true metal (robbant bele a csondbe a szo) True metal (hangzott el ujra - a sotetbe oltozott figura csendesen vart a pentagrammajanal csak szemei izottak vorosen. Aztan egy hirtelen szel elfujta a gyertyakat es ...)
Megyek en is irok, mint a Paksi Bandi, ezuttal fantasy es horrorkliseket fogok durrogtatni.
Majd ha a ferjedek csinalnak Iron Maiden feldolgozast, akkor szerepelni fognak.
Az AC/DC tribute album pedig szerepelhetett volna. Lehet, hogy a kiado a hibas, ha nem kuldtek a kocsogok promoCD-t.
Es most kiprobalom, hogy mukodik-e a hivoszo:
Metal Hammer H
Na ne vegyétek már ennyire komolyan, csak a Tóth Andrást akartam égetni.
mert direkt szólt! :-)
Bocs Szupersztár.Ilyen (hülye) vagyok, majd megszokod... :-)
Egyébként nem én adtam föl a hirdetést, hanem az abdrás.w ami András akar lenni helyesen persze.
meg a Britni Szpírszt is szeretem, de sosincs benne a metal hammerbe!!! Brühühühüűűűű...
+++:
ha már a Limp Bizkit, a Fabrik, a Sick of it all (még a Dawncore-t is említették,Dawnkór néven!!!) meg az ilyenek bekerülnek a Bravóba, meg a Popcornba, akkor érdemesebb azt megvenni, mert a 2 együtt még mindig olcsóbb, mint a Metkó Kalapács.
Plusz a Popcornba lehet AC/Dc tributet nyerni, a Metal hammerbe meg nem, ott meg se volt említve!!!
tényleg, miért nem?
Lehet, hogy most lebuktam, hogy Bravót, meg pattkukot olvasok...hehehejjj...
na jó, nem szórakozok tovább.
de azért nem kell rögtön idegeskedni. :-))))
Edesistenem... Kulon folhivtam ezt a lanyt, hogy vigyazzon a Supertzar nevu felhasznalokkal meg a truend metal szidasaval, erre meg...
Mellesleg Supertzar gyors valaszara a kovetkezo lehetosegek:
1. O a Forum Demona. Es az MHH, Iron Maiden szavak a hivoszavai.
2. Maxwell Demon: minden parametert tud a vilagban es mar majdnem azelott kepes reagalni a dolgokra mielott azokat leirtak volna.
3. Egyszeruen rakeres a fenti hivoszavakra.
4. Szerelmes Esztikebe es minden szavat lesi.
5. A Drastic Acustic topikot mindig elolvasta, de eddig csak inkognitoban.
Azt egyebkent en sem ertem, hogy minek ott hirdettunk, ha ennyire rossz velemenye van a laprol ST-nek. De: ha jol tudom nincs mas alternativa a kemenyzenenek.
Ha mar itt tartunk valoban kicsit sok a true metal a lapban. Neha van egy-ket HC, Coal Chamber, Deftones es ezek meg csak unikum a lapban, ha vannak. Pedig anyagilag is megerne a lapnak... (Ebben a szamban egy klasszikus Limp Bizkit/numetal fan nem sok erdekeset talalhatott volna... Nem hiszem, hogy a Savatage interjura gerjednenek. A Dimmu interju jo volt...)
csak azt nem értem, hogy ha ilyen igénytelen a lap, meg minden, akkor miért ott hirdetsz...
Az Iron Maidnem pedig csinált valami pozitívat, kemény próbák árán nagyon korrekt formában megtanult rengeteg Maiden nótát, amivel sok embernek szereznek örömöt a bulikon. Ez pozitív. A fikázás meg negatív tevékenység.
Ki ezt tudja, ki azt.
Tóthandrás! Hol van a Lénárd-leonard? Szupermianeve? nem baj, a Metal hammer akkor is egy rakás shit újság, ronda, igénytelen, és csak ős-metál bandák szerepelnek benne (98%-ban).
A fotók minőségéről már ne is beszéljünk...
Mondjuk az összes újság szar.de én legalább ingyér kapom...hehe...
meg egy ilyet,hogy Iron Majdnem, belkerakni egy "igényes" metál lapba...hehehaha...éjjen-éjjen!!!