Ha hétfőig nem kerül elő a portás, hát felhívom megint, bár minek csipkedje magát, nincs itt még annyi szállóvendég...
Ja, neve és hangja szerint fiúféleség, úgyhogy éppen ideje férjhezadni...
De ez a Szauron - hát én ezt rögtön meglincselem, ha beindul a játék - ő riogatja el innen a potenciális játszótársakat, vagy feleteti az orkokkal.... Szerencsére idebenn kicseréltem a villanykörtéket, de igazából a ház körül sem szeretem az orkokat, igaz, még mindig jobb, mintha dementorok lennének.
Erről jut eszembe: álldogálok a buszmegállóban (naná, arra van, nem), és nem hallgatózom, de azért hallok: 13-14 évesnek saccolom férfigyerek magyarázgat a húgának: "Miről szól a Gyűrűk ura? Egy nagy gonosz elveszítette a hatalmát, vissza szeretné szerezni, mások meg igyekeznek benne megakadályozni. És miről szól a Harry Potter? Egy nagy gonosz elveszítette a ..." Sommás összefoglaló, nem?
Jaj, eszkíja kedves, szerintem megennék ám ezek a zsíroskenyeret is teával, nem kell túlságosan elkényeztetni őket:-) De azért szóljál nyugodtan, ha leégett a tea:-))))
Ott van az a hal pucoltasd meg vele a krumplidat.Én inkább most hazamegyek az embereim várják a parancsaimat.
A 4 orkot itthagyom, úgy látom tetszenek neked, a Tied fogadd ajándékként.
Te már megint bajt kevertél?! Lécci ülj le ide az asztalhoz krumplit pucolni akkor talán megusszuk a mai napot mindenféle tragédia nélkül. az orkajidat meg bezártam a pincébe. Szerintem találnak ott elég sok hust bogár alakjában...
Visszaélnek a nevemmel! Én kérem mióta láttam a Machbetet a művész moziban, ilyen ződet bográcsban nem főzök! Kígyót-békát, denevérmájat hagymán megpirítom előbb, édes-nemes míniummal megszórom...
Kitálaltam: Nerdy, Fabyen, Mulan, Szaurun, Sigma,
Sigue, eszkija és kap sneci is egy tányérral (bár ő nem szállóvendég, csak suttyomban van itt) Aki nem ér ide időben eheti hidegen...
Hát Te? Eltévedtél a szálloda alagsorában? Szigmaának 2 napja nyoms veszett! Sehol sincs a tasztalon....
Megkostolod a vacsit, hogy milyen, Mulan elment Rám bizta, de félek egy kicsit elsóztam.