Keresés

Részletes keresés

A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.22 0 0 444
Ezt a kihaltságot! Pedig milyen ügyes kisegítőt találtam:-)

gicus Creative Commons License 2001.01.22 0 0 443
Kedves Fürdőző Vendégek!
Már csak 6 és fél órátok van a kötelező hozzászólások teljesítésére!
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.22 0 0 442
Csúnya-rossz fürdővendégek!..:(
Hát hiába, az emberi naivitás hegyeket képes megmozgatni.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (441)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.22 0 0 441
Én már itt vagyok, nem sok minden történt, míg zárva voltam...
Mindenesetre most már két nyomozó is levelezget velem, és mindkettő levélmásolatokkal próbálja igazolni magát. Alakul:-)))

Viszont Anyatermészet ügyében egyetértenek:-)

Csúzdás Creative Commons License 2001.01.21 0 0 440
Hát ez elég szánalmas helyzet. Most mi van? Hol vagytok?
Előzmény: Csúzdás (439)
Csúzdás Creative Commons License 2001.01.20 0 0 439
Itt nem történik semmi? Sehol senki? Akkor megyek vissza a kocsmába inni.
Stockinger Creative Commons License 2001.01.20 0 0 438
Kedves ártatlan strandolók!

Tudom, hogy itt a hullámfürdő a legnagyobb szenzáció, de azért nézzetek be a postaládátokba, legyetek szívesek!

dögös pasi Creative Commons License 2001.01.19 0 0 437
Kíváncsian hallgatom a magyarázatodat drágaságom. Mesélj nekem, miből gondolod, hogy nem vagyok tiszta. Az előbb zuhanyoztam! Vagy másra gondolsz?
És magaddal kapcsolatban vajon miben vagy biztos?
Igyál inkább egy pohár italt, hátha az jó hatással lesz rád. És ne gondolkodj feleslegesen, mert az árt a szépségednek...
Előzmény: cicababa (436)
cicababa Creative Commons License 2001.01.19 0 0 436
Érdekesen alakulnak a dolgok ahhoz képest amit képzeltem. Most tőlem szokatlan módon megpróbálok logikusan gondolkodni: pecsenye ártatlansága egy műhiba kapcsán igazoltnak látszik. A Csúzdást nem tartanám gyilkosnak, mint ahogy magamban is biztos vagyok. Viszont a kedves anyuka pelenkázási őrülete annyira gyanús, hogy szinte egyenértékű a bizonyítékkal és a dögös se tiszta. a kabinosról sötét ló, de akárhogyan is, ez utóbbi három között kell lenni a két gyilkosnak. Ezért fokozottan keresem az átkokat, kell, hogy legyen valami.
puszika
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 435

Eggyel feljebb nyomtam meg a "válaszerrét", de akkor már kezdjük azzal...
Honnan legyek benne biztos?

Általában:

Csakúgy sietősen átrámoltam wágner úr pincéjéből ezt-azt, nehogy pia nélkül maradjatok, de van ott még, csak tessék szétnézni!

Express olvasva, olyat is tudok hamisítani, de az már szakipar, és nem is erről volt szó...

Egyébként a többi ezügyben kapott levelemre úgy cuzammen: egyetértek dögössel, kabinossal, lefutott ügy, ha hétfő büfézárásig további drámai fordulat nem esik - majd etetem Pistikét.

Most meg még felkeresem az illem helyét, elrágok egy koporsószeget, azután lassan elmegyek... csomagolás és öltözködés közben még figyelek ...

Előzmény: Stockinger (434)
Stockinger Creative Commons License 2001.01.19 0 0 434
Felhívom figyelmedet, hogy a Csúzdás biztosan ártatlan, ő nem csinált rosszat amikor volt gyilkosság.

Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (427)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.19 0 0 433
Ma zajlott az utolsó, de csak hétfőn hirdet eredményt a JV.
Herr Emilt visszaküldtem express ajánlott küldeménnyel!
A hűtőben sör is legyen, meg valami rövid is, hátha könnyebb a vallatás a páciens spicces állapotában. :-)
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (432)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 432
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Majd azért nem nem lakatolom le a hűtőt:-)))

Dögös postaládádat nézted? Kíváncsi lennék a véleményedre:-)))

