Keresés

Részletes keresés

Szomjas1987 Creative Commons License 2012.08.09 0 0 483

Sziasztok!

Köszönöm a választ!

Még annyi, hogy ingyenes parkoló van a közelben? :)

Köszi

evus2 Creative Commons License 2012.08.05 0 0 482

Megnézik a táskát, de a kaja nem érdekli őket, mi is rendesen felpakoltunk mindig.

Előzmény: akosferenczi (478)
evus2 Creative Commons License 2012.08.05 0 0 481

Szia!

Látom te sem olvastál vissza, mert minden kérdésedre le van írva a válasz. Szerintem mindegy mikor mentek, már reggel 8-1/2 9 körül tömeg volt a bejáratnál. A jegyárakhoz nem tudok hozzászólni, mi a Tensivel mentünk, így a szállodában megkaptuk a belépőt. A fast pass nem kerül pézbe, az adott játékoknál (nem mindegyiknél, csak a legnépszerűbbeknél) vannak felállítva az automaták, ahol az automata megfelelő nyílásába beteszed a belépődet és kiadja a jegyet. Többnyire van ott disney-s segítő is. Érdemes egymás után többfajta játékra is húzni, és az adott időre visszamenni az aktuális játékhoz. A köztes időt ki tudják tölteni sétával, kajálással, nézelődéssel, vagy a többi játékkal.

Előzmény: Szomjas1987 (480)
Szomjas1987 Creative Commons License 2012.08.04 0 0 480

Sziasztok!

Másfék hét mulva megyünk DisneyLandbe, sajnos én csak helyszinen tudom megvenni a jegyet, és  egy olyan kérdésem lenne, hogy mikorra érdemes odamenni hogy ne legyen nagy sor? Illetve az árak helyszinen is ugyanazok, mint az online rendelés esetén, ugye?

A fasst past hol lehet venni, és mennyiért?

Köszönöm a választ!

Mariann

moonpixie Creative Commons License 2012.08.02 0 0 479

Szia!

Átkutatják  a táskát a Village-be és a Parkokba menet is, de szerencsére nem a kaja miatt.:) Szóval nyugodtan vigyetek be, nekünk is tele volt szendviccsel, ezzel-azzal egész napra, soha nem szólt senki. (Biztos örültek, hogy a késeinket, fegyvereinket otthon hagytuk.;) )

Előzmény: akosferenczi (478)
akosferenczi Creative Commons License 2012.08.02 0 0 478

Sziasztok

Nekem az lenne a kerdesem, hogy disneyland teruletere lehet-e bevinni kajat?

Visszaolvastam a bejegyzeseket es van aki azt irja, hogy meg sem nezik a taska tartalmat, masok pedig azt irjak, hogy atkutatjak a taskat.

elore is koszi mindenkinek

akos

bozoviktor76 Creative Commons License 2012.08.01 0 0 477

Szia Ákos!

Igen, a  disney sequoia lodge-ban laktunk, mivel nagyon jó akciót fogtunk ki. Nagyon szuper volt. Innen 10 perc gyalog /vagy busz 15 percenként indul, és 5 perc/ a park, és ingyenes a belépés, mind a két parkba. Hétköznap voltunk 3 napot. Mivel disney szállodárol van szó, ezért a parkok nyitása előtt 2 órával /8-tól/ be lehet menni, de így is nagyon sokan voltak mindenhol. A Fast pass nagy találmány, és természetesen ki is használtuk amennyire lehetett. Ingyenes, korlátlan, és a fő attrakcióra lehet is váltani. Annyi a hátránya, hogy meg kell várni, hogy leteljen a jegyen feltüntetett időpont, és csak ez után lehet ujjat váltani.

Hát egyenlőre ennyi.

Szia 

Előzmény: akosferenczi (475)
evus2 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 476

Szia!

