Keresés

Részletes keresés

Sophie.C Creative Commons License 2002.12.16 0 0 1406
Na végigolvastad már az Éj szelíd trónjánt?
Szombaton ment a Hallmarkon F.S.F. életrajzi filmje, Jeremy Irons volt a főszereplő.
Igazán jól játszotta a szittyós pasit.
Csak sajnos nem tudom, mi lett a vége, mert egy olyan kazettára próbáltam felvenni egy kétórás filmet reklámokkal együtt, amin már nem volt csak egyóra 10 perc üres hely.:(( Nyilván az, hogy az egészség megsínylette a mértéktelen alkoholfogyasztást, és ez az életébe került.

Este elővettem az Éj szelíd trónjánt én is. Még benne van a könyvjelző, amit kb 1995-ben hagytam benne a nyolcvanadik oldal körül, amikor a fedett uszodában párszáz méter után megszáradván a levegőbefújónál befejeztem az olvasást.
Most azért odáig nem jutottam, hogy egy sort is legyűrjek. Az idézetet olvastam el a könyvjelzőn. Egy bibliai idézet. de azt is elfelejtettem.

Sophie.C Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1405
Szép?
Olyan Hamvas béla utánérzés, ahogy az jóelőre be is van harangova.
Nem gondolod?
Előzmény: Asteriksz (1402)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1404
Te is.
Előzmény: fika2 (1403)
fika2 Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1403
Én nem.
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1402
Igen ez nagyon szép.
Sophie.C Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1401
Már megrendeltük, hétfőre itt is lesz.

Megnéztem a Weörest. Egyedül ezt lehet kapni.
Neked ez tetszik?

Előzmény: Asteriksz (1400)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.13 0 0 1400
Na jó, megnézem, de szerintem is az a legtisztább.
Előzmény: Sophie.C (1399)
Sophie.C Creative Commons License 2002.12.13 0 0 1399
Upgradet kell venni, nincs mese.
De még a S.-nél is azt mondták, hogy nem kell, hanem letölthető, de azt nem tudták megmondani honnan.:)))
Előzmény: Asteriksz (1398)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.13 0 0 1398
megoldódott?
Sophie.C Creative Commons License 2002.12.06 0 0 1397
Kedves Mikulás napot!
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.05 0 0 1396
Hát persze!

Az aranyágon...

(a betlehen nyelte le majdnem)

Előzmény: Sophie.C (1395)
Sophie.C Creative Commons License 2002.12.05 0 0 1395
Télleg Vörsön.
És mi az, hogy lenyelte?

(Már megmondtam, hogy rossz fej, az egész bolt egy nagyon kétes, ott vettem egyszer a félkegyelműt, de többet sose gondoltam, hogy be kéne oda mennem, csak miattad volt most is.
na és akkor van valami kedvencünk ettől a W-től?)

Előzmény: Asteriksz (1394)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.05 0 0 1394
Nagyon jó fejnek tűnik. Akkor a könyvtáros (boltos) a rosszfej.

Vörsön van , akkora, mint a fél iroda, az egyik srác volt ott, majdnem lenyelte....

Előzmény: Sophie.C (1393)
Sophie.C Creative Commons License 2002.12.05 0 0 1393
Vagy a sütikkel kell van a baj, vagy a javaval.:))))))))))))
(Jóokosvagyok, mi? )

Valahol meg csináltak egy oltári nagy betlehemest.
Nem is titkolták: túristákat akarnak gyűjteni.
Szerintem ott van valahol felétek, úgyhogy jobblesz, ha elkezdtek zarándokolni arrafelé.:)

(Megmondom: ezt az adventi koszorút irigylem: megpróbálom elintázni, hogy jövőre nekünk is legyen. Meg húsvétkor kisnyúl világító szemekkel és két báránykával.:)

