Keresés

Részletes keresés

Szoszi Creative Commons License 2001.01.06 0 0 97
Van egy kis gáz ezzel a progival. Onnantól,hogy megkapod az ágyus küldetést egy szakadt corvette-el is csak egy óra végigjátszani. Az iménti screenshoot után nagy vígan hajózok vissza Highrockba. Bemegyek a kormányzóhoz eljuságolni az örömhírt erre az örömében maga alá pisál és sity-suty már én vagyok a kormányzó! Ami persze nem lenne gond ha nem lenne itt vége a játéknak. :-(

Előtte persze még egy finom kis animáció...

Azt is csak most vettem észre a Credits-nél,hogy ezt a progit full oroszok írták. Valószínüleg azért sikeredett ilyen rövidre,mert elfogyott a vodkájuk.

Na azért arra még kiváncsi lennék ,ha esetleg valakinek sikerült valami bővebb infót megtudnia az elveszett fater kalózról,mert nekem Cosa Sinistrán azt mondta az ürge,hogyha elviszek egy levelet Isla Balenara akkor majd mond nekem egyet s mást ,de én miután letaroltam hű angolhoz híven a szigetet már csak a tyukok maradtak életben. Nameg amúgy sem hoztam magammal a levelet elvégre nem vagyok én póstás!

Bye.

Szoszi Creative Commons License 2001.01.06 0 0 96
Na még egyszer...

Szoszi Creative Commons License 2001.01.06 0 0 95
Egy kis gyilok a javából...

Szoszi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 94
Nem nagy gáz. Asszem + 3-as a sailing skillje. A kalóznak meg csak + 2-es volt. Neked a harmadik van. Arról nincs infóm.
Előzmény: Atreides (93)
Atreides Creative Commons License 2001.01.05 0 0 93
Hali

En a Belflortol eszakra levo fr szigeten vettem fel a First Mate-emet, de az utcarol. A kocsmaban a sirankozos lenne a jobb? Az kelemetlen, mert azt a dolgot en akkor elszurtam. Beszeltem a kormanyzoval, utanna megin ezzel a faszival, de mivel volt mar First Mate-em nem vettem fel, azota meg hiaba jarok vissza (halott, vagy kirugott First Mate-tel) nem tudom felvenni.
Most mit tegyek?

Elar Creative Commons License 2001.01.05 0 0 92
És még így sem az igazi... :))))))))))))))

Azért nagyon raj

Előzmény: Szoszi (91)
Szoszi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 91
Bazel nem látszik...
talán így jobb.

Szoszi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 90
Milyen klassz ruhát kaptam a sarki konfekció üzletben. Jól mutat a tűz fényében...

Szoszi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 89
Milyen klassz ruhát kaptam a sarki konfekció üzletben. Jól mutat a tűz fényében...

Szoszi Creative Commons License 2001.01.05 0 0 88
Thx.

Én is erre gondoltam. Akkor pontosítanék:

Ahogy felvetted a küldetést menj be highrockban a kocsmába. Ott ül egz faszi aki ugz néz ki mint egy sailor.(Amugy egyedül van a kocsmában). Dumcsi vele és egxből megered a nyelve. Elmondja az előbb idézett dumát Azután irány Omory. Tényleg nem lehet megtalálni a hajókat. Beálltam az erőd mellé és lőttem mint állat. Félig széthullot erre kifogyott a lőszer! :-( Elkeseredtem és fellőptem internetre, hát itt vagyok. Holnap több lőszert viszek! Legalább már tudom,hogy nem lövöm majd hiába.Persz ki kell előbb rúgnom a társamat (Bigot),mert annyira hüje,hogy két perc alatt szétlövi az erőd. :-(
Igazi birka módjára beáll az erőd elé.

First mate kettő is van. Az egyik a kalóz szigeten mászkál az utcán. Ez a lámábbik. A másik Belflorban vagy talán Orange-ben ül a kocsmában és jajong,hogy kirugta a kormányzó. Nosza irány a kormányzó.Kormányzó lelámázza nekünk a kapitányt.Vissza kocsma,elmond lamernek,hogy mindenki lamernek tartja. Bánatában egyből hajlandó first mate lenni a a hajónkon. Persze ő a jobbik first mate.

Karakterkészlet:

Emléxszem ,hogy a rip-hez volt két vagy három font amit installálni kellet a win-hez. Esetleg az segíthet,bár amikor megpecseltem nekem is vastagbetűs lett és fekete az aktív szöveg. Lehet,hogy ez nem is bug csak izléstelenség...