Ha egy kicsit visszaolvasol, többen elég részletes beszámolót írtunk, mi idén májusban voltunk.(Pl. 431, 432, 442. hsz., valamint nagyon jó beszámolót írt "moonpixie" is. Ha valami kimaradt, kérdezz nyugodtan!

Előzmény: akosferenczi (475)
akosferenczi Creative Commons License 2012.07.31 0 0 475

Szia Viktor

Eloszor is vmelyik Disney szallodaba vagy Parizsbol laktatok? 

Hany napot toltottetek a disney parkokba?

Hetkoznap vagy hetvegen voltatok?

Kertetek Fast Pass jegyeket? Szukseg volt ra?

Egyelore ennyi jutott eszembe...

Elore is koszi

Akos

Előzmény: bozoviktor76 (474)
bozoviktor76 Creative Commons License 2012.07.28 0 0 474

Szia Ákos!

Mi most jöttünk haza nem rég, 4 napot töltöttünk a Disneylandben a gyerekekkel, tehát minden kérdésedre tudok válaszolni a parkokkal kapcsolatban.

Szia

Viktor

Előzmény: akosferenczi (472)
Zsolt_555 Creative Commons License 2012.07.16 0 0 473

Helyben is intézhető. De sorba kell állni érte. Ha viszont hamarabb megveszed, akkor lehet hogy olcsóbb de (úgy tudom) nem lehet visszaváltani, ha mégsem mentek.

Előzmény: akosferenczi (472)
akosferenczi Creative Commons License 2012.07.15 0 0 472

Sziasztok

Augusztus végén szeretnék Párizsba utazni, többrk között Disneyland-be is. Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemese/szükségese előre jegyet foglalni vagy helyben is könyyedén elintézhető?

Előre is köszi

Ákos

bettuska22 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 471

Sziasztok!

Múlt héten. saját szervezésben Párizsban voltunk. Csütörtökön Disneyland-be is ellátogattunk, ahol az egész napot nagyszerűen töltöttük. Még arra is maradt energiánk, hogy az esti (11-kor kezdődő) show műsort megnézzük, lenyűgöző volt. :) Egész héten ezen a napon volt a legszebb idő, igaz reggel az eső kicsit ijesztgetett, de szerencsére a nap hátralevő részében nagyrészt napos, száraz, meleg idő volt. Elég sokan voltak a parkban, de talán még mindig nem annyian, mintha hétvégén mentünk volna, jó volt az időzítés. A népszerűbb elemekre Fast Pass jegyet váltottunk, ami kíválóan működött. Igaz, néhány "játéknál" adódtak technikai problémák, ezért többször is vissza kellett mennünk, hogy kipróbálhassuk, de ez az apróság nem szegte a kedvünket. :) Nap végén még volt annyi időnk, hogy a kedvencekre újra felüljünk.

A hét többi napján Versaille-ban, de főleg Párizsban voltunk és tömegközlekedtünk mindenhova. Párizsban minden főbb nevezetességet megnéztünk, de a legtöbb látnivalót gyalog szerrel közelítettük meg, hogy minél többet lássunk a városból és emberekből.

Mivel Disneyland-be 2 napos belépőnk volt és mi egy napot használtunk ki, ezért ha valakit érdekel, akkor 3 felnőtt 2 gyerek belépő eladó, ami még idén szeptember 28-ig felhasználható. Érdeklődni a bettuska22@yahoo.com email címen.

Mindenkinek ajánlom Párizst és persze Disneyland-et nem kevésbé! :)

Szép napot!

saphirrobi Creative Commons License 2012.06.29 0 0 470

Látom a kánikula szétégeti az oldalt !

Kérdés : Dsineyland mellet van ingyenes parkoló is vagy csak a 15 eu/nap

Az sem baj ha kicsit távolabb a bejáratól .

saphirrobi Creative Commons License 2012.06.26 0 0 469

+ még 20 eu a 4 bérlet , igaz ?

Előzmény: Zsolt_555 (468)
Zsolt_555 Creative Commons License 2012.06.25 0 0 468

Szerintem jól számoltál = iszonyat drága a közlekedés :) is

Nem számoltad az esetleges parkolási díjjakat.

