Keresés

Részletes keresés

Lony Creative Commons License 2001.08.10 0 0 385
Khm...tipikus? Én ilyen titkárnő kollégával még nem találkoztam. Se strasszosujjúval, se amolyannal. Én se vagyok ilyen. Az ilyenek azért jók, mert az egész "szakmát" eláztatják, és ha valaki meghallja, hogy titkárnő, máris egy körömreszelős, nyafogós, főnökkedvence, affekta liba jut az eszébe. :((
Előzmény: KissMe (384)
KissMe Creative Commons License 2001.08.10 0 0 384
Tipikus titkárnő! (A kivételek persze erősítik a szabályt, és a jelen lévők is mindig kivételek.)

Üdv

Előzmény: hablaty (383)
hablaty Creative Commons License 2001.08.10 0 0 383
Sziasztok!

Jómagam is egy osztott terű irodában dolgozom 2 kolleginával egy paravánnal elválasztva. Az a szerencsém, hogy az egyik teljesen jó fej, időnként egymás mellé gurulunk és jól kibeszéljük az imbecillis, idióta, gyengeelméjű A.-t.

Aki, ha megtalál egy billentyűt, hangosan kiált, hogy JESSZ! és hogy EZAZ!! Viszont ha problémája van, akkor addig ismételgeti fennhangon, hogy "ezt nem értem", "mi a sz@r ez?", "ilyet én még soha nem láttam" és közben ráncolja magát, amíg valaki oda nem megy hogy mi baja. Akkor megkéri hogy most utoljára mutassam meg hogy hogyan kell tartalomjegyzéket csinálni, vagy valami ilyesmi (amit 22xrre mutatok meg neki én, de más meg már 82edszerre és elvileg iskolában is tanulta és 5 éve dolgozik mint titkárnő és különben is kapja be).

Ezen kívül egész nap dúdol, ha nem, akkor a telefonban ecseteli, hogy milyen nehéz volt a műkörmébe beilleszteni a strasszkövet (komoly!!!)és hogy 4 órán át nem nyúlhatott semmihet ezért olyan szép fényes (a körme).

Egyszer szóltam rá, hogy nem érdekel a telefontémája, de kb 2 napig volt hatása, utána minden elölről.

Kösz a meghallgatást.

KissMe Creative Commons License 2001.08.10 0 0 382
Sokan vannak ezzel így. A barátom anyukája úgy csinálja, hogy felveszi videóra, ha éppen sok dolga van, vagy nincs otthon, és hajnalig nézi az aznapi adagot. Ez már szerintem nem normális.

Az én kolléganőim is nagyrészt városiak, el sem tudják képzelni, hogy én otthon szoktam kapálni, öntözni a kertben, és mindezt még a nyolc óra munka után.

Üdv

Előzmény: aNiTa (381)
aNiTa Creative Commons License 2001.08.10 0 0 381
Mindegyik kolléganő nézi valamelyik borzalmas dél-amerikai szappanoperát. Mikor rám kerül a sor, kérdezik: és te melyiket nézed? Mire én: én nem nézek ilyesmit. Erre ők meglepődve: Hát akkor mit csinálsz, ha hazamész?
El sem tudják képzelni, hogy lehet más időtöltést is választani. Mi ez, ha nem szellemi színvonal süllyedés?
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 380
:))))))))))
hádde neki már van fija is...szóval mán nem mai csirek...
Előzmény: Lord Iffy (379)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.01 0 0 379
hááááát, nincs izlése.:O))
pedig elküldtem neki a képemet...:O)) na majd aztán szánhatja bánhatja....
Előzmény: Lony (378)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 378
Óvastam. Le vannak fényképezve Graceland-ben. Hóttuti :) Én is csípom.
Előzmény: Lord Iffy (377)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.01 0 0 377
ki??? a cage fijú???? neeeee.....:-OOO
mondd hogy nem! (követelem)
hunnan tudod?
Előzmény: Lony (376)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 376
Hehhe, Nikolász most költözik össze a Preszli lánnyal Elvisnek a házába ni... ottan fogják zavarni a ... öhm... közmegbotránkoztatást ni...
:)))))))
Előzmény: Lord Iffy (375)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.01 0 0 375
jó, tied lehet Val és Russel. nekem meg jöhet a Nicolas, de kólát azt nem ihat, mert nem fogunk ráérni...;O))
Előzmény: Lony (374)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 374
AZ a pasi nekem nem esetem. Olyan nyálas. De mondjuk egy Val Kilmer, vagy Russel Crow típusú pali jöhet :) Tőlem még kólát is ihat :)
Előzmény: Lord Iffy (373)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.01 0 0 373
:O)) hehe. mondjuk ülünk a társalgóban 4-kor és bejön egy jó pasi. lányok, bemutatom xy. ezentúl itt fog dolgozni...:-DDDDDD
ilyenre gondoltál? (csak kóla nélkül, mert azt utálom...:O))
Előzmény: Lony (369)
KissMe Creative Commons License 2001.08.01 0 0 372
Én eléggé nő vagyok ahhoz, hogy ne érdekeljen a dolog, csak megbontránkoztat. A fiúk véleményét még nem kérdeztem. :-)