Apropó idegtépő bugok:

Volt szerencsém 0 crew-ra lelőni egy hajó legénységét.Na mire megcsáklyáztam addig vagy 5-ször belémlőtt az a 0 legénység a 26 ágyut ügyesen kezelve.Lehet ,hogy félautomata fegyverek vannak a fedélzeten mint a király Berettája?

Arra is kiváncsi lennék,hogy miért éri meg Bigot capitánynak és a többi lamernek együtt hajóznia velem éveken keresztül full 250 fős legénységgel anélkül.hogy egy vasat is kapjanak a szákmányból és egy hajót sem csákjáznak meg. Tök irreális...

Egyébként én is szívesen előrántanám a kardomat a városokban és összevissza kaszabolnám a járókelőket. Főleg azt a Catherine spinét Tendales-ben amelyik állandóan vernyákol,hogy mit képzelünk,hogy megszólítjuk őt? Vagy mégjobbat tudok: Felaksztanám a főárbócra!

Bye.

Előzmény: Nagyis (86)
Nagyis Creative Commons License 2001.01.04 0 0 87
Lenne egy kerdesem
Feltettem az 1.04 es paccsot es teljesen tonkrevagta a betuket,eddig szepek voltak
most meg nagyok lettek,es egymasba lognak.
Tudja valaki,hogy mi lehet a baj?
Nagyis Creative Commons License 2001.01.04 0 0 86
Valaki kerdezte,hogy merre vannak a francia agyuk

Ime:
The French guns. You know about them because you were assigned the Mission.

You will need to talk to either a Barkeep or a StoreKeeper (I do not remember which) in Dead Island. They will tell you about 3 french ships carrying the guns near Omroy.

Do not look for the 3 ships - you will never find them. Instead, park you Class 2 or higher ship to the side of the french fort at Omroy. Then, open fire, and keep firing until the fort blows up in fireworks and you receive 20,000 experience points.

Do not bother doing any of this if you do not have high boarding skills. You will face the fort commander and his 800 or so grunts. He will make mincemeat out of you if you don't have high enough boarding skills.

After you take the fort, your boys will have a few hours to kill. They will chase a blue frocked woman who screams girlishly at the prospect of getting raped.

You will then stumble upon the sole survivor at Omrey. When you talk to them, you will have the choice of looting the treasury or taking the guns. If you want to complete the mission, forget about the plunder and take the guns.

Bye
Nagyi

Elar Creative Commons License 2001.01.04 0 0 85
Az egyik kalózszigeten van egy....
Előzmény: Balage76 (84)
Balage76 Creative Commons License 2001.01.04 0 0 84
Sziasztok!

Mondja már el veleki, hogy hogyan lehet First Mate-et felvenni!

Kösz

count_zero Creative Commons License 2001.01.04 0 0 83
Hát ez az... Én, ha kalóz lennék, akkor simán megcsinálnám. Kit érdekel, hogy hol, és hogyan adom el a zsákmányolt árut? :)

Erre mondtam még az elején, hogy sok lehetőség lenne benne, de nem dolgozták ki eléggé. Pl valakibe belekötni, azt kihivni párbajra, kikötni a sziget egyik oldalán, és besurranni a városba, elLOPni egy hajót (kikötőben simán felszállni egyre :))

Előzmény: Szoszi (82)
Szoszi Creative Commons License 2001.01.04 0 0 82
Szerintem teljesen kizárt,hogy ilyet lehessen csinálni.
Előzmény: count_zero (81)
count_zero Creative Commons License 2001.01.03 0 0 81
Jahajj... erre rájöttem már kb az első mellélövésemnél... De nekem az a célom, hogy kémkedni tudjak!! Angol vagyok, felhúzom a spanzol zászlót, bemegyek a városba, megnézem mi a helyzet... stb. De ilyet ugye nem lehet...
Előzmény: Szoszi (80)
Szoszi Creative Commons License 2001.01.03 0 0 80
Hát ez gáz! Én a franciákat jártam végig,de semmi. Talán a kalózoknál lesz valami info? Biztos,hogy nem kell köpönyeget fordítani ugyanis ahogy megveszed a francia letter of marquet abban a pillanatban elveszted az angolt. Tehát a küldetésnek is annyi. Elképzelhető ,hogy egrecíroztatni kéne a francia merchantokat hátha az egyik kapitány elejt valami feljegyzést? Én így már találtam egy GOOD Glass-t egy pirate corvetten! Szóljon valaki ha tud valamit erről a ágyús quest-ről?