Off az ifjú dögösöknek sok meccsük van még? On

Előzmény: dögös pasi (431)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.19 0 0 431
És a hétvégi ellátás?
Én egész idő alatt figyelem az eseményeket, különös tekintettel a cicababákra.
Jó hétvégét, a családnak is hasonló bőséggel tálalj! Üdvözlöm a legfiatalabb legjobb pecsenyesütőt.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (430)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 430
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Micsoda kihaltság! Látom, magamnak kell felszámolnom a készleteket, mert kettőkor zárok:-(
Mulan Creative Commons License 2001.01.19 0 0 429
Off Bib, kedves, ne haragudj, lemerólt a mobil, és csak most néztem meg. Rögtön megpróbáltalak hívni, de most meg Te voltál foglalt:-)On
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 428
Éppen azért (is) nem hiszek neki feltétel nélkül, mert, ha ő a nyomozó, hát ritka mázlista. Ámbátor velem is megesett már, hogy az első gyilkosságomkor lefigyeltek, meg az is, hogy nyomozóként elsőre megfogtam a gyilkosokat.

Nagyon ígéretesnek tűnhet számodra, hogy most nagymama után az én nyakamba varrd Spicc szerepét, de már mindenki, akit ő ártatlannak tart, tudja ki van a nick mögött.

Előzmény: Anyatermészet (424)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 427
A Csúzdás, az szinte meg sem szólalt Szépfiú távozása óta, de amikor igen, mindig kérdezett valamit. Ez is érdekes lehet...
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.19 0 0 426
Na, ide figyelj Nyanya, elmész ám te a...
Ha udvarias vagyok veled, az mindjárt alkalmas arra, hogy eltereld a figyelmet egyéb gyanús dolgokról. Tudod, mikor fogok udvariaskodni veled a jövőben.
Azt a büdös kölköt meg jobb ha távol tartod tőlem, mert már eddig is nagyon idegesített...
Na!
Előzmény: Anyatermészet (425)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.19 0 0 425
Dögös pasin gondolkodom, nála is érdekesen alakulnak az írásjelek. De az az udvarias hangnem (tisztelt így, tisztelt úgy, Ön-különféle formában való emlegetése) is érdekes, amit folytat.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (423)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.19 0 0 424
Ne lovagolj már ezen a pelenka dolgon, azt hiszed gicus ilyen nyílvánvaló és könnyen felismerhető átkot adna? Ne becsüld már le szegény JV-t! Már bánom, hogy belekezdtem ebbe a szerephez illő pelenkázásba!
Átkokat keresek, de egyik sem meggyőző. Spiccnek te sem észérvek alapján hiszel (feltéve, ha nem te vagy ő), hanem csupán azért, mert kijelentette, hogy ő a nyomozó és megnevezett rögtön két bűnbakot. Ezek után már könnyű ránkhúzni a vizes lepedőt.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (423)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 423
Megjött a harmadik pelenka:-)))

Még nem szavaztam, se összevissza se másként.

Nem hiszek feltétlenül Spiccnek, de elég sokminden támasztaja alá az állításait, szemben Stoki elővezetéseivel.

Cicababánál csak az írásjel-halmozást sikerült eddig felfedeznem (a virt. tegnapi első hozzászólásaiban !!!, ???, később viszont csak pont, és a nagykezdőbetűk mellőzése - utóbbit viszont korábban is lelkesen művelte.)

Egyébként valóban döntő bizonyosságot csak az jelentene, ha az átkokat felismerjük - te találtál már? Mivel eddig más sem igen jelentkezett átok-tippekkel, ha nem találod meg őket, jó esélyeid vannak, hogy te legyél a következő távozó:-(

Vagy tudsz valami egyebet felhozni, más elméletet, érveket azon kívül, hogy szerinted Spicc nem a valódi nyomozó? Miért pont ő nem?

