Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2001.05.28 0 0 39
:-))))))))))))))))))))))))))lol
Mondjuk ha ugy nézzuk a stadion egy kertvárosi rész közepén van és a déli tribun mogott családi házak vannak mögöttuk pedig gondolom van kert is...
De akkor ennyi erövel a stadion az egyik ház birtokán fexik:-)))
akkor ennyi erövel mondjuk az almafán termett az eto drapi:-)))))))
ekkora baromságot rég hallottam:-)))))))
mi a faxt keresett egy siofoki ház kertjében egy eto drapi...fogadjunk épp ki lett mosva és ott száritotta a joember:-))))))))lol
Előzmény: U-boat (36)
DINO Creative Commons License 2001.05.28 0 0 38
Hadd meséljek el egy történetet!
1978-ban a vb előtt közvetlenül Angliában játszott a válogatottunk meccset (4-1).
Fazekas (Ú.Dózsa) feleségét és Törőcsik (Ú.Dózsa) barátnőjét egy áruházban lopáson érték tetten.
Onnan származik egy dal:

"Lopott az inge, lopott a cipellőm.
Angliában lopta, sej a szeretőm!
Nem is tudja tán, a RENDŐRkapitány,
hogy lopott az ingem, lopott a gatyám!

TOLVAJOK! TOLVAJOK!"

Dino

ui: Van egy rigmus is:

"Nem kell menni Londonba,
lophattok a Corvinba'! ""

Chip-TFF Creative Commons License 2001.05.28 0 0 37
U-boat!
ROTFL! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"egy kertből loptátok el a Győri transzparenst" ?? :))))))))))))
Ezt a meset meg ki adta be neked? :)))
Vagy ha neked a siofoki stadion egy kert, akkor igy is nevezhetjuk. :) Node lopni???? Egyszeruen bementunk erte a szektorba es senkinek sem volt ellenvetese, hogy elvigyuk. Hol itt a lopas? El vagy te tajolodva!
U-boat Creative Commons License 2001.05.28 0 0 36
Parmi

Ha már itt az erkölcs mintaképe vagy...
Pontosítsunk, hogy is volt az a balatoni eset amikor egy kertből loptátok el a Győri transzparenst?

U-boot

jozef Creative Commons License 2001.05.27 0 0 35
pedig hidd el sokan várnak itt ilyen szerencsés, dupla örömmel szolgáló végkifejletet!!!
vmikor vissza kell kapnunk, amit elvettek tőlünk
bedroll Creative Commons License 2001.05.27 0 0 34
Összefoglalva:Van egy nemrég alakult csoport(Panthers),amelyik-több figyelmeztetés után-hibázik Debrecenben.Gyenge kezdés.
Élnek a lehetőséggel,kijavítják a hibájukat.Ezzel elsősorban önmaguknak tartoztak.
Erkölcsileg el lehet őket ítélni.Miként az előzményt is.De csak együtt.
A Panthers meg jobb ha a későbbiekben megfogadja a tanácsokat.
Dugó Creative Commons License 2001.05.27 0 0 32
Pedig én ezt jósoltam :)
Előzmény: Törölt nick (31)
lg18 Creative Commons License 2001.05.27 0 0 30
Nem a a győriek hibája lenen, de az RBD megpróbálna visszavágni, ebben biztos vagyok. ÉS ha nem lenne kivel lejátszani a visszavágót, akkor Ti is egyre mérgesebbek lennétek, és ki tudja mi rosszat csinálnátok...
Előzmény: Parmi (27)
jozef Creative Commons License 2001.05.27 0 0 29
az lesz a tuti buli, ha mi azzal a meccsel maradunk benn, ti pedig veszítitek el a bajnokságot...
szar lenne a világ, ugyeee?
Parmi Creative Commons License 2001.05.27 0 0 27
Most komolyan nem értelek Titeket!

Tegyük fel: ha én egy másik RBD-s társammal Győrben maradok, nálunk van az RBD drapi is, amit a győriek elvesznek tölünk 20-an. Akkor az miért az ő hibájuk???? Egyértelműen magamat és a társaimat hibáztatnám, mivel feladtuk a magas ladtát a laposiaknak.

Ti (zöldek, lilák, kispestiek) hasonlóan cselekedtetek volna, nem?

Előzmény: Törölt nick (26)
lg18 Creative Commons License 2001.05.27 0 0 25
2 volt, nem 4 az a Pantherses, akiktől elvették a drapit
Előzmény: Törölt nick (20)
jozef Creative Commons License 2001.05.27 0 0 23
mi lesz???
vadászék elég nagy retkek voltak...
Dugó Creative Commons License 2001.05.27 0 0 21
Erről van szó!
Előzmény: Törölt nick (20)
Dugó Creative Commons License 2001.05.27 0 0 19
És ki állította az elenkezőjét ?????
Előzmény: lukrecia (18)
lukrecia Creative Commons License 2001.05.27 0 0 18
És akkor mi van? Ez akkor is KÖZTÖRVÉNYES BůNCSELEKMÉNY! Ezt értsétek meg végre! A többi kamu!
Előzmény: lg18 (16)
__Tibi Creative Commons License 2001.05.27 0 0 17
Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni?
Egyébként mit vittek el? Csak a félizraeli Sándor mezéről tudok, meg egy-két sálról.
lg18 Creative Commons License 2001.05.27 0 0 16
Így igaz, csak Panthersesek voltak és kb. 15-en. A Korps csak 1 perccel a meccs előtt ért le, busszal.
Előzmény: Dugó (10)
Dugó Creative Commons License 2001.05.27 0 0 15
Félre értés ne essék...távol áljanak tőlem az efféle dolgok, én is sajnálom azt a kocsmát az ereklyékkel, de meg lehet őket érteni...valamit kellett csinálniuk, ha felállni már nem mertek.
ennyi