Bár ha heti jegyet veszel már nem is olyan rossz:4*34 Eu + rept.transz 120 + vasárnapi jegy 43 = összesen 299 Eu

Nem drága csak kedvezőtlenül váltják az Eurót :)

A többi kérdésedre én sajnos nem tudok segítani, de talán mások ...

Előzmény: saphirrobi (467)
saphirrobi Creative Commons License 2012.06.24 0 0 467

Olyan kérdésem lenne még , hogy volt-e valaki bérelt autóval Párizsban ? Arra gondoltam , mivel 4-en megyünk" felnőtt 2 gyerek/ Vasárnaptól Vasárnapig / és Beauvais- szállunk le ,hogy akkor ha onnan busszal jövünk 4x15 Eu = 60 Eu

valamint a szállásunkhoz is kikell mennünk /5 zóna/ 2x 14,20 2x 7,10 /gyerek hétvégi jegy/          = 42,60 eu

és ugyanez vissza is !                                                                                                                       = 102,60x2=205,20 euro .

Ha bérelek egy autót 1 hétre =210 Eu !

Jól számoltam ? Ötlet javaslat ? Van -e arra lehetőség , hogy napi szinten az autót használva /DE Csak a belváros pereméig!/ és onnan tömegközlekedéssel tovább ?

Van olyan hely /a belváros szélén , Metró megállóhoz közel /ahol az autót ott lehet hagyni és nem kell parkolót fizetni?

És még egy utolsó Biztos "hülye " kérdés : Az SNCF is ugyanolyan feltételekkel használható mint a RER , Metro ? Ugyanis a szállásunk közelében úgy látom hogy csak ilyen megálló van /Chateau Maffliers/

Előre is köszi !

saphirrobi Creative Commons License 2012.06.24 0 0 466

köszi

Előzmény: Zsolt_555 (465)
Zsolt_555 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 465

Szia!

Az 5. zónából kicsit hosszú lesz az utazgatás, de időtök van bőven.

Nekem azt monták a Hotel recepcióján, hogy minden nap van tüzijáték, de mi csak vasárnap voltunk, mert másnap már nagyon fáradtak voltunk megvárni :) Szerintem ez már nem igazán tüzijáték, hanem show.

Ja és 23:00 kor kezdődött és kb. 20 perc volt.

A közlekedésről itt többet olvashatsz:

http://utazas-nyaralas.info/parizs/utikalauz.html

Előzmény: saphirrobi (464)
saphirrobi Creative Commons License 2012.06.22 0 0 464

Sziasztok !

Nagyon sok jó infót találtam itt! Mivel Július végén 22-29 1 hetet töltünk el Párizsban és van 2 gyermekünk / 9, 14 évesek/ gondoltuk hogy mi is elmennénk a disney parkba . Amit szeretnék kérdezni /lehet hogy már szerepelt csak átcsúsztam raja/

: az utazáshoz mit javasolnátok ? / a szállásunk az 5.zónában lesz Chateau de maffliers-ben . A repülőnk a Beauvais-ra száll le Vasárnap 12.00.- és következő vasárnap vissza ugyan onnan .

Olvastam a heti jegyet /bérlet?/ami hétfőtől vasárnapig ?

Valamint a Paris Visitcard-ot1.2.3.5. napos verzióban . 

A terv  az hogy 1 vagy 2 napot disneyland-ben

1-2 napot pihenéssel és 

3-4- városnézéssel töltenénk .

Ötletek javaslatok ?

Előre is köszi !

Még egy dolog:

Az emlitett tüzijáték mindennap van és mindig este 22.30.-kor kezdődik ?

Zsolt_555 Creative Commons License 2012.06.21 0 0 463

Röviden:

Én vasárnap voltam este 11 kor kezdődő "tüzijátékon". Engem lenyűgözött. Kb. 200 méterről 2 oldalról vetítették a kastélyra a látnivalót + lézer + tüzijáték + vízfűggönyre vetités + szökökút effektek + lángcsóvák + hangeffekt + zene. A youtube-n is van néhény videó erről.