(Na képzeld, ennek a másik boltnak nincs telefonja, úgyhogy el kellett mennem. Amikor megmondtanm mit akarok, olyan furán, mondhatni csúnyán néztek rám, hogy kiódalogtam. Mi a baj ezzel a W-sel? Ez valami forradalmár? A gyerekversei alapján jófejnek tűnt, semmi másnak)

Előzmény: Asteriksz (1392)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.05 0 0 1392
Nemigaz! Otthonról nem tudok szólni. meg kell néznem mitől lehet.
Csak annyit írtam, hogy találtam egy cikket a helyi sajtóban, egy baromi nagy adventi koszorúról. Az utcán van, a fejünk fölött. Nagy lámpa-gyertyák vannnak rajta.
Sophie.C Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1391
Biztos kimoderáltak.
Mit írtál? Mit írhattál?

(A W. összest megkérdeztem a legnormálisabb antikváriumban, azt mondták évek óta nem is volt. Még van egy olyan ... népnemzeti antikvárium is, csak oda röstellek bemenni. Ja, majd felhívom, tényleg.:DD)

Előzmény: Asteriksz (1390)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1390
Nézmá, szóltam de eltűnt.
Sophie.C Creative Commons License 2002.12.02 0 0 1389
Te!
Ember emlékezet óta az első karácsony, amikor elkezdtem normálisan gondolkozni az ajándékokon.
Máskor nekiveselkedek 23.-án, és megveszem amit mások hagytak.:)

Képzeld már el, hogy tegnap este éjfélig gobelint varrtam, mert a növérem azt kap karácsonyra, igaz, még tavasszal kezdtem, hogy biztos kész legyen, de még így is kútba eshet, de már megvan a B terv is.:)))
A többit mondom majd sorjában.

Egyenlőre az adventtel voltam elfoglalva igazán. Az idén kis ezüst csillagocska tálka négy ezüst szivecske gyertyával, és egy kis gizgaz, és egy kis faforgács. Saját tákolmány, de sokkal jobb, mint eddig bármelyik.

(A Weörest megnézem, nem túl sok hely van, ahol nézegethetem, de hátha.:DD)

Előzmény: Asteriksz (1387)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.01 0 0 1388
Ja és addig meg húzzuk.
Előzmény: Asteriksz (1387)
Asteriksz Creative Commons License 2002.12.01 0 0 1387
Most volt időm csak végiglapozni..

Nagyon tetszik a kidolgozása, a technikai megoldások, a színek és a tartalmassága. Ha lehet így fogaslmazni, akkor harmonikus az oldal. (Én is ilyenről ábrándozom.) Tényleg akit érdekel a téma elég sok mindent megtalálhat rajta, csak legyen ideje végigbogarászni. Olvasható is. Ellentétben sok mai menő oldallal - a betűk nagyok.
A tartalom: beleolvastam egy mellbimbós versbe, hát mit mondjak? Nem nyert.
De azért biztos találnék magamnak csemegét.
Mostanában Weöres összes-t keresek. J-nek. Nincs arrafelé véletlenül?

Kinek mit veszel karácsonyra...?
Már biztosan szaladgálsz és keresed a megfelelőt.
Jóccakát mára.
Holnap rúgjuk a bőrt.

Előzmény: Sophie.C (1386)
Sophie.C Creative Commons License 2002.11.29 0 0 1386
:)
Én is azt mondom.
És? Tetszett?
Előzmény: Asteriksz (1385)
Asteriksz Creative Commons License 2002.11.29 0 0 1385
litera
Előzmény: Sophie.C (1384)
Sophie.C Creative Commons License 2002.11.29 0 0 1384
Egy kis jó játék.
Miről beszélhettek, miről lehetett szó?:)

És www.littera.hu, ha még nem mondtam volna.

Előzmény: Asteriksz (1382)
Sophie.C Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1383
Jobb sorsukat?
Mi lesz majd a jobbsorsuk: amikor majd mégis meggondolod, és kóbojnak öltözve jársz a munkahelyedre? Vagy amikor majd zenés szinházat alapítasz, és te fogod játszani oldsatterhandot?
Vagy talán valami más?
Előzmény: Asteriksz (1382)
Asteriksz Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1382
Á fenét!

