Ez a rádió kimeríthetetlen humorforrás. Ma reggel azt mondta benne az egyik párt embere, hogy "... ahol a jelöltjeink még talpon állnak". Biztos jókat kocsmáznak a két forduló között. Laza egy párt, mi? :)
Tótawé tegnapi bejegyzésében: "Pont itt van a csapda elásva". Persze lehet, hogy direkt csinálta, azaz nem hiba, hanem stíluselem, de képzavarnak akkor is bűbájos. :)
Jaj, nem kell semmiből visszavenned, és eszem ágában sincs veled összeveszni..
Éppenhogy én kértem elnézést -- nem pellengérre állítom a képzavarokat, vagy akik száján kicsúszik. Sőt, a képzavarokat őszintén szeretem, hiszen ezek az igazán élő nyelv lágyan csengő virágai.
A "zavarosában" szóval át is köthette volna, persze zavarában biztosan nem jutott eszébe :) Egye fene, mivel (gondolom) élőben mondta, és talán nem lehetett szerkeszteni, érdemeire tekintettel megbocsátom neki ezt az amúgy gyönyörű összevonást :)
Noha szeretem azt a blogot, de a Török Gábor e lemezen ez fordult elő: "10,6 százalék kellene ahhoz, hogy országos összesítésben megugorja a küszöböt." Bezony, a küszöböket meg szokták ugorni. Ennyire kicsik azok a pártok? :D Ez most tényleg inkább képzavar. Később láttam, hogy a HVG-n is megtalálható szinte ugyanez: "Minimum három párt megugorja a parlamenti küszöböt". Nos, akkor mindnyájójuknak kellemes küszöbugrálást!