Psystem error:
A hely nagyságához képest nagyon kevesen voltunk (kb 1000 fő körül), bár én inkább az olyan bulikat szeretem ahol kényelmesen elférek és hagynak kibontakozni táncolás terén. :))
Zeneileg szerintem a top volt, bár hangsúlyozom ez a saját véleményem. Benji és Vajon kemény felvezetése után következett Jay Cortez, majd 1 óra után pár perccel megérkezett Michael Burkat is, aki számomra teljesen ismeretlen, de nagyon pörgős, ütős darabokat hallhattunk tőle, kevés vokálos darabbal. Őt követte Delano, aki szerintem még jobb zenéket nyomott, jópár kiállással tarkítva.
5 körül jött Steve és 6-tól Sajgal, de utóbbit már nem vártam meg mert totál elkészültem az erőmmel és inkább elvánszorogtam a Nyugatiba a vonatomhoz.
Összességében egy nagyon jó buli volt, nagyon jó zenékkel, csak azt sajnálom, hogy tényleg kevesen voltunk.
Hyperen én sem leszek, viszont ezen igen:
És betervezetem a pataki Adam Beyer, Gayle San partyt is. :))
Okt 22, vagy 23-án (mind a kettőt hallottam már, 22-e a másnapi szünet, 23-a a pataki ütközés miatt lenne logikus) M47-ben pedig Umek és Dejan Milisevic.
Sajna nem voltam. Hyperen se leszek, mert magyar-lengyel meccs után már nem látom értelmét, hogy kimenjek Szentendrére.
Psystem Error beszámolót kérek! Amúgy a plakát a kollégiumi szobám falát díszíti!
Tegnap deep house-partyn voltam, asszem Dandy játszott. Hát az valami iszonyat komoly zene!
Azon gondolkozom, össze kéne szedni a Hyperspace-plakátok fotóit hol kapták lencsevégre:) Ez Százhalombatta? Adam Beyeren emléxem a Megyer út ihlette a hátteret...:)
Oakenfoldon nem voltam, Muleron viszont igen. Nagyon bejött! Érdekes volt a Kisterem is, D-250 Laboratories (lehet nem így írják) zenéje különös, nem is hallottam eddig még ilyet.
Kashmirban volt valaki szombaton?
Magyar-lengyel meccsel egy napban...
Na valószínű holnap nem megyek Pachaba, mert délután hazamegyek. De Shockwave-re visszajövök szombaton, elintéztem már az elővételi dolgokat.
Koptatott farmer, vajszínű felső, a közepén egy csíkban fekete foltokkal, szemüveg. És kb. 15 évesnek fogsz nézni, pedig 19 vagyok. Könnyen meg lehet ismerni:)
Néha ilyen is kell, nem mindig csak a "nehézipar". :) Tavaly nagyot alakított, kiváncsi vagyok PVD szigetes produkcióját sikerül-e túlszárnyalnia. Ők még a klasszikus trance vonulatot viszik, de mégsem gagyi vagy kommersz a zenéjük. Időpont is ideális, talán nem lesznek sokan, egyedül csak a Pacha-tól idegenkedem egy kicsit...
Na én 1-2 hétig eltűnök, legalábbis a gépemen szeptember végétől lesz csak net Pesten.
Addig vár rám egy Oakenfold, Mulero és egyéb jó dolgok...:)
Ha valaki látott már képen, nyugodtan rámköszönhet majd:) Úgyis olyan egyedül leszek még az elején a nagyvárosban:)
Mayday-en volt szerencsém hallani élőben, meggyőző volt a srác. :) Akkor 3 lemezjátszón játszott, pörgős, táncolható szettet produkált, nekem nagyon tetszett.
Tegnapi Freeland buliról nem hallottál vmit? Bánom, h nem mentem...