mar majdnem megorultem, mert lassan ket honapja nem neteztem.
Szoval az tortent, hogy elkoltoztunk december 1en, de a gep volt az elso, amit elpakoltunk, es az utolso, amit ki. Aztan egy hetig mukodott, majd besz@rt. Meg mindig javitgatjak, de most kolcsonben itt van egy masik, de ezen eltuntek az ekezetek.
Szoval mar vagyok, jol vagyunk es alig varok egy talit.
Sziasztok!
Jó hosszú kihagyás után újra itt, utólag is boldog új évet mindenkinek!
Gyes betegek! Mindenki meggyógyult vagy mi? Hát lesz tali az idén is? Elvben e héten pénteken lenne, de esetleg tegyük át jövő hétre? Még nagyon friss az új év? :-))))
OFF
Szia Andrea!
Megkaptam a képeket, légyszi hívj már fel holnap, hogy mikor és hol tudunk majd találkozni, ha elkészülnek. A freemail mindig visszadobta a levelet, amit írtam Neked.
Anita
ON
Először is mindenkitől szeretnék elnézést kérni, amiért az én kezdeményezésemre elcsúsztatott talin nem tudtam részt venni.nagyon sajnálom, m ert jó lett volna még az idén. Aztán a hóval együtt a gépem is elromlott, ma kaptam vissza és már teljesen elvonási tüneteim voltak.
Remélem, jó buli volt. KÉpek vannak?
Köszike. Pláne decemberi névnapok hátrányban a kari miatt...
A Te névnapod meg a férjem szülinapjáta esik, ha jól tudom. De addig még sok hó fog hullani.
Nagyon köszi, Neked pedig boldog névnapot!
(Amikor még Orosházán laktunk, a szomszédasszonyom-akivel különben kettőt se szóltunk egymáshoz- is Gabi volt. És ha találkoztunk ezen a napon, felköszöntöttem. ő meg mindig csak lesett, hogy így észben tartom a házban lakók névnapjait. Nem romboltam le az illúzióját.:-)
Nekem ugrott a csütörtöki tali, színházjegyet kaptunk.
Max színház után odanézünk, de akkor csak apával együtt tudok menni. Gondolom ez nem akadály, hiszen Piglet listája alapján lesznek ott apák is.
A nexus azt irja,most 55 mega (300 KB)helyet ad a honlapodnak.Csinálj ott egyet,vagy irj nekem és megadom az enyémet,tedd oda,onnan pumukli leszedi.Ja,és méltem neked ma,ugye válaszolsz is???köszi
nagyon megtetszett Pumulki naptáras ötlete, de kicsit megszerkesztgettem a képeket, így iszonyú nagyok lettek (3 kép összesen kb. 20 MB). Így nincs az a freemail stb., amit át tudnám küldeni. A kep.tar.-ral is próbálkoztam, de vmiért oda sem tudok képet rakni. Tud vki olyan helyet, ahova fel tudok rakni 3 képet, s ahonnan Pumukli le tudja venni???????????????????
Segítsetek!
Segítsetek!
Szia Bogárka!
Nekem volt-van hordozókendőm, de biztosan csak az én bénaságom, de képtelen voltam beletenni Bogit, amíg ilyen pici volt. Nekem teljesen labilisnak tűnt benne. Később már szuper volt, mert kényelmesebben ült , mint a kenguruban, bő 1 éves koráig használtuk.
Viszont nem tudom ismered-e a tentét. A babaneten van róla információ, talán fellelőhely is, de a Kismama újságban is mindig hirdetik az apróban. Ez tk. egy merev szivacs, amit magad elé tudsz csatolni és ott fekszik a baba (úgy képzeld el, mint egy perecárus:-)). a babát nagyon biztonságosan tudod rögzíteni, szóval nekem ez jött be az elején.
Szia Pumukli