Én még játszok vele...
Bontani nem nagyon érdemes azon kívül, ha vasutat építesz a házak helyén, mert ha túl sok célépületet lebontasz, akkor sok lakást elhgynak a lakók és abandoned building lesz belőle.
Kíváncsi lennék hogy neked nem lassul-e le a játékmenet miután kb 60-70 jármű van a városban, nekem ui. C1000-rel is elkezd szaggatni...:(
Nem tudom játszik-e valaki vele rajtam kívül, mindenesetre egy kérdésem lenne. A bontás mire jó, mármint csak a vasút tipusú (villamos) közlekedés segítésére? Másik, a vasútakat én még érdemben nem tudtam használni, esetleg tippeket adhatnátok.
Az áprilisi (de már most kapható!) 'PC GAMES' újság CD melléklete: Traffic Giant Gold v1.4 teljes magyar verzió!!! Magyarul a játék legálisan 796-Ft-ért hozzáférhető! (A CD-n magyar nyelvű kézikönyv is van!)
Sim City + Traffic Giant = Mobility
Innen letölthető (freeware) Vagy: CD Guru 2000./3.
Itt városokat kell építened. Ebben a játékban a forgalom időbeli és térbeli eloszlásának a szimulációja nagyon jó. Van benne busz és S-Bahn is. Nemcsak a tömegközlekedésre, hanem az autósközlekedésre is figyelni kell.
Árak (TESCO): Traffic Giant: 5990 Ft
Traffic Giat Gold Edition: 7990 Ft
Patch az internetről: 1.4
Szerintem sem túl nehéz a játék. A jegyárak emelését pl. elég jól tűrik az emberek.
Nekem úgy is működik, hogy nem teszem be a CD-t, csak akkor nem futnak le a movie-k, de simán végigmegy. Ahol movie lenne, ott villan egyet, 2-3 sec, aztán lehet tovább játszani.
Ha 1.3-as verziód van akkor fagy. Keress valami readme fájlt, amiben esetleg leírják a verziószámot. Egyébként megpróbálhatnád a www.gamecopyworld.com-ot. Ott van hozzá crack.
Moviek is vannak hozzá? Mert nekem ezt akkor csinálta, amikor már nem akartam hatvanhetedszer is megnézni az intróját, és escape-eltem, meg nyomogattam az egeret... Akkor lett ilyen fehér a baloldala... Mondjuk nem fagyott tőle, de egy pár percig hatásszünetet tartott...
Van egy biztonsági másolatom a TG-ből. Feltelepíti simán, de mikor először elindítanám először fehér lesz a képernyő 2/3-ada, majd úgy lefagy a gép, hogy még a monitor is kikapcsol. Tudtok segíteni? Köszi: ViTDavid
Kösz, de csak egy üzenetet kaptam helyette (nem a te hibádból), hogy max 2048 kb-os file-t tudok fogadni, az általad küldött meg 2083 kb. Ááááááááááááááááá. Megkérhetlek, hogy küldd el két részletben?
Kösz, és bocs a kellemetlenségért.
Nem, még nincsen, mert én azért megvárom a normálisabb árú boltit... Nem vagyok se BSA-s, se túlzott törvénytiszteletű sem, csupán szeretem, ha a gyári változat van meg.
Esetleg nem tudnád nekem elküldeni emilben a crackelt exe (vagy bármilyen) file-t? Előre is kösz.
Tegnap láttam a MediaMarktban 9990 forintért. Ami még mindig sok...
Venném én, ha lenne rá pénzem. Csakhogy momentán nincs. Asszem kb 4ezer forintot lennék rá hajlandó szánni. Annyiért meg nincs sehol. :-(
Egyéb ötlet? Ahogy olvastam itt a topicban, más is próbálkozott biztonsági másolattal játszani... :-)
A segítségeteket kérném, de nagyon. Sikerült beszereznem egy (fogalmazzunk úgy) biztonsági másolatot. Csakhogy a 2. év végén állandóan kidob a progiból. Ami ugyebár elég szívás. Ja, és csak 1 azaz egy fajta busszal tudok garázdálkodni, ami a maga 10 fős kapacitásával elég halovány. Szóval tud valaki nekem valamilyen kis segítséget nyújtani? Előre is kösz: