Nem akarok riogatni senkit, de a Genesis olyan ürüggyel mondta le a Bpi koncertet,h nem érnek Katowicéből időben ide! És felettébb gyanus,h nincs a hivatalos honlapon a sziget időpont!
Engem sokkal jobban aggaszt hogy ha mépgis jönnének, akkor a tankcsanda lép fel elöttük.
Remélem jó sok mindenkit megsértek vele, de már most rettegek a "cspda" rajongók viselkedésétől egy Tool buli alatt. És ami még jobban aggaszt az az "országimázs" amit a Tool fog kapni, ha látják az elöttük fellépőket.
prágában egyébként az is nagyon zavart, hogy néhányan fényképeztek a tömegből, ilyenkor a szekusok a 0. sorbol zseblámpával pásztázták a tömeget, valahogy mindig engem találtak meg (ha legalább jogosan lett volna).. a szemem belefájdult a végére. eme és előbb taglalt indok miatt már multkor átkoztam magam h mér nem ülőhelyet választottam (két barátom onnan nézte, és teljesen oda voltak érte). szoval kérdés: (ha egyáltalán most akkor jön a Tool a szigetre..) érdemes-e a VIP-tribünre felkerülni, eljön-e odáig a kellő hangerő stb. (tavaly gatheringet onnan hallgattuk, de a koncert is szar volt, uh a hangzást nem is figyeltem meg)
ő volt az!! nem elég pofátlanság, hogy megosztja az izzadt teste látványát, szagát, még éreznem is kell a bőrömön, erre még a figyelmemet is elvonja.. szemét!
persze persze, de prágában is alig tudtam figyelni, amikor pont kifogtam a 6000 emberből azt az 5öt aki pogozott a 3. sorban (hátrább is kellett vonuljak), most gondolj bele szigeten mennyi ilyen lesz..
alabb irtam volt, hogy tavalyi novarockos (fesztivalos) koncert minosegileg semmivel sem volt kevesebb (idoben igen), sot a pragait siman utotte...szoval ezen en nem aggodok, max a szigetes hangositas az ami elmenyrombolo lehet...
Aszthiszem egyet kell értenem, hogy jobb lesz ha megtanulok angolul! Már nem csak a Tool-nál fordult elő hogy érdekelt a szövege is! Szóval aszthiszem elkezdem magamat képezni! Szerinted vegyem meg elővételben a jegyet a Sziget-re? Mert ugy hallottam, hogy nagyobb az érdeklődés mint tavaly! Tavaly sikerült a helyszinen jegyet vennem! Még sorbanállás is alig volt! Amugy te kikkel mész külföldi koncertekre? Mert egyszer ha összegyüllik a zsozsom, én is szivesen kimennék egy külföldi koncertjükre! Mennyibe fájna nekem ha egyszer veletek tartanék? Tudom hülye vagyok, de most fog elöször fellépni magyarországon a TOOL ugye?