előzmény: PDF (53)
Toth Andras Creative Commons License 2002.05.31 0 0 54
"aznap lesz Ákos-koncert"
Ugy hallottam Akos atvaltott Metalba :). Jobb lesz ha felkeszulnek :) (Azt tudom, hogy az egyik legjobb hazai metaldobossal dolgozik most Akos ...)
Szoval ... en meg junius vegeig vizsgazom, addig csak mikor mulatas marad :)
Előzmény: PDF (53)
PDF Creative Commons License 2002.05.29 0 0 53
Na hali!

Kedves Andrisom! Örülök, h újra a neten üdvözölhetünk!!! Már rég jártál erre! Szóval...

"Barátunk" valóban olyan, mint amilyennek leírtad... A barátaim a mai napig ezen röhögnek!!! Ja, és említették, h legközelebb is szívesen jönnek társastáncos buliba!

A buli valóban gázos volt... Sajna a filmet nem láttam, de majd szeretném megnézni. A másik 2 videóval sem boldogultam még...

A Margitszigetre minden élő, mozgó lelket igyexem beszervezni! Annáéknak is szóltam, de ők valószínűleg nem jönnek, mert aznap lesz Ákos-koncert. Viszont a társaságunkban még van 1 pár táncoslábú, ill. táncot kedvelő, úgyh remélem őket rá tudom venni a jövő pénteki bulira...

Amúgy 10-11-én érettségizem, utána minden Lázra kapható vagyok!!! Készülj, Te szegény... le leszel strapálva!!! ;o)

Ametiszt, nagyon remélem, h a Szigeten összefutunk, majd még előtte egyeztetünk, meg ismertetőjelek, meg ilyenek...

Sok puszi:

Előzmény: Toth Andras (52)
Toth Andras Creative Commons License 2002.05.29 0 0 52
"Az utóbbi harmóniás buli siralmas volt..."
Azt gondoltam, hogy kevesen lesznek, de hogy 10 ujjam eleg lesz az emberek megszamolasahoz...
Lazba kellett volna menni. Tenyleg Dori, lattad a Szombati esti laz c. filmet. En majd' beszartam a rohogestol :))

"a "túlmozgó" buzit bámulták"
Mi csak ugy hivjuk: "baratunk" :) Hihetlen a srac, egyebkent, hianyzik belole valami alapveto emberi gatlas, amitol az egesz ugy nez ki, mint egy versenytanc parodia :).

Előzmény: PDF (49)
ametiszt Creative Commons License 2002.05.28 0 0 51
Szia Dó!

Margitsziget jegyezve! E hét pénteken, 31-én este 9-4-ig Jampibál lesz a Columbus klubban, tele van vele plakátolva a város.

Én is hallottam a bugi győzelemről, sőt, még egy, frissen alakult magyar csapat is szép eredményt ért el, 6.-ok lettek úgy, hogy ez volt az első versenyuk. A Karneválos bugi tanárunk mesélte, akinek a tanítványai benne voltak a csoportban:)

Szombaton jól melléfogtunk a Lázon, úgy tudtuk, 1-ig fog tartani, de csak a szokásos 11-ig.

Jun. 22-én évadzáró Oktogon buli a Forgách utcában, részletek az iskola honlapján!

Sziasztok, jó táncolást, vizsgákban érintetteknek pedig...:)))

Ame

Előzmény: PDF (50)
PDF Creative Commons License 2002.05.27 0 0 50
Hali!

Közérdekü közlemény -elsősorban Ametisztnek- jún. 7-én UTCABÁL a Margitszigeten!!!

Na, most megyek, dolgom van... ;o)

Puszi:

PDF Creative Commons License 2002.05.21 0 0 49
Na hali!

Háááááát, kedves Andris... egy utcabált elszalasztottunk... Ez rossz hír Ametiszt barátunknak is... Az igazság az, h én nem tudtam róla... Mindegy, lesz mégegy. Kérlek Andris azelőtt időben szólj!

Az utóbbi harmóniás buli siralmas volt... szegény barátaimnak annyi volt a szórakozásuk, h azt a "túlmozgó" buzit bámulták, és őszintén jókat derültek rajta! Szóval ez a kis jelenség feldobta a hangulatot egész estére!

Ame, most hallottam, h a SzázláBoogie-sok megnyertek valami VB-t... Tök jó, mi?

Andris, valamikor 1 Lázat beiktatunk? Majd csörögj rám!

Na táncos üdvözlet mindenkinek, pusssssssszancs a buksitokra!
Legyetek rosszak!

