Először is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek és DEPOR Sikerekben duzzadó boldog újévet is kívánok ami az utóbbi években nem volt igaz és esély is csak akkor lesz ha fölvásárolják a klubot, de aztán ki tudja!
Ja, bocsi. Hát a múltkori 3-0-ás vereség csúnya volt, abból kiindulva semeddig nem bírják. Bár ma nem néztem a meccset, de lőttek három gólt. Intertotó csak összejön megint, legalábbis remélem.
Szerintem max. a következő fordulót lehet így megcsinálni, mondjuk utána (persze szerencsével) a Manchester City már túl erős ehhez a csapathoz. Sajna kevesek, és rossz formában is vannak. Talán ha valakit sikerül igazolni télen, akkor talán... De erősen kétlem.
Therefore a draw will automatically qualify Nancy, while Depor will only pass in this scenario if Lotina’s squad is able to score two goals and Lech only wins by a 1-0 score. Anyhow the best thing for Depor is to defeat Nancy in the last matchday and clinch the second spot in the group (December 17).
Eladó Depor mez, ill. spanyol válogatott mez ár 10 000 ft, nem duris, én hozattam LaCorunaból, a válogatott mezt Barcelonában vettem 5 000 ft-ért eladó képek később
A mai meccs elég iszonyú volt. Mista teljesítménye egyre rosszabb, rendszerint a leggyengébb. Egész meccsen nem csinált semmit(bár szinte senki), de ő már hetek óta ezt csinálja. Én Lotina helyében még azon is elgondolkoznék, hogy a 18 fős keretbe beférne-e. Csak sajnos centert szinte csak ő tud játszani, esetleg Riki, aki tavaly szélső volt. Bodipo-t direkt nem veszem ide, ő még annyit sem tud, mint Mista. Nem értem, miért kellett eladni Xisco-t. Nem rossz a keret, de valami nincs rendben a csapat körül. Bár ami az UEFA-kupát illeti, bizakodó vagyok.