Ok igazatok van !
Akkor nem megígérni kell,hanem célként kitűzni !
Amit tudunk,hogy tudunk azt ígérjük meg,amiben pedig még nem vagyunk biztosak de kéne,meg szeretnénk,azt indexeljük kívánt célként!
z.p.e
pt
Háj Evribodri !
Hiányérzetem van ():-((((((
hol vannak az alapító tagok?
hol a pártelnök úr ?
hol a helyettese?
szvsz ha valamit megígérünk azt be kell tartani!!!!!!!
ha nem tartható nem kell megígérni.
Itt legyen a különbség mi és más párt között.
Mi ne ígérjünk lehetetlent csak mert jól hangzik.
Ha valami nem megy, akkor meg kell talalni az utjat, hogy hogyan megy! Olyan nincs, hogy nem! akkor nem szabad megigerni.
Az otleteket megprobalom csoportositani, mert amit a hetvegen leirtam magamnak, az finom szolva is kusza.. De keszulok, megigertem!
Udv. mindenkinek
koch
Ez igaz.
Tényleg az alapszabályban kellene kikötni,hogy a pártnak,hatalomra jutás esetén kötelessége a beígért alapprogramok legalább 60%-át teljesítenie,vagy ha az nem megy,akkor részletesen kifejteni,hogy miért nem megy.
Szabika
Egy jó pártprogramot biztos tudnánk csinálni,jobbat,mint a mostani nagyok,ez már abból is kiderül,hogy mennyi jó hozzászólás volt a tagok részéről pártprogram javaslatra. Ami nagyon fontos,hogy tudja ,értse és bízzon is bennünk a nép. Ehhez kell informálni az embereket,(a módszert már leírtam) és normális párbeszédet is ki kell alakítani!
z.p.e
pt
Üdv mindenkinek !
Ebben a pártalakítási dologban van egy-két csapda.
Az egyik ha ugyanazt mondjuk, mint a többi párt akkor miért válasszanak minket?
Ha teljesen mást mondunk, radikális megoldásokat választva egyre kevesebb potenciális szavazóra van szükség.
Ha meghalgatjuk a jelentkezőket, az egyiknek a hálálbüntetés kérdésében, a másiknak a kábítószer ügyben, a harmadiknak a kétkamarás parlamenttel, a negyediknek a szociálpolitiában, az ötödiknek a romakérdésben, a hatodiknak az alkotmánnyal, a hetediknek a rendőrséggel és a jogszabályokkal, a nyolcadiknak a földkérdéssel, a kilencediknek a csatlakozással stb. vannak elképezelései amiket ha teljesítünk akkor lehet egy szélsőséges progi. Ha egyiket sem teljesítjük akkor viszont teljesítjük a mostani választható pártok kritériumait.
Jó dolog ez hogy virtuálisan jelen vagytok, de éloben fél óra altt kiderül egy ötletrol, hogy mik a buktatói, vagy hogy nagyon tetszik, forumon, meg napokba tellik, mire megértjük egymást.
Felgyorsitaná a dolgokat, ha mindenkinél legalább egyszer ez lenne elotérben. Biztosan meg lehet oldani.
Mustafa!
Nagyon kedves vagy, de nem tudom hol talakoztok!
Ugy gondolom, legelobb julius 3-an leszek Magyarorszag teuleten, de szerintem nem gond, ha csak virtualisan vagyok ott!
A gondolataimat osszeszedem addig, es postazom mindekinek valamint ide a forumra.
Most olvasom tovabb, amit ma irtatok.