Üdv

Előzmény: Lony (371)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 371
A /verzek :)))
Előzmény: KissMe (370)
KissMe Creative Commons License 2001.08.01 0 0 370
Ez irtó jó! :-) Nálunk van egy szintén ötvenes kollegina, aki mindig gondosan felemeli a szoknyáját, mielőtt leül, nehogy összegyűrödjön az anyag. Ha nem az asztal előtt állsz, hanem mellette, vagy mögötte, akkor frankón kilátszik mindene. Szerintem észre sem veszi, hogy milyen magasra emeli a ruháját!

Üdv

Előzmény: Lony (369)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 369
Bige bejön. Olyan 50 körüli lenge kis ruhácskában, dumál hozzám, majd mivel melege van, a szoknyáját a nyakáig emelgeti, így megtekinthetem csodás tundrabugyiját is...
Mér ilyenek jutnak nekem? Miért nem jön valami klassz pasi, az öltözhet, de ilyen anyámnyi nőcikre nem vagyok vevőőő :)))
snowman Creative Commons License 2001.08.01 0 0 368
A két előadóban kifújó zenei ízlésétől falra tudnék mászni, és nevelhetetlen is ilyen szempontból. :o(
Amúgy jól bírom. :o)
Rigoletta Creative Commons License 2001.08.01 0 0 367
Szia Kockás!!!!!!! Gratula!!!!!!!!! Remélem minden rendben, és leszámítva a "kötelezőket" jól vagy :)
Előzmény: kockasfulunyul (356)
KissMe Creative Commons License 2001.08.01 0 0 366
Az enyém e-vel, de Pécsen van. Szóval csak poén volt, de annak nem rossz. Az ember nem is gondolná, hogy minden munkahely ennyire egyforma. Egészen addig én sem gondoltam, amíg 5 év folyamatos egy helyben ülés után váltottam.

Üdv

Előzmény: Lony (365)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 365
:)))))))))))))
Énnemtom, egy helyen dolgozunk-e, de megeshet :)
milyen bötűvel kezdődik a cíged neve?
Előzmény: KissMe (363)
_szaky Creative Commons License 2001.08.01 0 0 364
olvasva az eddigieket, tenyleg nagy szivas...
hala a jo egnek, most jo helyen melozok. fiatal a tarsasag meg a fonok is, ugyhogy jol +ertjuk 1 mast. remelem azert a ti helyzetetek is jobbra fordul majd. addig is -> :)
csak vidaman

Szaky

KissMe Creative Commons License 2001.08.01 0 0 363
Dettó az első munkahelyemen. De mire kitaláltuk volna, hogy hogyan hamisítsuk, megjelent az ügyvezető, és aláírta.

