Kövezzetek meg, de nekem tetszik... mint autó, nem mint Manta. A kabriós topikban figyelt, azt hittem, elírták a kommentárt, nemá hogy ez Manta... pedig az.
Sziasztok! A már meglévő Mantám mellé vennék még egyet, műszaki és papírok nélkül is érdekel. Motor sem kell bele, mert tuningolási célokra venném, a szív (3000i-s moci) már megvan. Annyi igényt támasztok csak, hogy ne legyen szétrohadva...
botond78@freemail.hu, vagy 06-30/550-6087
Minden megoldás érdekel!
Előre is köszi, Opeles üdv: Bottttttttka
Sziasztok!
Opel Mantat vennek max.100e Ft-ig, rendezett papirokkal, ha lehet muszakival. Allapot: vontathato. Ha esetleg tudtok valamit irjatok az imelre! Koszi!
Kérdés, vkinek van e esetleg a Topic beli film SVCD, VCD netan DVD? Egy másolat nagyon jó lenne, a részleteket mailben, nem lennek halatlan :) Van eleg nagy film gyüjteményem.
Haliho szilverman 2
én is most kezdtem egy egyedi müszerfal épitésbe én még csak a tervrajzal vagyok meg és most vadászom az órákat
sok sikert és dupla adag türelmet hozzá kelleni fog
üdv asc.tas
Halihooo Mantatestvérek!!!
Mi ujság errefelé??? Gondoltam benézek már... vagy 1000 éve nem voltam...
Figyu Muck, szerintem ha egy kicsit kreatív vagy, és értessz egy kicsit a számítógépekhez Te is megtudod csinálni... Én pont Most Csináltam az Én Egyetlen Gyönyörűségembe új műszerfalat kb 2hete...Szerintem nagyon Állat lett.. eddig tetszett mindenkinek:-) Az a baj, hogy sajna még csak a kilométer óra van kész... Időhiányban szenvedek... De Remálem a többi is nemsokára meg lesz :-) meg most egy csomo mindent kell még rajta csinálni.. kuplungtárcsát kell cserélnem a hétvégén... meg spoilert... elmaradt utközben :-(
Nos további jó gumifüstölést.. most mennem kell dolgozni... Halihooooooo !!!!!
Atis
Sziasztok, szia Blau!
Ezt a Mantát az István taaly a talira fejezte be...és már is eladja ?!?!? Ezt nem értem igazán, mert már akkor is jól jött volna nekik egy családi autó....De bevallom nagyon sajnálom az autót, hogy valami kókler kezébe kerül, aki majd lelakja, meg széthajtja... :-(((
Nem üzérkedek csak egy családi vitában vagyok villámhárító:)))
Tudod ott már családi autóra lenne szükség és hát a Manta csomagtartója mindennek nevezhető de családinak nem:))
Én is sajnálom mert nagyon szép járgány csak Istvánnal nem jutunk düllőre a spoilerek ügyében:((( Mindig kiélezi a legalacsonybbra és csodálkozik, hogy moziba nem jut el vele spoilerrel együtt:)