hát ez az, én sem értettem, miért nem a tanácsháza mögötti téren tartották a rendezvényt, miután annyit költöttek arra a területre, és igazán alkalmas a rendezésre.....
mindazonáltal azt gondolom, évente egyszer igazán ki lehet bírni a Semsey parki lakásokban is.....
(pláne, hogy ki se kell mozdulni, simán hallani az erkélyről is a bulit - dupla előny! :-))))))
Ez azt jelenti, hogy most száévesek? Mert én még láttam Lebsück Mária házát. ami több mint száz éves...
"1880 ban fiához költözött, az újpesti Csokonai utca 4. alá és itt halt meg. A ház falán 1935. március 15-én emléktáblát helyeztek el." vikipédia
Nem tudom, hogy lebontották e én kb 30 - 35 éve láthattam utoljára. Ami számomra megdöbbentő az, hogy én egy utcával tévedtem. Ugyanis a még mindig él bennem egy kép amit a mai Illek Vince utcába helyez a memoriám Emlék tábla stimmel kovácsoltvas kapu, boltíves vagy áthidalásos és az udvarban öreg vadgesztenye fák. Klasszicista sárga vakolat.
s a módszer is azonos lesz: senki nem fogja figyelembevenni a beérkező észrevételeket itt sem, viszont ki lehet(ett) pipálni, hogy bizony a választókat mi megkérdeztük....
Egy dolog nem világos számomra, mi fog történni az említett háromszögben lévő telektömbön elhelyezkedő épületekkel?
(nekem régóta - mióta Újpesten élek, 2002 óta - szúrja a szememet az egész tömb, én bizony bontanám telibe, a Bercsényi utca és a Deák Ferenc utca sarkán álló ABC épületével egyetemben...)