Csak nagyritkán. Nincs szeretetszolgálati jogosítványom.

A kalapok otthon várják jobb sorsukat.

Jól nézhetsz ki, mikor a kábriolettből a menetszél
amúgy rendesen lesodorja a fejedről és a kövekező autós szélvédőjére teszi (aki persze hogy balesetet okoz ezzel) a kendődet.:)

(Gondoltam: az a könyv lényegében ugyanaz, ami itt a fórumokon is történik csak nem képekkel (illetve van olyan is).

Előzmény: Sophie.C (1381)
Sophie.C Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1381
:))
Milyen az a kóbojos kalap, és milen az a akpálos kalap?
És ha nem hordod, mit csinálsz vele, azon túl, hogy költöznek veled házról házra?

(Nekem van egy sapkám, ami iszonyat, többek szerint a Csengetett, Mylord? egyik szerpelőjének fejfedőjére hasonlít, és egyszer a fővárosban hozzámlépett egy pasi, és azt mondta: "Jó a göngyöleg a fejeden, mama!". Szóval sejtheted, hogy elég ütős darab.
Aztán van egy két kendőm, amik valójában az amerikai filmekben mennének el, amikor a hősnő száguld a végtelen úton egy kábrióban, de hóesésben itt is jó hasznát lehet venni. Végül pedig van egy napraforgó kalapom, ami valójában egy farsangi jelmez része, tehát azt nem hordom, egyébként is kartonból van és napraforgósárga krepp-papírból.
És még van egy sísapkám, azt viszont én kötöttem. Bordó.)

Szóval minden kéregetőt megszánsz! Húha!

Előzmény: Asteriksz (1380)
Asteriksz Creative Commons License 2002.11.26 0 0 1380
Á addigra már el is felejtettem milyen is volt az óvoda. :)

Szóval a sapka piros volt, fehér bojttal. És régi féle, olyan amihez kiválóan passzol a kétcsíkos melegítő (szintén piros).
Na ez volt egy télen a fejfedőm, és egyszer megtetszett egy kéregetőnek, vagy hogy hívják, és én meg nekiadtam, mert pénzem nem volt.
Azután még egy ideig láttam, aztán eltűnt, mára el is felejtettem.

Ezután már nem hortam többet ilyen sapkát. Van viszont egy kovbojos kalapom, amit nem hordok, van egy kapálós-kalapom, amit szintén nem hordok.

Előzmény: Sophie.C (1379)
Sophie.C Creative Commons License 2002.11.26 0 0 1379
Hát akkor ne írd ugyanazt, jó lesz a másmilyen is!.:))
(Főleg ez a bojtos dolog érdekel, persze csak ha nem óvodában történt.)

Előzmény: Asteriksz (1378)
Asteriksz Creative Commons License 2002.11.26 0 0 1378
(na sikerült kitörlölni....)

És másodszor már nem lehet ugyanazt írni.
Mindegy ott volt egy hosszú értekezés a piros ruhadarabokról. Sálról, sapkáról a tetején fehér bojttal. és hogy mi lett velük.

A másik a könyvekről: Az egyik az nyilvánvaló.
A másik(amire a linkek érkeztek) lapozgatási, kikapcsolódási céllal van. Ha meguntad, add tovább.)

Előzmény: Sophie.C (1377)
Sophie.C Creative Commons License 2002.11.26 0 0 1377
Az egyik (különös tekintettel az Éjjeli őrjáratra való kattintás, amit szerkeszt, ott is a szótár napló, régi kedvencem. Pl: "Walkman (97/01/14) Ha a villamoson vagy a buszon walkmant hallgató fiú vagy lány mellett áll az ember, akkor mindig ugyanazt hallja: száraz babot ráznak egy tésztaszűrő serpenyőben. (Sz.F.) "
A másik

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!