Pá:

Toth Andras Creative Commons License 2002.05.14 0 0 48
"h mennyit kell tanulni."
Aztan gond nelkul megoldod :)

"utcabált a margitszigeti víztoronynál"
Igen, ketto is lesz. De sajnos a most penteki mulatsagot ignoralom, mert ugyebar a tesomnak van koncertje. Csutortoki edzesen majd megtudok tobbet. Szombaton buli Viranyoson!!

Előzmény: PDF (43)
PDF Creative Commons License 2002.05.11 0 0 47
Hali!

Örülök, h jó volt a buli, és sajnálom, h nem tudtam menni...

A szigeti buliról még nincs hír...

Képzeld, voltam a múlt7en Teában, elég szar volt... Nem volt jó a társaság, meg a zenék. De volt 2 bemutató (boogie), amik azért igazán színvonalas voltak... -csak nem azért mentünk oda...
Lehet, h ma megyek Szombat Esti Lázba, az 1 kicsit jobb, mint a Tea...

Na ennyi, ha tudok valami a szigeti buliról, ígérem, szólok!

Puszi:

Előzmény: ametiszt (46)
ametiszt Creative Commons License 2002.05.10 0 0 46
Szia Dó!

Íme a beszámoló a 30-i Karnevál buliról:

2 teremben tartották, az első emeletiben voltak a bemutatók, este 7-től úgy 10-ig. Minden csoport, kedzdőtől haladón át tanárokig tartott bemutatót (volt társas, hastánc,hip-hop,afrojazz,salsa, bugi)
7 előtt gyanútlanul gyakoroltunk még a párommal, amikor bejelentették, hogy kezdődnek a bemutatók, méghozzá a kezdő bugis társulattal, azaz velünk:)))Azért kisebb kavarodásoktól eltekintve csak sikerült előadani a formációt.
Utána jött a többi csoport, közben pedig tartottak hully-gully és salsa oktatást. Nekem negyon tetszett az egésznek a hangulata, csak kicsit kicsi volt a hely a jelenlévők létszámához képest.

A másik teremben egész este bugi zenét adtak, ugyhogy jóóóól kigyakoroltuk magunkat. Időnként
benéztünk a másik terembe is, ahol a bemutatók után társas zenéket adtak.

Összességében - ha a túl nagy népsűrűség miatt bekövetkezett kék foltokat leszámítjuk - jó volt a buli.

Mi hír a mrgitszigeti buliról?

Üdv: Ame

Előzmény: PDF (45)
PDF Creative Commons License 2002.05.02 0 0 45
Hali!

Na, milyen volt a buli???

Közérdekű: szombaton buli a Harmóniábn!!!

Puszi:

ametiszt Creative Commons License 2002.04.29 0 0 44
Ahoj!

Tornacipő-tanácsot vettem! Csak nem tudom, hogy a "báli" tornacsukámat vigyem, vagy valami még masszívabbat:)))A Lázra is abban járok, a bugi miatt:)
Andris! Várjuk a részleteket!

Szia,
Ame

Előzmény: PDF (43)
PDF Creative Commons License 2002.04.29 0 0 43
Halihó!

Szóval az érettségitől nem félek..., csak utálom, h mindenki egyszerre szivat... 2 hétig vakarom a hátsómat, most meg majd' beledöglök, h mennyit kell tanulni.

A Lázban szerintem érettségi hetében (máj. 18.) összefuthatunk, ha lesz kivel, akkor megyek, az az időpont jó "mostanában"...

A Harmónia Táncklub minden évben szervez utcabált a margitszigeti víztoronynál, május környékén! Még nem voltam ilyenen, de tuti jó! Ami fontos, h oda nem szabad csinicipőben, vagy tűsarkúban menni, aszfalton csak edzőcipőben érdemes táncolni! Jelenleg ennyi az infó, talán Andris tud többet majd!

Na puszi:

Előzmény: ametiszt (42)
ametiszt Creative Commons License 2002.04.29 0 0 42
Szia Dó!

Érettségire szorítok! (de régen is volt..még a múlt évezredben:)))Emlékeim szerint nagyon gyorsan elmúlik az érettségi-időszak, úgyhogy biztos hamarosan be tudod pótolni a tánc-lemaradást:)
Majd beszámolok róla, milyen volt a Karnevál buli.

Örülök, hogy tetszett a Láz:)) Mondjuk tényleg veszedelmes tud lenni az a sok lendületben lévő kéz és láb:))
Ok, legközelebbre megbeszélhetünk valami ismertetőjelet. Szinte minden szombaton oda mgyünk,csak elvétve hagyjuk ki.