Előzmény: Anyatermészet (421)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 422
Tényleg, a postát már megkaptad?
Előzmény: Mark Spicc (419)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.19 0 0 421
Egyébként ha nem lenne a JV által szerencsétlenül elkottyintott sajátos szabályértelmezés, akkor minden okom meg lenne rá, hogy pecsenyekacsára gyanakodjak. Remélem, hogy nem újabb gikszer forog fenn és nem vagy vízbelökdösődő! Akkor viszont kissé össze-vissza szavazol és megint bakot lőssz. Hogy lehetsz ennyire biztos benne, hogy Spicc igazat mond? Már ne is haragudj, de eddig nagyMAMA-val karöltve vagy féltucatnyi mondvacsinált átkot próbáltatok rámhúzni (pl. tagolt hozzászólások, nagyi emlegetése, pelenkázás, stb. ) Cicababa kapcsán, aki elvben velem együtt lenne a gyilkos, még ennyire sem jutottatok!
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (418)
Anyatermészet Creative Commons License 2001.01.19 0 0 420
Rendben van, nagyMAMA ügyében valószínűleg tévedtem, ha gicusnak igaza volt, akkor csak egy megtévesztett ártatlan volt, aki magára vállalta az áldozat szerepet, mert megbízott az egyik gyilkosban és elhitte róla, hogy nyomozó. Klasszikus trükje a gyilkosoknak ez különben, ha beválik, akkor mesterien végig lehet játszani. Csak gratulálni tudhatok a gyilkosnak vagy gyilkosoknak. Nektek, ártatlanok, viszont nem: ugyanis hatalmas lyukak tátonganak az ellenem felépített koncepciós perben, de nem veszitek észre és hagyjátok magatokat megvezetni!
Mark Spicc Creative Commons License 2001.01.19 0 0 419
Az éjszakai megfigyelésről: igazándiból nem volt mit megfigyelni, mert már mindkét gyilkost láttam működni (Anyatermészet és Cicababa), a többiek pedig ártatlanok.

A szavazással kapcsolatban pedig ezentúl tényleg jó lenne tisztázni, hogy hogyan lehet passzolni, illetve az egyes passzok mit jelentenek. Én is azt a véleményt támogatnám, hogy a két szavazás egymástól független legyen, azaz ha az egyik kimarad, az nem jelent semmit a másikra nézve.

A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.19 0 0 418
Pájinkás jóreggelt kyvánok!
SZVSZ, ha egyszer már volt gyilok, tehát egymásra találtak, lehet szándékos, hogy kihagytak vagy szétszavaztak: taktikázásból, időhúzásból (közben talán fogynak az ártatlanok), a megfigyelés megnehezítésére, az átokterhelés csökkentésére...

El tudom képzelni egyébként, hogy nagymamát gyilkolták volna, és olyan biztosak voltak a dolgukban, hogy nem adtak meg tartalékot. Ezesetben az húzta keresztül a számításaikat, hogy én elbambultam nagymama-ügyben. Ez a változat viszont Spicc állítását támasztja alá, mert, ha a lincs mást terít le, a gyilok összejön, utána hivatkozhatnának arra, hogy "akkor minek akartuk volna meglincselni"

Tényleg, Spicckém, a ma éjszakai megfigyelésed eredményéről nem tájékoztattál bennünket!

Előzmény: Csúzdás (417)
Csúzdás Creative Commons License 2001.01.18 0 0 417
Na, ismét itt vagyok. Jutottatok valamire gyilkos keresés ügyében? Én azon gondolkozom, hogyha egyszer már egymásra találtak, akkor most miért nem bírtak ölni?
Cyd Creative Commons License 2001.01.18 0 0 416
Nincs mentségem a tettre, amit most elkövetek ! :o)))
Segítsetek jóemberek, ha tudtok !

Van egy talált kutya aki kb. két hónapra befogadót keres !!!
Kistermetű, kedves, háztól szökött, vagy direktbe tették ki.
Mert VEMHES . Második félidőben jár és a menhelyek mind azt mondják, hogy csak akkor fogadják be ha ivartalanítják is egyben. Ez azzal járna, hogy elveszíti a még meg sem született kölykeit.
Menedéket keresünk neki míg világrajönnek a picik és el nem érik az elválasztható kort. Azután természetesen elvinnénk a mamát a kölykeivel együtt.
Tehát keresünk egy meleg zugot egy kertesház kazánja vagy fűtött garázs képében ahol esélyt adnánk néhány életnek a megmaradásra.
Keresünk Budapesten vagy a város határában egy meleg szívet aki gondoskodna egy kutyacsaládról két hónap időtartamra. Az etetésük költségeibe besegítenénk.

Köszönöm, hogy végigolvastad, ha tudsz segíts kérlek, különben bekövetkezik a legrosszabb: Elveszik tőle a kölyköket, mielőtt megszülettek volna !!!!

Elnézést a JV -től és a még élő fürdőzőktől, de vészhelyzet adódott.
Ha tud valaki segíteni mail-ezzen kérem !!!
Köszönettel. Cyd

A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.18 0 0 415
Na, jó éjszakai fürdőzést mindenkinek, remélem elég nagy választékot készytettem ki:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!