50000 eladott bérlet? Mi ez?! Eddig is tudtam, hogy addig leszek WHU-szurkoló, amíg a régi stadionban vannak, innentől nekem ez hagyománytalan lesz. Van egy eladó Dr. Martens-Fila M-es méretű mezem, és egy (valamiért vörös csillagos...) sálam, ha nem tudom eladni őket, elégetem mindkettőt, felveszem videóra, és kierőltetett angol akcentussal leosztom a klubot, hogy ez innentől nem a West Ham, és nem vagyok a szurkolójuk. 50000 eladott bérlet az új stadionba? Eszem megáll. Ha ez létrejöhet, akkor valójában mindig telt házzal kellett volna mennie a meccseknek, hiszen ha 50 ezren vesznek bérletet, további 5000-en jegyet, az 55000 WHU-szurkoló egy városban, ahol a 35000-es stadionba mindig befértek volna, sőt, mivel többen lettek volna, lett volna utánpótlás, ha valaki aznap épp nem vesz jegyet. Tehát ez nekem valahol nagyon gyanús. De még ha nem is lenne igaz az 50000, akkor is elégetem a cuccokat, mert ezt ettől a hírtől függetlenül is elterveztem.
Ez az évi 2,5 m £ bérleti díj az olimpiai stadionért valami bicskanyitogató mutyinak tűnik így első ránézésre. Ráadásul egy csomó járulékos rendezvény költség (pld security, pályafenntartás) nem is a WHU-t fogja terhelni.
Off: Szerintem egy FA Cup győzelem a szurkolóknak fontos csak Manchesterben, Glazerék a BL részvétel (elbukása) alapján fogják van Gaalt megtartani vagy meneszteni. De persze tényleg az is lehet hogy már rég megállapodtak Mourinhoval, de amíg matematikai esély van a 4. helyre addig nem hirdetik ki,
ami azért érthető is ha megnézzük a City példáját Guardiola korai bejelentésével.
On: Örvendetes hogy Bilic bevált a WHU kispadján, tökös egy edző, ilyenek kellenek a PL-be!
bizony, csak hogy ha nem jut tovább a MU, akkor LVG-nek lőttek amiért a MU idén semmit nem nyert, holott nem 3 filléres játékosállománnyal rendelkezik.
Ja, holnap Payet vagy Carroll beverhetik az utolsóelőtti szöget LvG koporsójába. De könnyen lehet hogy az utolsó szöget is ők verik majd be a bajnokin májusban :-D
volt egy csomó véleményes eset a WHU 16-osán belül az 1. félidőben... Az egyik legalább tizit ért volna. Monreal gyakorlatilag többet feküdt, mint állt
Ez szép volt a WHU-tól, igazságtalanság érte őket, de nem rinyáltak hanem a "the only justice is the justice you take" elvén kiegyenlítettek :) Persze ettől még Bilic a meccs után ekézni fogja a partjelzőt :)
Uhhhh... Mekkora "kifli" megint, ez lassan a védjegye lesz. Már tavaly a Marseilleben is már nagy spíler volt, de Gignac és Ayew legalább akkora sztárok voltak, így nem lehetetett vezéregyéniség mint most a WHU-nál.
Payet eszméletlenül nagy formában van és még a szabadrúgásokban is mester. Tegnap az oroszoknak lőtt harmincról egy hasonlót, mint a MU-nak múltkor. Matuz Krisztián épp csak kimondta hogy "Ez nem lőtáv" és már a hálóban is volt a labda :)