Utcabál? Szigeten? Infót!!!!:)))

Előzmény: PDF (41)
PDF Creative Commons License 2002.04.29 0 0 41
Hali Ame!

Másodszor is nekifutok... Az előbb lefagyiztam...
Szóval:
Van 1 nagyon rossz hírem! Nem tudok menni a keddi buliba! 2 hét múlva érettségizem, és az összes tanárra most jött rá a szivathatnék, mondván, h le kell minket zárni a jövő héten... Szóval ez a hét most így alakult, tanulással fog telni... Nagyon sajnálom, gondolhatod!

Képzeld, mi is voltunk Lázban! Nagggggggggggggggyon ISTENIEN éreztem magam! De tényleg! Ez köszönhető egyrészt aktuális táncpartneremnek, kedvenc Tóth Andrisunknak..., na meg a buli, társaság, zene... :o))) Eddig főleg Teáztunk, de ez a Lázas buli nagyon bejött! Szóval ott pl összefuthatunk alkalomadtán... Egyébként az én lábam sincs valami jó állapotban, meg a karomat is meghúztam kicsit... Viszont a súlyos mozgáshiányomat sikerült orvosolni..., kb 3 órán keresztül folyamatosan táncoltunk!!!

Na, mára ennyi, még1x nagggggyon sajnálom, h nem tudok kedden menni! Majd talán legközelebb! Lesz úgyis nemsokára Harmóniás utcabál a Szigeten! Azt nem lehet kihagyni!!!

Jó szórakozást Nektek, ügyesek legyetek!
Sok puszi:

Előzmény: ametiszt (40)
ametiszt Creative Commons License 2002.04.29 0 0 40
Szia Dó!

Már azt hittem, elvesztél:))))
Voltál szombaton a Lázon? Én szokás szerint igen. Iszonyúan letaposott egy tusarok:))

A Schönherz kollégium az a 18 emeletes épület Budán, ahol a 4-es villamos elkanyarodik a Skála felé. Tehát Pest felől a 4-es villamos a legjobb, mert az közvetlenül előtte tesz le.

A műsor azt hiszem, 7-kor kezdődik, de nem tudom, milyen sorrendben jönnek majd a táncok. Arról lehet majd felismerni, hogy tutira én rontom el a koreográfiát:)))))Egyébként a buli 2 teremben lesz és 600 Ft lesz a belepő.

Jó szórakozast keddre, gyertek mindenképp,
Szia,
Ame

Előzmény: PDF (39)
PDF Creative Commons License 2002.04.26 0 0 39
Szasztok!

Na, most úgy néz ki, h marad a mezei Szombat Esti Láz a hétvégén, a keddi Karneválos bulit még nem tudom... Attól függ, h eljön-e valaki velem... Andriska? Mit szólsz?

Ametiszt! Hol van a Schönherz koli (ugye ott lesz)? Hogy kell oda menni? És ha esetleg odatévednénk..., honnan ismerlek meg?

Na jó táncolást mindenkinek!

Puszi:

Előzmény: ametiszt (38)
ametiszt Creative Commons License 2002.04.17 0 0 38
Sziasztok!

Április 30-i Karnevál bulira most már biztos megyünk! Ráadásul mi, a kezdő boogie tanfolyam résztvevői elő fogunk adni egy formációt, de lesz
sok más táncból (haladóbbak) bemutató. Szóval érdemes jönni:)

PDF Creative Commons License 2002.04.13 0 0 37
Andriskám!

Akkor pl oda elmehetnénk... Én nagyon szeretnék!

Holnap (vas.) 12kor lesz előkészítő? Voltatok csütörtökön?

Na pussz:

Toth Andras Creative Commons License 2002.04.11 0 0 36
Oda jartam kulon-latinra :)
Előzmény: PDF (34)
ametiszt Creative Commons License 2002.04.11 0 0 35
Szia Dó!

Ez jól hangzik (a másnapi sokáigalvás miatt főleg)
Feljegyezve:)

Előzmény: PDF (34)
PDF Creative Commons License 2002.04.11 0 0 34
Hali!

Most kaptam a táncinfós levelet, h Karneválos buli lesz a Schönherz koliban ápr. 30-án asszem 8-tól. Ez 1 keddi nap, de nem kell aggódni, mert másnap máj. 1., nincs meló/suli! Szóval szerintem érdemes lenne benézni...

Na tzupp!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!