:-))))))))))))))))))))))))))lol
Mondjuk ha ugy nézzuk a stadion egy kertvárosi rész közepén van és a déli tribun mogott családi házak vannak mögöttuk pedig gondolom van kert is...
De akkor ennyi erövel a stadion az egyik ház birtokán fexik:-)))
akkor ennyi erövel mondjuk az almafán termett az eto drapi:-)))))))
ekkora baromságot rég hallottam:-)))))))
mi a faxt keresett egy siofoki ház kertjében egy eto drapi...fogadjunk épp ki lett mosva és ott száritotta a joember:-))))))))lol
Hadd meséljek el egy történetet!
1978-ban a vb előtt közvetlenül Angliában játszott a válogatottunk meccset (4-1).
Fazekas (Ú.Dózsa) feleségét és Törőcsik (Ú.Dózsa) barátnőjét egy áruházban lopáson érték tetten.
Onnan származik egy dal:
"Lopott az inge, lopott a cipellőm.
Angliában lopta, sej a szeretőm!
Nem is tudja tán, a RENDŐRkapitány,
hogy lopott az ingem, lopott a gatyám!
TOLVAJOK! TOLVAJOK!"
Dino
ui: Van egy rigmus is:
"Nem kell menni Londonba,
lophattok a Corvinba'! ""
U-boat!
ROTFL! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"egy kertből loptátok el a Győri transzparenst" ?? :))))))))))))
Ezt a meset meg ki adta be neked? :)))
Vagy ha neked a siofoki stadion egy kert, akkor igy is nevezhetjuk. :) Node lopni???? Egyszeruen bementunk erte a szektorba es senkinek sem volt ellenvetese, hogy elvigyuk. Hol itt a lopas? El vagy te tajolodva!
Összefoglalva:Van egy nemrég alakult csoport(Panthers),amelyik-több figyelmeztetés után-hibázik Debrecenben.Gyenge kezdés.
Élnek a lehetőséggel,kijavítják a hibájukat.Ezzel elsősorban önmaguknak tartoztak.
Erkölcsileg el lehet őket ítélni.Miként az előzményt is.De csak együtt.
A Panthers meg jobb ha a későbbiekben megfogadja a tanácsokat.
Nem a a győriek hibája lenen, de az RBD megpróbálna visszavágni, ebben biztos vagyok. ÉS ha nem lenne kivel lejátszani a visszavágót, akkor Ti is egyre mérgesebbek lennétek, és ki tudja mi rosszat csinálnátok...
Tegyük fel: ha én egy másik RBD-s társammal Győrben maradok, nálunk van az RBD drapi is, amit a győriek elvesznek tölünk 20-an. Akkor az miért az ő hibájuk???? Egyértelműen magamat és a társaimat hibáztatnám, mivel feladtuk a magas ladtát a laposiaknak.
Ti (zöldek, lilák, kispestiek) hasonlóan cselekedtetek volna, nem?
Félre értés ne essék...távol áljanak tőlem az efféle dolgok, én is sajnálom azt a kocsmát az ereklyékkel, de meg lehet őket érteni...valamit kellett csinálniuk, ha felállni már nem mertek.
ennyi
Az még nagyobb baj, hogy nem a meccsen hanem egy kocsmában csinálták, ahol ártatlan emberek ücsörögtek. Olyanok, akiket nem érdekel a Panthers baromsága és drapija, de még a Szívtiprók sem. Csak az ilyenért (a kocsmába való betörés + törés-zúzás) Európában börtön jár. Ti pedig azon vitatkoztok milyen lehetett a lelki állapotuk. Röhej!
Eléggé ki lett hegyezve a dolog a drapielvételre, holott én még mindig azt vallom, hogy az elsősorban az ö (Panthers) hibájuk volt, ma Magyarországon 10-ból 9 esetben ilyen "ziccert" nem hagytak volna ki más csapat szurkolói sem...
Pont azért volt cinkes, amit Ig18 is leírt, mert raboltak. Olyan dolgokat, amik elsősorban ereklyék, nem pedig "egyszerű" Loki-cuccok.
"Szegény PANTHERS, ha bokszolni akar menjen el Szántó Öcsi bácsihoz, ha meg meccset akar nézni, akkor viselkedjen úgy, ahogy Európában az emberek szoktak!"
Ne viccelj ...
Másrészt a meccshez semmi köze nem volt, hiszen nem ott csinálták a balhét!!!
Én is megértem őket, de nem értek egyet a cselekedetükkel, mert raboltak.
Viszont meg kell érteni a lelkiállapotukat: a drapijukat eléggé szemét módon elvették. Erre ők korán reggel lementek egy visszavágó reményében. A nap során tucatszor hívták a drapielvevűket egy boxra, de a Szívtiprók nem vállalták. A Panthersesek erre nagyon bedühödtek, elmentek a törzshelyükre, hátha ott találnak valakit. Mivel ott se volt senki, a kocsma bánta a mérgüket...
Hát, hogy mi lett volna ha vállalják azt már sosem tudjuk meg. Mindenesetre a Korps még nem volt ekkor Debrecenben, mert a Panthers már korán reggel leért! (információim szerint kb. 15-an lehettek)
Szerintem visszavágtak.. igen!
Ha mást nem tudtak csinálni miért cinkes? Én nem érzem, hogy az lenne, persze nem biztos, hogy nekem van igazam.
Egyébként pedig abban a szájbalökött sörözôben délben ki volt a PANTHERS-ek szerint. Mert szerintem a személyzet, meg három sörözni vágyó középkorú ürge a szomszéd házból.
Dugó!
Távol álljon tôlem, hogy megbántsalak, de a (3)-as számú hozzászolásomban erre a mentalitásra utaltam. Szegény PANTHERS, ha bokszolni akar menjen el Szántó Öcsi bácsihoz, ha meg meccset akar nézni, akkor viselkedjen úgy, ahogy Európában az emberek szoktak!
Nem hiszem, hogy felesleges lenne ezt a témát boncolgatni. Engem legalábbis érdekel!
A drapi elvétellel kapcsolatban nem értem, miért a Lokistákat okolod? Ha ennyi esze volt a srácnak, hogy 3-4-en maradtak Debrecenben, akkor meg is érdemlik... Ez az én véleményem.
A mostani eset miértjére azért kiváncsi lennék. Azt hittem, a lilák "normalizálodtak", de az eddigi információk ellentmondanak ennek...
A másikat ORVUL megtámadni aljasság, tegye azt újpesti, fradista, debreceni vagy nagyatádi. Az ilyenek miatt nem lesz még jó darabig nézô a magyar focimeccseken. Az ilyen (klubhovatartozástól függetlenül) személyiségzavaros frusztrált proliknak köszönhetô, hogy itt tart ez az ország!