Fiat Punto 55S óarany 4 éves 68ekm. 2. Tulajdonos, gyári immmobilizer, központizár, Philips rádiósmagnó, téli gumi, kifogástalan állapotban 1,3 M. eladó.
eladó egy kormány mellé rögzíthető rövid joystick-szerű vezérlő Sony fejegység(ek)hez, amelyet jobb oldalra, az index mellé lehet rögzíteni. CD-tárat is lehet vele kapcsolgatni.
Ár: megbeszéljük.
TÉLI GUMI 145X13 Barum 2 db, szinte új
ELADÓ
Tel.: 06-30-9140-905
Jelenleg Trabant felniken vannak (azok is eladók).
Új ára 8000 Ft/db. Hívj fel, megegyezünk.
Eladó Opel Vectra A 2.0 115Le. Műszaki:2002.05 Zöldkártya:2003.12.
Diplomata autó volt. Magyarországi üzembehelyezésű, ezüstmetál színű (szürke belsővel), szervízkönyves. Nagyszerviz után (sok új gyári alkatrésszel). Az autó szép esztétikai és kifogástalan műszaki állapotban van. Extrák:ABS, klíma, centrálzár, szervókormány, 2*el.ablak, el.tetőablak, ultrahangos piranha riasztó(kezeli a kp.zárat és az elektromos ablakokat; feszültségváltozásra és ütközésre is riaszt)(nemrég volt szervizelve),ködlámpa,6 hangszórós Grundig autórádiómagnó(nemrég volt szervizelve). Állapotfelmérés lehetséges. Garancia az összes cserélt alkatrészre!
Ára: 1.230e Ft.
246e Ft-tól 48 havi részletre Casco nélkül
Cserélt alkatrészek: hátsó kipuff dobcsere, (sportdob); gyertyakábelek;olaj, olajszűrő, levegőszűrő és 2x benzinszűrő, gyertyák (60e km csereidővel); bal hátsó kerékív csere + fényezve; első fékek (tárcsa+betét) csere; első lengéscsillapítók csere a toronycsapágyakkal együtt; motortartó gumibakok szintén cserélve. Ezen kívül lambdaszonda, termosztát, ékszíj cserék.
A budapesti fogyasztása most 7-8 liter, de nem nagyon járok vele dugókban.Téligumikkal szerelt. Az eladás oka, hogy nagyon vágyódom egy 2.5 V6-os 170 Le gép után.
4 db BFGoodrich Trailmaker M+S 215/75*14-es amerikai, fehér peremes téli gumi eladó. 11 mm profil, hibátlan állapot.
ár: 50,000 ft
mail:miklos@hotmail.com
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Eladó 4db. Goodyear Eagle F1 GS-D2 9000 ezer km-t futott abroncs.
Méret: 185/55R15
Eladás oka: az abroncsokat még a korábbi autómra vettem (FIAT Bravo 1.2), de a közelmúltban új 1.6-ra cseréltem a járgányt, ez viszont már nem váltómérete a mostani gyári gurigáknak.
A gumik hibátlan állapotban vannak. Annak ellenére, hogy nagyteljesítményű abroncsok nem "öltem" meg őket, nem padkáztam, nem kézifékeztem velük...
Tudom, hogy most téligumi vásárlási időszak van, csak szeretném előre meghirdetni őket, ha valakit tavasszal esetleg érdekel az tudjon róla.
Kikiáltási ár (alku tárgyát képezi): 100.000,- HUF (új ára: 41.000/db).
További információ az abroncsról Üdv.: Szkapi
4×4-es Suzuki Swiftem van eladó. 3 éves, 90000 km-rel, m.zöld, 3 ajtós. Adok hozzá 4 téli gumit+tetőcsomagtartót+beszerelt Nokia 540 telefont. Aki katalógusban keresi, Subaru Justy-ként többet talál róla. Igazi hótaposó 8,25 l átlagfogyasztással (50000 km átlaga). Irányára 1480000 HUF.