egyébként ebben van vmi. a teljesen tökéletes képek sosem jók, vagyis nekem nem tetszenek, kell vmi kis 'hiba' attól lesznek emberközeliek... vmikor olvastam hogy számítógépekkel készített zenéket úgy próbálnak 'jobbá' tenni hogy szándékosan hibákat írnak a programba :--) vicces dolog
ej szegény plély barátom... fel a fejjel, meglásd remek napok, évek jönnek ezután !!mentek majd koncertre, hobóra is és még egy halom remek helyre amiket itt nem sorolok fel... (a közért nincs köztük :)... és hogy lásd máris elkezdődtek ezek a remek napok, rögtön teljesítem egy kívánságodat és mutatok pár silány képet :)))
megtaláltam, nagyon rossz képek :-)) fel sem teszem őket inkább... a fotók minőségének romlása egyébként egyenesen arányos az elfogyasztott korsó sörök számával ... meg messze is voltunk a színpadtól, meg minden... na .. nem magyarázom a bizonyítványt ;--)
Lehettem volna vadász vagy hajtó, Én, a kiátkozott megrögzött csavargó. Ki azt hitte, ha úton van, szabad, Eltapos a világ, ha útjában vagy. Így lettem bolond, élni kell és lehet, Bocsáss meg nekem, Isten veled!