Ja és rájöttem ,hogy lehet felhúzni a kalóz zászlót! Végtelenül egyszerű. Mindíg az a zászló van kint amelyik országnál letter of marqued van. Nosza lőjj rá egy angol erődre(letter of marque-nak annyi) és már jön is a bejátszás ahogy mászol az árbócrúdra és felhúzod a fekete zászlót. :-) Mert hát ugye zászló nélkül nincs hajó.

Bye.

Előzmény: count_zero (78)
Elar Creative Commons License 2001.01.03 0 0 79
Ti már itt tartotok? :) EHH
Akkor bele kell húznom. Engem még csak most vettek be a Brother???? kalóztestvériségbe... :)
Mortont sem csukták le.
Viszont meg kellett vennem újra az angol Letter of Marquet. Megvettem és esett 10 pontot a reputationom. Vajh miért?
Jah. Segítettem Ronald de Lawyernek elkapnia az ellenségét, elsüllyesztem a kalózt erre nekem támad a srác és le kell mészárolnom. A logbookban meg "leírom", hogy milyen szörnyű, hogy meghalt a barátom..... Érdekes. Miért támadt rám?
count_zero Creative Commons License 2001.01.03 0 0 78
Jó kérdés, jó kérdés!

Én is itt tartok, és már az összes kikötőt végigjártam (spanyolokat nem.. lehet, hogy ott kellene körülnézni?), és mindenkivel beszéltem...
Semmi...

Lehet, hogy meg kell kamuból csinálni a franciáknak pár küldetést, aztán szépen elárulják nekünk, és egy hatalmas köpönyeg forditással elraboljuk tőlük? (bár ennyire intrikus sztorit nem nézek ki ebből a játékból...)

Előzmény: Szoszi (76)
Nagyis Creative Commons License 2001.01.02 0 0 77
Sziasztok!

Legyszi valaki mondja el,hogy honnan lehet
leszedni a rip verziohoz a patchet.

Koszi
Nagyi

Szoszi Creative Commons License 2001.01.02 0 0 76
Hi!

Nem tudja valaki,hogy hol a francban vannak azok a francia ágyúk amiket el kéne vinnem az Angoloknak? Most,hogy Báró lettem van szép új ruhám...

bye.

ToAd Creative Commons License 2001.01.01 0 0 75
Mondjuk azé sajnálom, mert én szeretem az ilyen tipusú játékokat. Nagy kedvencem a Sea Legends c. játék, hasonló ehhez a gamehoz csak egy picit régibb, szerintem bizti van aki ismeri.
ToAd Creative Commons License 2001.01.01 0 0 74
Rephyx: kösz az infót :) akkor asszem nem is foglalja tovább azt a 700 megát, vagy menniyt :)
Előzmény: Rephyx (72)
Elar Creative Commons License 2001.01.01 0 0 73
Amúgy nem vesztesz sokat... Tele van buggal a játék. Ha nincs szerencséd akkor installálhatod újra a wint, mert úgy tünik valahol belepiszkál a randszerfájlokba a SD....
Én 2x tettem meg. Egyelőre müködik a game, de ki tudja meddig?
A honlapon elég sok dühös ember írogat az Akellanak :)
Rephyx Creative Commons License 2001.01.01 0 0 72
Nekem 6 megas (+2m textura ram) v1-el nem ment, es szoftveresen sem, meglepo modon :)
Uj kartyat ajanlok :)

r.

Előzmény: ToAd (71)
ToAd Creative Commons License 2001.01.01 0 0 71
HI!
Lenne egy kérdésem, szerintetek megy-e a game Voodoo 1-es kártyával?
Mert nekem nem indult el, és a readme-ban is az van írva, hogy legalább 8 megás 3d kártya kell neki.
Szóval, ha esetleg van ezzel valami tapasztalata, akkor ossza meg velem pls...!
előre is thx!
Angus Creative Commons License 2000.12.31 0 0 70
Hát vazze, én 800*600-ban nézem, mert az 1024*768-ben csak 60Hz-en frissít a monitor, meg különben se bírná a gép...

De az óceán tényleg nagyon király...

Előzmény: Szoszi (69)
Szoszi Creative Commons License 2000.12.28 0 0 69
Hi!

Észbontó let a grafika! Bár 1200x1600-nál kiírja,hogy a directX nem támogatja ezt az üzemmódot. :-(
Birom,hogy kilyukadnak a vitorlák,meg a partoknál látszik a homokpad a víz alján...

Bye.

Szoszi Creative Commons License 2000.12.27 0 0 68
Még valami!

Sikerült már valakinek az,hogy parancsot adott a másik hajónak csákjázni és az végre is hajtotta?
Egyébként ilyenkor mi történik?

Bye

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!