lukrecia Creative Commons License 2001.05.27 0 0 14
Az még nagyobb baj, hogy nem a meccsen hanem egy kocsmában csinálták, ahol ártatlan emberek ücsörögtek. Olyanok, akiket nem érdekel a Panthers baromsága és drapija, de még a Szívtiprók sem. Csak az ilyenért (a kocsmába való betörés + törés-zúzás) Európában börtön jár. Ti pedig azon vitatkoztok milyen lehetett a lelki állapotuk. Röhej!
Előzmény: Dugó (12)
Parmi Creative Commons License 2001.05.27 0 0 13
Eléggé ki lett hegyezve a dolog a drapielvételre, holott én még mindig azt vallom, hogy az elsősorban az ö (Panthers) hibájuk volt, ma Magyarországon 10-ból 9 esetben ilyen "ziccert" nem hagytak volna ki más csapat szurkolói sem...

Pont azért volt cinkes, amit Ig18 is leírt, mert raboltak. Olyan dolgokat, amik elsősorban ereklyék, nem pedig "egyszerű" Loki-cuccok.

Előzmény: lg18 (11)
Dugó Creative Commons License 2001.05.27 0 0 12
"Szegény PANTHERS, ha bokszolni akar menjen el Szántó Öcsi bácsihoz, ha meg meccset akar nézni, akkor viselkedjen úgy, ahogy Európában az emberek szoktak!"
Ne viccelj ...
Másrészt a meccshez semmi köze nem volt, hiszen nem ott csinálták a balhét!!!
Előzmény: lukrecia (8)
lg18 Creative Commons License 2001.05.27 0 0 11
Én is megértem őket, de nem értek egyet a cselekedetükkel, mert raboltak.

Viszont meg kell érteni a lelkiállapotukat: a drapijukat eléggé szemét módon elvették. Erre ők korán reggel lementek egy visszavágó reményében. A nap során tucatszor hívták a drapielvevűket egy boxra, de a Szívtiprók nem vállalták. A Panthersesek erre nagyon bedühödtek, elmentek a törzshelyükre, hátha ott találnak valakit. Mivel ott se volt senki, a kocsma bánta a mérgüket...

Előzmény: Dugó (6)
Dugó Creative Commons License 2001.05.27 0 0 10
Hát, hogy mi lett volna ha vállalják azt már sosem tudjuk meg. Mindenesetre a Korps még nem volt ekkor Debrecenben, mert a Panthers már korán reggel leért! (információim szerint kb. 15-an lehettek)
Szerintem visszavágtak.. igen!
Ha mást nem tudtak csinálni miért cinkes? Én nem érzem, hogy az lenne, persze nem biztos, hogy nekem van igazam.

Előzmény: Parmi (7)
lukrecia Creative Commons License 2001.05.27 0 0 9
Egyébként pedig abban a szájbalökött sörözôben délben ki volt a PANTHERS-ek szerint. Mert szerintem a személyzet, meg három sörözni vágyó középkorú ürge a szomszéd házból.
lukrecia Creative Commons License 2001.05.27 0 0 8
Dugó!
Távol álljon tôlem, hogy megbántsalak, de a (3)-as számú hozzászolásomban erre a mentalitásra utaltam. Szegény PANTHERS, ha bokszolni akar menjen el Szántó Öcsi bácsihoz, ha meg meccset akar nézni, akkor viselkedjen úgy, ahogy Európában az emberek szoktak!
Parmi Creative Commons License 2001.05.27 0 0 7
Nem csodálom, hogy nem vállalták... Gondolom, nem a Panthers miatt, hanem sejtették, hogy akkor nem más csoportok is képviselik majd a lilákat.

Ezt a becsületes dolgot megértem én is, de felvetődik bennem a kérdés: szerinted most ezzel helyreállították a megtépázott becsületet?

Azt is vágom, hogy mást nem nagyon tudtak csinálni, de ez így minden szempontból elég cinkes...

Dugó Creative Commons License 2001.05.27 0 0 6
Tudod a megtépázott becsületet helyre kellett állítani!
ÉN TELJES MÉRTÉKEN MEGÉRTEM A PANTHERST!

Mellesleg egész nap hivogatták aszívtipróket, hogy jöjjön össze egy box, de ők nem vállalták !

Valamit csinálniuk kellett.

Előzmény: Parmi (5)
Parmi Creative Commons License 2001.05.27 0 0 5
Nem hiszem, hogy felesleges lenne ezt a témát boncolgatni. Engem legalábbis érdekel!

A drapi elvétellel kapcsolatban nem értem, miért a Lokistákat okolod? Ha ennyi esze volt a srácnak, hogy 3-4-en maradtak Debrecenben, akkor meg is érdemlik... Ez az én véleményem.

A mostani eset miértjére azért kiváncsi lennék. Azt hittem, a lilák "normalizálodtak", de az eddigi információk ellentmondanak ennek...

Előzmény: prince (4)
prince Creative Commons License 2001.05.27 0 0 4
"tolvajok"?????

Nem tudod véletlenül,hogy kik szedtek el egy drapit nem is olyan régen?

Teljesen fölösleges ezt a témát felfújni!!!

Előzmény: red.1 (-)
lukrecia Creative Commons License 2001.05.27 0 0 3
A másikat ORVUL megtámadni aljasság, tegye azt újpesti, fradista, debreceni vagy nagyatádi. Az ilyenek miatt nem lesz még jó darabig nézô a magyar focimeccseken. Az ilyen (klubhovatartozástól függetlenül) személyiségzavaros frusztrált proliknak köszönhetô, hogy itt tart ez az ország!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!