Szerintem aki ott van, ne hagyja ki! Bár tény, hogy másnap nem bírtunk felkelni 8 előtt, de megérte. :)

A studió nekem nem jött be, én többet vártam.

Zsolt_555 Creative Commons License 2012.06.21 0 0 462

Kaja árak 2012_06: Village-ben McDonalds

parkban:

Zsolt_555 Creative Commons License 2012.06.06 0 0 461

Ja-ja. Köszi, olvastam. Lehet, hogy én már jobban várom mint a lányom :)))) (Jun.17)

Előzmény: evus2 (460)
evus2 Creative Commons License 2012.06.05 0 0 460

Korábban már írtam, hogy papucsot is felesleges vinni ha csak kézi poggyásszal mész (mi is úgy mentünk) mert a szobában mindenhol szőnyeg van, az étterem meg úgyis másik épületben van, tehát oda már cipőben mész.

Előzmény: Zsolt_555 (456)
FOKIO Creative Commons License 2012.06.05 0 0 459

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Zsolt_555 Creative Commons License 2012.06.04 0 0 458

SZUPER !!! Köszönöm!

Előzmény: moonpixie (457)
moonpixie Creative Commons License 2012.06.03 0 0 457

A McDonald's a Disney Village-ben van (kajáldás, boltos külön rész, inkább a Studióhoz van közel), nem közvetlen a bejáratnál, majdnem az egész végén, a dzsungeles étterem közelében. Ha a hotelből gyalog mész a Village felé, a nagy tó után rögtön meglátod majd. Cirkuszi sátrakhoz hasonló valamik mellett van.

A szállodákban van szappan, sőt, disneys tusfürdő-sampon is, ha elfogy, pótolják. A törülközőt is naponta cserélik. És jelentem, már nem kell hajszárítót sem vinni-bérelni, mert a mi szobáinkban volt! (Ellenben vízforraló meg nem, amit sokan írtak...)

Előzmény: Zsolt_555 (456)
Zsolt_555 Creative Commons License 2012.06.03 0 0 456

Köszönöm.

Tudja valaki, hogy tényleg van e McDonalds a bejárat környékén ?

Ja és még 1 hülye kérdés. Az ottani szállodában (Tensi) volt szappan vagy amivel le tudok tusolni ? Csak mert akkor azt sem vinnék a szűkös kézi poggyászban.

Előre is köszi a választ!!!

Előzmény: moonpixie (445)
moonpixie Creative Commons License 2012.06.01 0 0 455
Szia!
A kaját mi nem dugdostuk, mert már előzetesen hallottuk, hogy nem szólnak érte, így is történt, egy komplett hűtőhátizsák volt nálam kajával-itallal. Azt viszont cáfolnám, hogy nem nézik át, mert mikor nem átvilágítós kapun küldték át a csomagokat, jó alaposan feltúratták velünk.
Ki-bemászkálás valóban működik, néha pecsételtek is valamit a kezünkre, néha nem, de azt egyszer sem nézték, mikor újra bementünk. Nem is értettem a lényegét...
Előzmény: FOKIO (452)
stevebi Creative Commons License 2012.06.01 0 0 454

Talán az utazas-nyaralasinfo-n olvastam, de nekünk is az volt a tapasztalatunk, hogy nem igazán figyelnek erre. Mi is hátizsákosan érkeztünk, ahogy körülöttünk is rengetegen és semmilyen kontroll nem volt a beengedésnél, vmint a parkban mindenütt (fűben/lépcsőn/egyéb ülőalkalmatosságon) pihenő emberek ették a finom hazait.;)

A ki-bemászkálást engedik (mivel napijeggyel rendelkezel), mi is kimentünk, majd vissza.....

Előzmény: FOKIO (452)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!