Üdv

Előzmény: Lord Iffy (362)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.08.01 0 0 362
tegnap érdekes dologért b...szidtak le. na ezt hallgassátok. utalás leadása faxon = két aláiró. mivel csak egy van jelen, Iffyke aláiratatja. másik aláiró mondta elötte nap hogy _kicsit_ később jön. jóóó, mondom biztos beesik majd 10 körül, még épp időben.:O))
be is esett 12 elött 5 percel. persze akkor már a bank nem akarta beterhelni az összeget. én meg szépen le lettem b...szidva fnő által hogy: miért nem hamisitottam oda az aláirását! (???)
hááá, mondom, elnézést, nem gondoltam magamtól hogy aláirásokat hamisitsak. meg ha magamtól gondoltam volna mekkora balhé lett volna. :-O
(ezekután majd beleiratom a munkaköri leirásomba hogy aláiráshamisitás szükség szerint...:O)))
KissMe Creative Commons License 2001.08.01 0 0 361
Mi nem egy helyen dolgozunk véletlenül?? Szitu ugyanez nálunk is. A főnököm két lakást vett egyszerre. No comment. Amúgy az én végzettségem magasabb, nyelveket is kettővel többet beszélek, mint ő (egyet sem). De ez már nem ebbe a topicba tartozik. A lényeg, hogy kibírhatatlan, nem tudok vele normálisan együtt dolgozni.

Üdv

Előzmény: Lony (360)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 360
Jaja. Nem vállalják, pedig ők a főnökök, azért veszik fel a nagy lóvét, utána meg letojnak mindent. Csinálja a dolgát az ember ahogy tudja. Semmi instrukció, eligazítás, információátadás... Utána meg papognak hogy ők nem is tudtak erről, meg hogy honnan veszi az üi. amazt...
Néha úgy bekarmolnék egyet némeliknek.
Előzmény: KissMe (359)
KissMe Creative Commons License 2001.08.01 0 0 359
Szerinted ez csak nálatok van így? Ne tudd meg, hogy én hányszor kaptam már. A közvetlen főnökömnek pedig majdnem beszóltam, amikor megkérdezte tőlem ordítva, hogy miért mindig neki kell elvinni a balhét az én hülyeségem miatt? Talán azért, mert ő a vezető, nem??? Egyébként is legalább háromszor megkérdezek mindent, mióta először volt egy nagy balhém vele.

Üdv

Előzmény: Lony (357)
Mucuska Creative Commons License 2001.08.01 0 0 358
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam a terhes kolleginával kapcsolatban.
Én sem vagyok hive annak, hogy nagydobra kell verni ezt az állapotot.
De amikor valaki már arra hajt, hogy addig nem is örül a babának, amíg valaki észre nem veszi rajta....szerintem ez butaság.
Mert ez a lány azt csinálta.
Szándékosan szűk ruhákban mászkált, dudorodott a hasa (ami persze háj is lehetett volna), de ugye senki nem mert rákérdezni, mi van.
Aztán a szobatársának (aki mellesleg pletykafészek) elárulta, na akkor futótűzként terjedt a hír.

Most meg játssza a sértődöttet, amikor mindenki gratulál neki, hogy miért nem tőle kérdezték meg, hogy babát vár-e.....

Előzmény: kockasfulunyul (356)
Lony Creative Commons License 2001.08.01 0 0 357
Jó reggelt!
Miért van, hogy egyesek üvöltve, kikelve magukból rázzák le magukról a felelősséget, a munkát, és a legutolsó ügyintézőt cseszegeti mindenki?
Nem rólam van szó, hanem egy kolléganőmmel üvölt épp a csopveze, hogy így meg úgy... A főnöknéni meg csak ül szépen, traccsolgat, és mindent leráz magáról, utána meg... ehh...
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.08.01 0 0 356
Terhességre visszatérve, mivel én épp a 4. hónapomat taposom, szerintem nagy hülyeség nagydobra verni. Nálam nem is vették észre egész addig, míg meg nem kérdezik, hogy : És nektek mikor lesz? Mire én mondom, hogy ferbruárban. Erre osztanak szoroznak és rájönnek, hogy Hoppá! És gratula...
Az meg, hogy valaki előjogokat akar magának csak azét mert terhes, az egyenesen undorító. Én is rosszul vagyok reggelente,m mégsem állítom fel az embereket a villamoson, hog le akarok ülni... ki kell bírni, ezzel jár. Persze, ha elvárás nélkül kedvesebbek és előzékenyebbek, az jól esik.
Előzmény: KissMe (335)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!